torsdag 29 april 2010

Bildligt talat

Det är riktigt svårt att bestämma vad detta inlägg ska handla om. Jag fick nämligen alltför mycket "bloggfoder" serverad idag. Förstår inte det...

MSN försök nummer 1
Bilder talar mera än 1 000 ord... och jag fattade mig kort. Förstora bilden;-)


MBT skor
Kollegan Mette köpte sådana där livsfarliga MBT skor idag med vilka hon "valsade" in på kontoret. För säkerhets skull inhandlades även ett par balettliknade dojjor och en vardagsrumsmatta...
Pucko
Vid det här laget känner ni till min totala aversion mot mobiltelefoner. Ett av mina argument kom tyvärr på skam idag: "Man hör ju inte vad folk säger". Har ni någonsin tänkt på vad dessa tre hål eller den lilla slitsen längst upp på mobiler är för någonting? Inte jag. För er som är lika oinvigd kan jag härmed berätta att det är högtalaren som med fördel hålls mot örats hörkanal och inte mot brosket i örat.

Jag: - Jaha, nu förstår jag, ett perfekt blogginlägg. Ska plåta av mobilen.
Totte: - Gör det, men glöm inte att ställa ett pucko brevid.


Urban Dictionary har definierat ett pucko så här. Om ni vill anmäla mig som kandidat till "Dagens Pucko" kan ni göra det här.

ONA...
En kollega har köpt en ny silverblå Mercedes A180 med registreringsnumret brevid. Som ni förstår tänkte jag inte alls på - ja ni vet. Mina tankar gick österut - till Japan.
- Onaka = mage
- onai = kärlek
- onara = prutta


PS. Förutom alla skratt som ni förhoppningsvis fick när ni läste inlägget ska ni få njuta av min magnolia-knopp också. Bilden togs igår. DS

12 kommentarer:

Jess sa...

Kan man något annat än att sitta med ett leende på läpparna när man läser din blogg! :)

LissenTo sa...

Livet leker liksom när man tittar in hos dej! Kram

Hörni sa...

Hahaha, så du vill bli nominerad till en så fin titel. Njaa, jag ska tänka på saken.;)
Ni verkar ha kul på erat jobb! Härlig arbetsplats! Kan jag få jobb hos er? ;D

Knoppen är helt underbar!:)

Susanne sa...

Hahaha... Du är underbart rolig. Jag blir alltid så väldans glad när jag läser din blogg...

Ellis sa...

Gud vad härlig bilden var på knopparna, blev helt varm i kroppen! :D


Hoppas de bra med dig Beate!

(Nu gav du ut Tottes msn så du vet...)

egoinasmamma.nu sa...

Jag är nyfiken på hur de skorna känns.
Sv: Tusen tack, men hur barnen blir beror lite på tur också. Jag känner lättnad för att ungdomsåren förflöt relativt smärtfritt. ;)

anne sa...

Toka!!!! :)

Bajsugglan sa...

Jag gillar Puckos slogan. Den har sutit som klistermärke på vår lokala lilla gatukiosk "Pucko, det brunaste sedan 1973" typ!

Petra sa...

Du får mig alltid så glad när jag kikar in här. Trevlig valborg. Kram

oumberligating sa...

Jag har ständigt fått för mycket "bloggfoder", Konst eller Konstigt, bra namn på en fin och trevlig blogg tycker jag!
Ha en fin Valborgsmässohelg!
Kram ifrån Oumberliga Peter!

Mia sa...

Underbar bild!

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Tack för skrattet vilket gjorde att jag fick ut lite från kroppen som heter orolighet. Jag brukar inte vara så här "nervös" som jag varit i dag när jag ska ut och flyga. Jag gillar inte att flyga men det har varit värre än vanligt och du skrev de förlösande. Tack än en gång det känns mycket bättre nu.

Pucko - det var så bra och jag var tvungen att läsa upp din text till mannen som sitter vid en dator bredvid mig och även han log.

Bilden på knoppen var fantastiskt vacker och det är det jag får se nu när jag åker neråt. Trots att jag åker utan kamera, fast mobilen har ju en i fall att det blir aktuellt och en liten riktigt gammal kamera har jag med mig.

Jag ska vinka när jag åker över Täby, får sätta på google maps i kameran så ser jag när jag åker över. =) Här regnar det och jag hoppas att det gör det hela veckan när jag är borta så är snön lika borta som jag varit när jag kommer hem.