fredag 16 april 2010

Fredagstänk

1. Nika
Då jag inte visat upp Nika på ett tag så tänkte jag att lägga upp den numera tre månader gamla och 57 centimeter långa prinsessan idag. Som ni ser på bilden grimaserade hon vid blotta tanken att vara bloggfoder igen;-)

2. Aprilväder
Äntligen har huvudstaden fått sitt eget aprilväder med regn klockan 08:00, snöblandat dito klockan 09:00, isande vindar vid lunch och +8,8 grader med strålande sol klockan 18:00.

3. DIF-Hockey
Då jag har två fanatiska DIF-anhängare på jobbet gäller det att välja sida - temporärt alltså. Ishockey är ju inte min grej direkt och Ängelholm-Hammarby 2:3 i fotboll är ju ingenting att glädja sig över.

4. Bananen
Bananen sitter där den sitter. Ni hade ju olika förslag för den stackars bananen, men Totte kan inte göra bananmuffins (tror jag) och jag/han gillar inte bananer, så...
5. Japansk mat
Idag var det provsmakning på ICA affären i Täby Centrum: Gyoza - japanska degknyten med olika fyllningar. Mums!!! Äntligen finns dom att köpa även här (Täby ligger alltid lite efter söderförorterna). Dessutom gjorde jag en ny bekantskap: Edamame - japanska soyabönor. Middagen var räddad och tog dessutom bara 10 minuter att göra. Helt perfekt!

6. Vinare
Nu har jag "fredagstänkt klart" och ska ta mig en vinare. Ska skåla för Ellis som fyller 20 år idag. Grattis tjejen!!! Tur att kassörskan på Systemet sprang efter mig ikväll då jag efter betalningen glömt ta med mig både makens röda och min vita BIB. Då vet man att Alzheimer S har tagit M proportioner.

11 kommentarer:

Jess sa...

Är bananen fortfarande kvar!!??? :)
Söt bild på fina prinsessan!

egoinasmamma.nu sa...

Alltså... Jag bara ÄLSKAR bebisar, jag blir helt sjuk bara jag ser en bild och bilden är underbar!
Sv: Jag har precis börjat fota, i morgon skall jag testa mitt nyinköpta kamerastativ, det borde blir ett snäpp bättre foton då. Det är jätteroligt! Ett nyfunnet intresse.

S o F sa...

Men gud så söööt!

Undrar om man kan få låna in ett sånt här litet knyte att fotografera till bloggen.

Aprilväder var ordet - fast inte här hos oss för här skiner solen. (sant!)

Trevlig Helg!

Hörni sa...

Vad söt hon är den lilla prinsessan!

Aprilväder är inte så kul! Cet har inte snöat här vad jag har sett, men det har varit sol, blåsigt, varmt, kallt och regn om vartannat.

Den där bananen är nog inte så fin på måndag morgon.:)

Mia sa...

Allvarligt när man glömmer vinet... En liten söting som grimaserar litet åt oss...

Olga T sa...

Sååååå söööööt!

Susanne sa...

Känner mig hedrad att bli kallad fanatiker ;) Du är så välkommen in i Djurgårdsfamiljen.....

MaMalena sa...

Aprilväder är det allt! Men det brukar det vara på min födelsedag. Jag gillar bilden på Nika och även jag har ryckts med i Ingers och Suss Djurgårdsglädje!!

Lissen sa...

Oh, smälter för den underbara babybilden, sööööööööööööt!

Ska vi lära Totte att baka?

Från 3 maj har jag tillgång till lägenheten. Men först Göteborg nästa

ELLIS sa...

Naaaaaw vilken sötunge där!!!

sv: Tacl så otroligt mycket för din grattishälsning underbara Beate, betydde massor <3

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Nu är det små gulliga bebisar lite då och då här på bloggen, hmm

Ja, även om Djurgården skulle vara det enda laget i Sverige så NEJ.

Bild fyra förstår jag inte men det beror väl på att jag varit en aning osynlig under en tid och missat lite spännande saker.

Bild fem och den japanska maten verkar en aning lockande för ibland kan det vara skönt med lite hemlagat och det där ett alternativ som jag faktiskt skulle kunna tänka mig, ska kika i affären.

Att glömma de viktiga varorna hade varit betydligt värre än annan tetra som ett paket mjölk i matvarubutiken. Jag tror i och för sig inte at du gått långt innan du kommit ihåg. Så långt gängen alzheimer tror jag inte att du har.

Hoppas att fredagskvällen slutade lyckligt trots en dålig början.