fredag 30 maj 2014

Regnig klämdag

Klämdagar är bra, mycket bra till och med. Om de ligger i maj/juni är de speciellt efterlängtade, då man automatiskt utgår ifrån att de ska vara varma och soliga. Idag var dock smhi.se och yr.no för en gångs skull helt överens - båda förutspådde regn och 10-12 grader. Tyvärr hade de rätt. Och vad gör man då?

Sollentuna
Jo, man sätter sig i bilen och styr kosan mot Sollentuna. Hade mentalt förberett mig på att spendera några av mitt företags pengar på Art XL, men gallerian var stängd. Nej, det är ingen sport att kolla upp öppettider på nätet innan man åker… I stället blev det en rundvandring på shoppingcentrum Stinsen.

Färgexplosion
Där hittade jag en sophög – jag menar denna färgexplosion. Crocs-kopior för 59,90 kronor. Nej, de fick absolut inte följa med hem, då jag inte har en trädgård, men färgerna gillade jag skarpt.


Det drar ihop sig
Japp, det börjar dra ihop sig till fotbolls-VM i Brasilien. Här ser ni bevisen. Spansk peppar, brasiliansk BBQ och engelsk cheddar i form av chips. Nu är jag så tråkig att jag inte gillar chips (heller), så även dessa påsar fick stå kvar i sina kartonger.
Som ni ser blev det en väldigt billig klämdag. Hoppas på bättring under helgen;-)
Det här är mitt 91:e bidrag till Blogg 100. 91 down, 9 to go.

17 kommentarer:

Unknown sa...

Färgstarkt men köpstop så en billig klämdag alltså. Rätt, skit i regnet och lägg pengarna på värmen istället.
Ha´re
/Kiki

Freja sa...

Jag har trädgård men inga crocs, vare sig äkta eller kopior... Fast färgerna var ganska lockande! Jag såg en tidning som sökte kvinnliga fotbollskommentatorer till VM, kanske ett bra extraknäck för dig, du kan ju bara skicka dem dina blogginlägg under VM!

Rantamor sa...

Hej hej en liten livtecken från Rantamor och Skuttmördaren....
Parkering och stulen uppkoppling mycket på mitt samvete just nu.
Men det gäller att hålla sig undan lagens långa armar.
Snyggt där med din fotbollsspelande bloggprinsessa.

Ha det bar tjingelingen från Rantamor och Skuttmördaren på flykt.

Olga T sa...

Regn? Vågar inte skriva vad vi haft för väder. Vart på golfbanan idag och blev hembjuden till goda vänner på gott & grillat efter det. Kom på där och då att jag inte bloggat! Tur det eftersom jag kom hem kl 00:30. Hade ju varit försmädligt att missa ett inlägg när det är 9 dagar kvar!

Geddfish ♥ sa...

Sköna färger! Jodå, jag föll för ett par crocskopior i orange härom sistns då jag hälsade på yngsta dottern, samma pris.
Äkta crocs köpte jag i Thailand som sandaler, används inte så mycket här, men de är lite kul, de blir lila då solen skiner på dem.
Resten, sa prästen, får va, äter inga chips.
Ha de gött ;)

Rantamor sa...

Vi befinner oss i det landet där jag alltid har mardrömmar och ofta blir jagad av arkiv-X eller nån tossig abedissa...då vet du nog.
Nej kryssningen blir vid midsommar om vi bara kommer ur vår mardröm =) =) =) =)

Ha d gott, Tjingelingen.

Freedomtravel sa...

Det blir inga crocs för oss. Men det är nog bland annat för att det känns lite too much att BÅDE ha ett campingfordon OCH crocs... haha ;)

Anna sa...

Ha ha crocskopior i sophögen :)
Läckra färger iallafall!
Chips blir man bra sugen på nu, frestas lagom du!
Ha en skön lördag!
Anna

Ama de casa sa...

Åh! Stinsen är mina gamla hemtrakter. Det tog väl 5 minuter att gå dit till fots.
När vi flyttade till huset låg det en Mercedesaffär där, sen byggde dom Stinsen istället.
Mycket bra! Jag menar, hur ofta köper man en Mercedes? Jag har då aldrig gjort det...
:-)

Härligt färgglada bilder!
:-)

Monica sa...

HAHA har ett par som jag har i trädgården men tror jag betalade 49,90 för dom.
Cheddarchips tackar jag inte nej till.
Ha en skön helg;-)

Rigmor sa...

Nu känner jag mej lite trist, mina trädgårdstofflor är vita...pissetofflor som mannen i huset kallar dom. Nu hoppas jag att de inte gör skäl för namnet, skulle väl vara den fyrbente då som utökat sitt revir på dom, vilket gud förbjude...
TACK för allt beröm i din kommentar hos mej, jag rodnar fortfarande...och nej, jag är absolut inte trädgårdskunnig, har svårt att komma ihåg namn på växter (ännu värre sen vi skaffade hund och diverse namnlappar försvinner in i dess mage...), så då får det bli google när det kör ihop sig. Men sen vissa saker, de sitter som gjutet. Fråga mej inte varför...Å det här med bilder...du vet inte hur många som hamnar i papperskorgen här på datorn...så är det. Däremot kan jag intyga att Zambo ÄR en trevlig prick, om än lite yster fortfarande. Klok som tusan (överlistar matte dagligen, fast det kanske inte är ett bevis nog...)och ett varmt hjärta.
Ja det här med klämdagar, det går mej obemärkt förbi eftersom jag jobbar inom vården. eller kanske inte om jag tänker efter, mannen i huset var hemma och maten stod på bordet när jag kom hem, så lite glädje hade ju jag också av "klämmet"!!
Ha det så gott!!
Kram kram

ansepanse sa...

sådana där lila foppisar köpte jag för några veckor sedan, läckra färger
jag gillar heller inte chips
Sv: jo, Sluggo har något speciellt i blicken :) Maja och jag kallar honom för Nalle Puh :)
kramar

Carita Liljendahl sa...

Färgerna på fuskfoppatofflorna gillar jag också men har aldrig ägt sådana och tror inte jag köper i första taget heller :-)

Guldkryckan sa...

Chips gillar jag...med mycket sådan där dipp, brukar gå åt 2-3 dl av nämnda dipp till en påse chips här..tur jag inte äter det så ofta annars hade jag nog rullat till o från jobbet som en boll vilket väl i sig hade varit lönsamt då ett västtrafikkort för endast Göteborg numera går på 545 riksdaler.

Får nog gå ner o köpa en påse ;)

Ha så gott BP och ha en fortsatt go helg.

LissenTo sa...

Har en tjejkompis som inte är anträffbar under fotbolls VM och det är inte du jag menar ;-)

Anonym sa...

Med Money du sparade. Färggrant var det. Vilket land håller du på i VM? Jag måste medge att mitt intresse just nu inte är lika högt som när Sverige är med. Går säkert över när de kickat igång.

Anni sa...

Våga vägra Foppatofflor - de har inget med trädgård att göra - de är BARA fula!