lördag 24 april 2010

Bilduppdraget: "Gammal kärlek rostar aldrig"


”Gammal kärlek rostar aldrig” är Bilduppdragets helgtema. Här hade jag riktiga problem att hitta något ”roligt” eller ”konstigt” att lägga upp. Men mitt motto trogen ”det ordnar sig alltid” så hittade jag mitt bidrag i en låda. Varsågoda!
Radio Bandit – 105,5 - var ett annorlunda radioprogram för sisådär 15 år sedan. ”Dave in the Morning” grundade radiostationen och spelade den bästa rockmusiken ever. Hans assistent hette Lorraine. Han pratade på smattrande amerikanska och svor som en borstbindare. Några stockholmare kanske kommer ihåg dessa morgonsändningar:-) Ett banbrytande program som jag verkligen älskade att lyssna på i bilen på väg till jobbet. Den bästa rockmusiken ever. Ja, gammal kärlek rostar då verkligen aldrig. Badgen är helt fräsch och ser ut som ny ;-)
Flera bidrag på temat hittar ni här.

12 kommentarer:

Hörni sa...

Finns inte det programmet längre, hehe? Jag är nog ganska gammal jag..

Olga T sa...

Gillar din tolkning! Knappen eller märket var tufft också.

egoinasmamma.nu sa...

Sv: Jag gjorde först en närbild, sen förstorade jag den. Men jag har helt klart ett hårväxtproblem. Det heter Hirsutism. :)

anne sa...

Hm. Det radioprogrammet har jag missat helt!

Sv. Skojar du att du inte fattar sambandet sughuve och Anna Anka? Du har kanske inte sett/läst löpsedlarna om hennes fd favorithustrutjänst med Paul? Minst 3 ggr per dag?

Hörni sa...

Sv: Haha, vad kul att du tagit en liknande bild i Uppsala..:)

Det är en regnbåge, och det går säkert att göra korv av den. :D

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Jag har ju redan skrivit lite om det men jag kommer inte ihåg programmet och det kan ju ha sin förklaring i att jag inte var född då (osant) eller så är det den enkla förklaringen att jag inte bodde i Stockholm vid det tillfället (har i och för sig inte gjort det tidigare och inte senare heller)

Men visst skulle jag kunna hitta några LP skivor som jag vägrar att skiljas från trots att jag aldrig lyssnar på dem och egentligen inte bryr mig om dem, men lite sentimental är jag och kanske är det en lite gammal kärlek som inte har rostat.

Malin B sa...

Trodde vi skulle få se ett foto på din MAKE här!!! =)

Får man EN poäng i Stockholmsfotbollen när man VINNER?! ;) Det blev oavgjort i dag alltså... Mot det lag som tippats i topp när serien är slut. Det var därför det var lite extra härligt att knipa en poäng! =) Vårt lag är tippat i botten... Anar att det är när de läser att tröja nummer 1 innehas av en grabb som är född 1993. Efter de första 20 minutrarna anade jag att det skulle bli en låååång match, de tryckte på mot sonen hela tiden. Underbar kämparinsats från hela laget, så himla gott! =)
Så kändes det ju lite kul att få se "en sådan som mej". ;)

Hörni sa...

Sv: De finns inplanterade i sjöar (han fiskar i fiskeklubbens sjö där han är medlem) och brukar vara lagom stora till en middag på 2-4 pers, så det duger.;)

Maria Berg sa...

Det är härlig när man hittar sina god bitar! MB

Jess sa...

Tycker inte att jag känner igen den och jag kan nog inte skylla på att jag ärför ung (haha).

Anonym sa...

Kul tolkning av temat. Och jag kommer ihåg hur poppis det var med såna badges när jag var i tonåren. Ha en bra dag! :

Anonym sa...

http://www.bandit.se/?page=6

Kanalen lever i högsta grad fortfarande 106,3!