fredag 22 augusti 2014

Ett bra alternativI fall ni inte har bestämt er vem ni ska rösta på den 14 september så har jag idag hittat ett väldigt bra alternativ åt er - Djurens Parti. Visste inte ens att ett sådant parti fanns. Med min livliga fantasi har jag inga problem med att föreställa mig en diskussion i riksdagen där alla ledamöter säger moo-moo, voff-voff, oink-oink, bä-bä eller mjau-mjau? Jag menar – går det bra i Bregottfabriken så borde den nya djurregeringen ju kunna lyckas den med;-)

Visst ja, fåglar skulle ju också kunna vara med i den nya regeringen. Den här lilla saken ser ut som en bra representant – även om jag inte har den blekaste vad det är för sort – än mindre hur den låter, men kvick var den. Å snabbhet borde ju vara en tillgång i vilken regering som helst;-)PS. Glöm nu inte gårdagens fototävling;-) DS.

16 kommentarer:

Olga T sa...

Ha ha! Kanske ett parti för mig?

Carita Liljendahl sa...

Härligt! Tänk om djuren (och även barnen) under en enda dag skulle få säga vad de vill och bestämma saker.
Kram!

Geddfish ♥ sa...

Ja, det var lite fräscha ryck!
Tävlingen har jag inte glömt. Jag gick med korpögonen skärpta genom stan, men kom på, att denna stan är alldeles för välstädad för att ha några klistermärken och kul saker.
Får leta vidare i morgon..........

Pumita sa...

Hahaha, jag tycker att det är för mycket sånt (oink, oink etc) i riksdagen redan idag. De är iaf för många, om inte annat.

Kicki sa...

Hahaha...jaa, oink-oink!
Jag hade glömt tävlingen, måste försöka komma ihåg!

Kicki sa...

Hm, såg efter att jag kommenterat att ovans oink!:)

Olga T sa...

SV: Sädesärlan.

Eva Trillian sa...

Tror nog att djuren skulle klara det galant ... de beter sig ju inte so människor (och då menar jag att det är en bra sak!)!
Ska till en större stad imorgon - ska spana skyltar och stickers så det står härliga till ;)

Freedomtravel sa...

Hehe, undrar hur det partiet ställer sig i frågor som gäller skola, arbete, vård, invandring...? De kanske vill satsa på veterinärkliniker då... och flyttfåglar...?

Unknown sa...

Jag tror också djuren skulle klarar det, se Djurfarmen.
/Kiki

Guldkryckan sa...

Förr var väl det en av miljöpartiets och centerns hjärtefrågor, fast nu har djuren liksom glömts bort på nåt vis, om det då förstås inte kommer nån larmrapport från nånstans, då hugger alla partier vilt för att kapa åt sig några "poänger" från alla andra.

Jo, låter som ett bra parti :)

Marit Johansson sa...

Hahaha... nog kunde dom väl ha kommit på ett bättre partinamn!

Ama de casa sa...

Jamen det var ju himla synd att jag redan har röstat.... En sån politisk debatt skulle vara kul att följa ;-)

Fågeln ser ut som en liten tonårig sädesärla :-)

Monica sa...

Ser ut som en Sädesärla:-)

Peranders sa...

Synd bara att djuren inte har rösträtt.

Klimakteriehäxan sa...

Snälla - rösta INTE på Djurens parti! Det är alldeles för viktigt på vilken sida regeringsmakten hamnar efter det här valet i det jämna läget som råder. DP kommer inte in nånstans och en röst på det är bortkastad. Rösta på ett demokratiskt parti med chans till riksdagsplatser i stället! Det finns ju några att välja på! Djurvänner är vi ändå.