söndag 1 juni 2014

Skyltsöndag

Pumita som är uppfinnaren av Skyltsöndag verkar ha vaknat till liv igen. Jättekul tycker jag som faktiskt har saknat hennes intressanta och vassa inlägg. Nu är mina skyltar jag lägger upp inte vassa direkt, men visst är de liiiiite roliga. Kan även meddela att de är nytagna – ettan i onsdags och tvåan idag.

Bonusbild

Kan inte låta bli att även lägga upp en bonusbild som är "ett uppfyllt löfte" till Anita. Hon och jag har nämligen retat upp några bloggkompisar med våra kommentarer här. Anita kände sig missförstådd och var liiite ledsen över den "omilda" behandlingen hon/vi hade fått. Personligen anser jag att engagerade, ärliga kommentarer med våra egna åsikter om ett ämne/en bild är betydligt mera värda än bara två ord som till exempel "Snyggt fotad", "roligt foto", med mera. Så - from where I stand (som egentligen är dagens Fototriss) - ger jag henne en stor klapp på axeln och mig själv en liten. Å du Anita, vattentemperaturen är 36 grader. Helt ok, eller hur!?

Det här är mitt 93:e bidrag till Blogg 100. 93 down, 7 to go.

19 kommentarer:

Guldkryckan sa...

Hoppsan. kan tydligen gå vilt till i bloggvärlden också ;)

Men nåt utförlig kritik får du inte av mig..haha...nöjer mig med att säga FIIIIIINA bilder ;)

Men det där med hundar som rastas där de inte SKA rastas...eller åtminstone inte lämna ett visitkort bestående av ett monument av bibliska proportioner som dessutom luktar urk....det är inte ok!!

Ha de gött nu BP..det har jag.

Monica sa...

Jag tar inte åt mej av skylten är helt oskyldig;-)
Förstår Anita som nog inte är så hårdhudad som oss, trodde inte man var tvungen att vara politiskt korrekt i kommentarrutan men så är visst inte fallet:-)
Vad föreställer bilden?
Min blogg får nog få kommentarer idag HAHA

Eva Trillian sa...

Om alla vore PK hela tiden så blev det inga diskussioner - och de måste vi ha :) Det är ett friskhetstecken!
Sv: Redo för en ny arbetsvecka! Den börjar med en måndag hemma i soffan tittandes på film :) Man måste ju kolla igenom material man ska jobba med ;) Frågor på det? ;)

Anitas Malta sa...

Haha.. underbara Beate !! Vilka perfekta och korrekta skyltar du hittat men himmel vilken rörig samling runt skylt två.
36 grader !! Nej för sjutton. Det är alldeles för varmt. Men jag gillar att jag iallafall fick se två av dina tio tår ;-)

Tack för stöd när det känns lite trassligt och tusen tack för länken. Du ÄR en pärla ! Tittar på mina fina diskborstar varje dag och klurar på vad jag ska hitta på ;-)

Olga T sa...

Skyltarna är ju kanon!
Så du stod i badkaret? ;))
Du, jag har följt era inlägg och de diskussioner som uppstod. Jag kunde varit med där, men det var jag inte. Fegade ur, så ingen klapp på axeln till mig. Det är bra med diskussioner!

Benita sa...

Lovar att inte rasta hunden där (har ingen hund) eller klättra upp i stolpen.

Din bonusbild är ju intressant, men vad är det riktigt? Diskvatten? ;)
Unknown sa...

Jag gillar ju att bada, gärna varmt så jag kryper gärna ner i det där skummet.
dessutom uppskattar jag dina kommentarer.
Har du blivit loppisbiten? Det ser nämligen ut så i bild två,
Bara 7 inlägg kvar tills du är 100 i hamn..wow, det hade jag aldrig klarat. Bra gjort.
/Kiki

Freja sa...

Snygga bilder....


Och så undrar jag var den där stolpen jag inte får gå upp i finns...

Pumita sa...

Jag kan se framför mig hur ilsken hen är som har skrivit skylten om hundarna, haha. Kunde ha varit jag. Vem denna SHR har jag däremot ingen aning om.

Marina sa...

Jag ser massor med bra användningsområden till skylten "förbjudet att gå upp i stolpen", men hur står det var och en fritt att fantisera kring!

cat sa...

Lite konstigt att en skylt behövs för att undanbe hundägare att rasta sina hundar på olämpligt ställe. Men det sunda förnuftet verkar vara en bristvara.
Stolpskylten var intressant i sitt sammanhang bland gamla glasögon och krimskrams.

Ama de casa sa...

Snyggt fotat!

Ama de casa sa...

Haha! Kunde inte låta bli :-)

Jag tycker du ska ringa det där numret, fixa skyddsåtgärderna och sen ge dig upp i stolpen. Allt för bloggen, du vet ;-)

Den där ölen med jordgubbar i ser god ut :-D

ansepanse sa...

jag är inte ens i närheten där, så nej, jag ska inte rasta mina vovvar där :)
kramar

Stare Ström sa...

Tack för regnskurarna! De satt fint på jordgubbarna! Jag har ingen hund och inget ärende upp i stolpen heller. Men bra att känna till att det är förbjudet. Och om vattentemperaturen- det är bara 20 graders skillnad mot doppet i Öresund idag!

Guldkryckan sa...

SV: Ska hålla utkik efter fyrhjulingar och fota dem så de blir förevigade på min blogg. :)

Life of Johanna sa...

Roliga skyltar, speciellt den i mitten.... :)

Ja vi hade det riktigt fint väder i Tyskland. japp nära och bra till både och :)

llh sa...

Liiite roliga ÄR de och oj vad jag INTE fattar den tredje bilden plus bildtexten. Min bloggpaus var kanske liiiite för lång men nu är jag här och uppdaterar mig - mystifierad :)

Per-Anders sa...

Jag brukar läsa din blogg via Bloglovin och hamnade av någon konstig anledning i detta inlägg (som jag tidigare missat). Kollade in diskussionen om tiggare du hänvisade till i Semlans blogg. Kul när det blir lite glöd i diskussionerna.