torsdag 10 december 2009

Nytt partnerskap på Fåfängan

Som ni ser på bilden ovan bjöds det på julbord på Fåfängan idag. Tack så jättemycket företaget:-) Kollegan Eva och jag tog detta festliga tillfälle i akt, kom ur garderoben med våra nyinköpta koftor och gick till restaurangen i partnerlook. Trendsättare koftor: Eva. Trendsättare klockor: BP. Fotograf: Håkan.
Till en början med var vi lite besvikna över den uteblivna reaktionen hos våra cirka 50 arbetskamrater (endast två spontankommentarer), men när kamerablixten smattrade i korridoren växte uppmärk-samheten successivt. Dessutom ökade "klarsyntheten" hos många kollegor under julbuffén då intaget av öl, vin och nubbe hjälpte till att vi äntligen fick en uppmärksamhet vi så väl förtjänade;-)

Julbordet
Fåfängan är värd ett besök bara för den magnifika utsikten. Julbuffén var helt okay den också (3,5 poäng av 5 möjliga om matpatrullen BP och kollegan Harald får bestämma). Extraplus för köttbullar gjorda av björnfärs (minus dock för blåbär i dom - grrrr), älgrullader (aningen torra) med kantareller, gravad oxfílé (superbt) och en saftig dovhjortsfiol. Utmärkt också att lutfisken fick beställas separat - spänstig och fräsch firre med en perfekt bechamelsås utan äcklig hinna. En extra poäng för det lovvärda initiativet:-)))

PS. Är så mätt att bara tanken på mat får mig att vilja hoppa över julmaten. DS

8 kommentarer:

Petra sa...

Låter som det blev en bra kväll!

Olga T sa...

Vilt på julbordet! Spännande.

Em sa...

Oj! Vad mycket delikatesser! Det hade varit något för mig! :D

Anonym sa...

Synd jag missade det...
/Olle

Lissen sa...

Vilka spännande rätter ni fick äta, björnfärs med blåbär. Låter nästan som ett skämt.
Vad roligt med trendsättning på jobbet. Kanske någon fler handlar koftor imorgon. Tänk vad lite dryck kan få kommentarerna att flöda.
Jag har varit och lyssnat på lite julmusik ikväll i en gammalt timmerhus. För 40:- sång + smörgås och kaffe. Småmysigt.


Förstår att du inte vill ha snö. Du får titta på den hos mej! Kram

Jess sa...

Blir inget julbord för vår del på jobbet, jo ett som vi ska fixa själv, vi får nämligen inga pengar alls, inte ens till kaffe. Jippi för att jobba inom kommunen!! :)
Roligt att ni hade klätt er lika! Självklart skulle ni ha uppmärksamhet för det!

Ellis sa...

Haha det är helt lungt faktiskt - så länge man försöker är det kul för mig att fortsätta med dagens citat - ju mindre citat man får ju tråkigare blir det att slänga upp dagens citat :)

Hoppas du får en trevlig fredag!

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Koftorna där gillar jag, säkert inhandlat någonstans där inte lilla jag här upp kan kolla in dem. Behöver något akut i veckan och de där var verkligen snygga.

Jag sitter här efter ett fantastiskt julbord i gårkväll, fortfarande är jag gravid skulle då någon tro om de såg mig sittande här "halvtpåklädd" men inte naken.

Att det måste in vin, öl mm för att dina kollegor ska uppmärksamma den tjusiga looken, fy skäms på dem. =)