torsdag 26 juni 2014

Specialinlägg till alla som gillar tatueringar

Några av er gillar ju tatueringar, även om ni inte gillar fotboll. Så de här bilderna är speciellt till er, men ni får stå ut med mina kommentarer;-) Fotona och fakta: Aftonbladet. Tack gulliga Inger att jag fick låna din Plus tjänst:-)


Tim Howard, målvakt, USA, kör ju som tur är ofta i långärmat, därför slipper man se den vägg av tatueringar som målvakten döljer under kläderna.


Neymar, forward, Brasilien, är bara 22 år gammal, men har redan en diger samling av tatueringar på kroppen. Man skulle kunna säga att han bär sitt unga liv på kroppen – hans sons och mammas namn, orden ”djärvhet” och ”glädje” på vaderna samt "Tudo passa", ”allt går” på halsen


Kevin-Prince Boateng, mittfältare, Ghana, har bland annat en krona på halsen som symbol för sitt andra namn ”Prince. Även en avbild av den afrikanska kontinenten med texten "Ghana" finns någonstans på kroppen. Ett spindelnät pryder hans skadedrabbade knä. Förklaring till nätet: - spindelnät kommer alltid tillbaka – och så är det med knät också. Ja, han blev ju hemskickad idag...


Dani Alves, back, Brasilien
Nu börjar det bli lite ogenomtänkt kan jag tycka. Dani bär en porträttbild på hans numera ex-fru synlig på högerarmen. Oooops! Sonen och dotterns namn samt bilder av Jesus och katten Sylvester som jagar Tweety finns också på hans kropp.


Ezequiel Lavezzi, forward, Argentina
Här kommer en salig blandning till: Jesus och Maradona som nickar en boll på bringan - Maradona alltså, inte Jesus. Här borde Guds hand varit med också tycker jag… Längs höften en revolver, på ryggen ett emblem på hans första fotbollsklubb Rosario samt ett fickur och en galen clown på skuldran. Suck!


Raul Meireles, mittfältare, Portugal
Ett porträtt på sin fru Ivone (som han fortfarande är gift med) och dottern. På ryggen en stor kinesisk drake i rött och svart. Runt halsen ett stort halsband och på bröstet syns två stora dödskallar. På benen har Raul bland annat en blomma och det berömda tornet i Porto, Torre de Clerigos.

PS. I alla dessa fall undrar jag hur tatueringarna komma att se ut 20-30 kilo och 40-50 år senare… DS.

21 kommentarer:

Husbilen-Ellen sa...

Jag funderar ofta hur tatueringar ska se ut om ett antal år och kilon. Ett mode, som är svårt att bli av med. Elisabeth

Geddfish ♥ sa...

Uschianna. Gräsligt, inte gräslikt.
Fattar inte.
Gillar läsa ditt inlägg, inte bara "intresseklubben noterar" utan riktigt kul läsa vad du skriver ;)

Marina sa...

Jag har faktiskt kommit så långt att jag kan tycka vissa tatueringar kan vara snygga, men man måste ju inte överdriva det hela... Det snygga med att måla hela kroppen med diverse mer eller mindre konstiga motiv kan ju diskuteras. Och frågan är hur kul det kan vara att ha exfrun och Jesus sida vid sida på kroppen...;)

Guldkryckan sa...

Jo..tatueringar gillar ju undertecknad...Skulle dock aldrig dra på så mycket som många gör..är väl lite för gammal eller så är jag bara lite för "petig" när jag ska välja motiv.
Tror nog mest på det sistnämnda ;)

40-50 år senare?
Jo det är ju just det...ska man ha ett motiv så ska man nog ha ett som man kan vara lite stolt över även då..fast hur det ser ut?
Det ser nog för jävligt ut :)

Ha en fin Fredag nu..det ska jag ha.

Eva Trillian sa...

Funderar på om de som dekorerar sig för att vara coola för andra kommer ångra sig mer om 20-30 år och 40 kilo än de som gör det för av privat känslomässiga skäl?

