onsdag 25 juni 2014

Ögongodis


Min absoluta favo spelare - Giorgos Samaras, Grekland. Han är inte bara snygg, han är en suverän spelare också.


Överst: Daley Blind, Holland och världens bästa målvakt Gianluigi Buffon, Italien.
Underst: Olivier Giroud, Frankrike och Gervinho, Elfenbenskusten.


Om ni tror att jag sitter i soffan och bara gapar och skriker när jag kollar fotbolls-VM har ni helt fel. Nej då, jag njuter också. Kanonskott, finter, dribblingar och vågade målvaktsräddningar. Å vet ni vad - om det är några snyggingar som utför dessa fotbollskonster ser jag det bara som en klar bonus:-)

Ögongodis
Ovan ser ni några av dessa snyggingar – rent ögongodis – för mig - alltså. Nu är det som så att det är ytterst sällan att mina kompisar/kollegor har samma smak som jag – vad gäller killar alltså. För det mesta tycker nämligen min omgivning att jag får behålla ögongodiset helt för mig själv. Å det har jag då ingenting emot alls.

Vissa krav
Självklart har jag vissa krav på snyggingarna: de ska helst vara längre än 1,85 meter. De ska ha utstrålning och deras ögon ska vara uttrycksfulla. Ett önskemål är också att de inte ska ha sådana fula, blaffiga tatueringar på synliga kroppsdelar. Där fick jag dock ge mig – 90 procent av spelarna är tatuerade. De enda laget där jag inte upptäckt några synliga tatueringar är Tyskland, men där finns tyvärr ingen spelare som faller mig i smaken;-)

PS. Till Ruth i Virginia: Det är du och Carita som har inspirerat mig till det här inlägget. Å Ruth, visst såg jag din favo uruguayare bita italienaren i axeln. Du skulle inte tro hur många repriser det visades på det övergreppet. Han må vara söt Luis Suárez, synd bara att han är störd också. Det var nämligen tredje gången kannibalen blev sugen på en mänsklig köttbit... DS.14 kommentarer:

Freja sa...

Fortfarande inte kollat på VM... Är det inte slut snart? Jag skulle gärna kolla in de där tatueringarna du pratar om, men oftast är det ju alldeles för långt i från och/eller för mycket rörelse så det är nog inte värt att slösa tid på det...

Geddfish ♥ sa...

Tatueringar, usch!
Det enda jag tatuerat, var mina ögonbryn, då jag var i Thailand. Smärtsamt.
Nej, nu permanentar jag dem i stället. Jag vill inte lida pin.
Ögongodis gillar jag! Men det räcker att titta på andras bilder ;)

Shannara sa...

Kan lätt hålla med om att det finns massor av snygga fotbollsspelare, men jag har i alla fall dom sötaste här hemma hos mej. Om du inte tror mej så kika på alla bilder jag har lagt upp i bloggen från fotbollssäsongen hittills.;)

Och medan jag ändå tjatar om min egen blogg så vill jag så hemskt gärna att du ska kolla inlägget Me, myself & I. Du har varit min bästa supporter under min förvandling och jag tror faktiskt inte jag hade klarat av det utan dej!

Kram och ha en riktigt god natt bruden! ;)

Marit Johansson sa...

Tack för det ögongodiset :) han där på översta bilden.. supersnygg.

KajsaLisa sa...

Han ser inte bara bra ut, det är ingen som bitit honom än heller.

Eva Trillian sa...

Utseende ... nej, inte viktigt - alltså inte ens "ögongodis".
Gillar att du gillar. Gillar också att fotbollen fortfarande inte lockar mig ;) Det fungerade inte det här heller!

Susjos sa...

Åh vilket underbart inlägg!!! Älskar ögongodis! Och visst finns det att titta på! Tycker nog att alla dina pojkar är snygga minsann!
En som jag gärna lägger ögonen på (om han hade spelat) är en spelare från Portugal, som väl är för gammal numera för att spela, och det är Figo!!! Han gillar svenskor också..hihi, han är visst gift med en!

Antar att du såg Messi idag,som gjorde fantastiska mål!

Svar: Jo, jag tror faktiskt att det var nya avsnitt om Morden i Midsomer- lite galet var det att det utspelade sig runt jul...inget man vill tänka på nu!!!

Anonym sa...

HUR kunde jag ha missat den grekiske guden? Oh, my god! Tjusig!

Dottern och jag tittade på Italien-Nigeria idag och vi båda tittade på varandra och sa: "Look at the bod of the referee!" Frukten faller inte långt från trädet, som synes. ;)

Susjos - Messi var otroligt bra!

Ruth i Virginia

Beppan sa...

Fotboll är väl inte min grej - men jag kan offra mig att se en match eller så om det finns nå´t intressant att vila ögonen på :-)
Kallas det gumsjuka?

Ama de casa sa...

Jag kanske ska sitta närmare TV-n nästa gång och inte med ryggen mot heller... :-)

Rantamor sa...

Vi har ju en liten tjocktv på rummet och sen går det storbild på några utav pubarna här, men det är smockat av uppretade tyskar så dit vågar vi oss inte =) =)
Men Rantafar håller kollen här på fotbollen.
Men idag har han en fond/aktie analys dag så jag är lite ensam å vilsen så det är en himlans lycka att uppkopplingen funkar.

Ha lite svårt med stora folksamlingar just nu efter inbrottet.

Tjingelingen från Rantamor och tusen tack från Rantafar för att du uppdaterat fotbollen.

Monica sa...

Och nog dreglar du väl lite också;-)
Oliver blir min favorit.
Ha en bra dag

Rigmor sa...

Se där...nu börjar det lika nåt för en annan som inte är så intresserad av själva fotbollen...!! Lite ögongodis, och det är väl så det är...när man skulle kunna vara mor till de flesta av de där rara pojkarna! Sen att det smugit sig in en kannibal i gänget, ja det har väl inte undgått någon. Du har alldeles rätt, störd är nog det han minst sagt är...
Ha en fortsatt bra dag!!
kram kram

Guldkryckan sa...

Därav anledningen till att jag föredrar damfotboll ;)

Jorå..har kollat en match där för några dagar sedan som jag utlovade, det var inte direkt upphetsande om man säger så men en och annan dribbling påminde ju om småknoddarna på skolan som är ganska "knixiga" på fotboll redan i 11 årsåldern.

Några mål blev det också..jodå...matchen hade "allt".

Men jag tror jag står över fler matcher..är nog för gammal för att börja gilla sporten...men det är kul att andra finner ett sådant nöje i det...det tycker jag faktiskt :)

Nu har jag 4 arbetsdagar kvar innan semestern, nästa Onsdag när jag går hem ska jag jubla hela vägen ner till vagnhelvetet och hoppas på att ingen skickar insatsstyrkan på mig så jag hamnar på psyket hela semestern för utredning ;)

Ha en underbar avslutning på arbetsveckan BP.