lördag 30 december 2023

Sista bokmärkeslördagen

Det här fejk-bokmärket satt på en inslagen julklapp som bästisen Yvonne hade skickat. Tycker det är ett utmärkt bidrag till sista bokmärkeslördagen;-)


Ja, nu har jag/vi kommit till sista bokmärkeslördagen 2023 och i mitt fall även till sista bokmärket jag lägger upp. Det har varit väldigt roligt att lägga upp egna men även fådda bokmärken från er läsare. Tusen, tusen tack för det. Det är faktiskt tack vare er att jag kunnat hålla igång temat så länge:-) 

Gick inte att sluta
Det gick helt enkelt inte att sluta. Jag menar, rasslar det in bokmärken både via posten och som mejl så är det ju bara att fortsätta. Egentligen. Men sedan några veckor tillbaka är det bara Hannele och jag kvar, jag hade inga bokmärken på lager heller, och då tycker jag att det inte är lika roligt längre. Att lägga upp bokmärken alltså.
 

Klimakteriehäxan och Boklysten
Som jag skrivit/länkat så många gånger så upptäckte jag temat hos Klimakteriehäxan. Uppfinnaren av  ”Bokmärke” är dock Boklysten. Hon verkar vara en ”bokbloggare” i första hand, men deltar i ”Fem en fredag” också. Jag kan rekommendera att kolla hennes blogg. Tjejen kan skriva! Paula, du skulle nog gilla hennes bokrecensioner. Hon är allätare av böcker precis som du.
 

Lite vemodigt
Visst är det lite vemodigt att sluta med det givna lördagsbokmärket, men om jag får syn på nåt bokmärke i framtiden så kommer jag absolut lägga upp det. Men – allt har sin tid – sägs det ju;-)

Jag har hittat temat Bokmärken hos Klimakteriehäxan.

Det är Boklysten som har uppfunnit temat Bokmärken.

Hannele visar också ett bokmärke idag.

9 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Allt har sin tid, även ett bokmärkestema. Tack själv BP för trevliga lördagar hos dig med dina bokmärken. Nu kör vi på Skyltsöndagen...

Hanneles bokparadis sa...

passande sista bokmärke, inte slut men ska hitta på något annat 🙂

LillaSyster sa...

Allt har sin tid=)
Du har verkligen hållt igång länge. Ha nu en bra lördagskväll. Kram

Ditte sa...

Visst är det så att det mesta har sin tid. Och du har hållit ut länge med bokmärken.
Gillade verkligen detta bokmärke som blev finalen i temat bokmärken. Ett "värdigt" slut.

Susjos sa...

Coolt bokmärke som passar bra som sista bokmärket. Men som du skrev, kanske hittar du nåt kul bokmärke som dyker upp på din blogg nån gång i framtiden!
Önskar dej ett gott slut och ett Gott Nytt (blogg)-år!!!!
Kram!

Hannas krypin sa...

Nej det är ju inte så kul att fortsätta med ett tema om man är nästan själv. Det var ett fint sista bokmärke som du bjuder på.

Guldkryckan sa...

Får tacka för alla bokmärken du lagt ut, allt har ju sin tid.
Tillönskar dig en fin nyårsafton, må glaset aldrig vara tomt. 😉

Ha de bäst.

christian sa...

Tänk att man så fort något invant försvinner kan känna en viss sorg/saknad, där ser man hur viktigt det är för oss människor att ha rutiner å traditioner, något total underskattat för att inte säga bortglömt i vårt avlånga land....

Önskar dig ett gott slut å ett fantastiskt GOTT NYTT ÅR!

Klimakteriehäxan sa...

Jag har ju haft vissa återfall om än få. Men det måste ju vara tillåtet!