Susjos sa...

Jag blundar för tatueringarna (fast några är liite snygga) och tittar istället på dessa underbara kroppar...dreglar lite...fiint ögongodis, tack snälla BP...you made my day!!!!!!


PS. Tror du inte maken tog med en större platt-TV hemifrån till landet,fast det står en (lite mindre platt-TV) där redan, men är det VM i fotboll,så är det, då ville han ha en större skärm! Inte helt fel faktiskt! Men visst är det galet...uppkopplad på alla vis, men toabesök får minsann göras på utedasset!! Hehe!

KajsaLisa sa...

Hur dom ser ut om 40 år? Man använder klädnypa givetvis :)
Sen måste jag erkänna att jag tycker dom var rätt fula. Utom den sista. Gillar symmetri och att man låter kroppsformen rama in motiven. Sen gillar jag inte stilen när det blir en kladdig blåsvart massa av det.

Olga T sa...

Oj vilka män. Jag undrar som du över hur tatueringar ser ut hos folk överlag ett antal år framöver....
Hemma igen efter toppendagar i storstan! Kunde som vanligt stannat några dagar till. Tack för träffen och vi ses igen så klart!

Herr Nilssons Fru sa...

Ja de har verkligen blivit poppis att rita fina bilder på sig själv. Jag gillar tatueringar i lagom dos på kroppar :) min pappa hade snygga tatueringar på armarna, de var väl vanligast förr i tiden :) hade min brossa från Norge här i veckan han hade tatuerat in sina barnbarns namn på armen, redigt stort o snyggt med lämnat plats för ev fler :)
Kramiz

Della sa...

Oj vad många tatueringar. Men... det är inte min grej.

Ama de casa sa...

Min tanke (utöver att dom har hyfsat snygga kroppar under all den där färgen ;-) ) är att det måste ha gjort ruskigt ont att få dit allt det där...
:-)

Unknown sa...

Nej. Jag gillade tatueringar förr när de tillhörde en subkultur, men nu är det svensson-mat, så nej tack.
Men gedigert arbete på smakprov har du lagt ner, det uppskattas alltid.
/Kiki

cat sa...

Tillhör dem som inga tatueringar har och endast uppskattar mindre och diskretare tatueringar på andra. Men det var en intressant stund hos dig idag, p g a av annat än själva tatueringarna ;-)

Monica sa...

Besviken han kunde gärna fått dragit ner byxorna lite till:-)
Föredrar men utan en massa motiv.
Ha en skön kväll

Anki sa...

Hm... ögongodis... och då menar jag INTE tatueringarna :)
Undrar också hur det kommer att se ut om ett antal kilon och år... ja, jisses...:)

Marit Johansson sa...

Jag tycker det ser läckert ut med tatueringar på snygga vältränade kroppar.. Men tänker precis som du, hur kommer det att se ut sen? Inte alls så läckert :)

Freja sa...

Åhh, tack! Jag säger som jag säger om mina. Det handlar inte om hur de ser ut efter ett antal år eller kilon, det handlar om alla de minnen och tankar de för alltid är förbundna med! Tatueringar har inget med att "göra sig vacker", det handlar om nått helt annat!

Älskar de där två döskallarna på sista killen, så häftiga!

Margareta sa...

Jag gillar inte tatueringar överhuvudtaget, än hur små de är så vad jag tycker om dessa ska jag inte skriva. Men så bortkastat och förfulat på annars sköna kroppar.

Min tanke går också till ditt PS - för det är ofta det jag tänker på och är så glad att mina söner har den goda smaken att inte ha den minsta.

Carita Liljendahl sa...

"Tudo passa" - det låter bra, då kanske jag passar åt Neymar, för en kväll kanske? ;-)

Klimakteriehäxan sa...

Buuuuu. Näääää. Inte!

Annica sa...

Mums! Ögongodis utan dess like!!!! :)