söndag 8 november 2009

Inspiration och äventyr i Barkaby

Efter mitt "konstiga" inlägg imorse, där inte en enda av er bloggare såg att det faktiskt stod "Konstigt" i sanden, ger jag upp min wannabee-fotografkarriär... tror jag.

Inspiration hos Ikea
Hur inspirerande är det att inte komma ut från det blågula varuhuset med ljus, servetter och energilampor utan istället med fem galgar och en fotoram...
Mycket hopp stod till närliggande Barkaby Outlet.

1. Krock i Mexx-butiken
Stod i kassakön med en snygg långärmad sak till maken. Tankarna vandrade lite längre västerut - till Viksjö, där jag fick fota den här fina teckningen för två veckor sedan. Och vad hände då? Skyltdockan som stod på ett podium kom emot mig i rasande (överdrift) fart. Hon var påpälsad och bar solglasögon - inomhus - i november. Hon hade inga armar heller, nu saknar hon ett ben också. Blickarna av alla kunder behöver jag inte beskriva... antar jag. "Why me" - hela tiden;-)

2. Farsdag i Nudie butiken
Kollegan Helena har järnkoll på vad som är inne (och ute) i modevärlden. Nudie är inne har jag lärt mig. Hittade världens snyggaste Hood (munkjacka hette det förr), provade och la plagget på bordet för att betala hos 19-åringen:

- Visst är den snygg och det är ju vårt specialerbjudande idag också. Din man kommer nog bli väldigt glad att få en så här fin jacka i farsdagpresent.

Behöver jag tilläga att han gick miste om 699 kronor.

Vad som hände i Sloggy-butiken bredvid vill ni inte veta.
Händelserna inspirerade mig åtminstone till det här inlägget... om ni förstår vad jag menar ;-)

PS. Inte en Sesame Google loggo till... jo då. DS

8 kommentarer:

Olga T sa...

Hallå! Jag såg att det stod konstigt i sanden! Visste inte att jag skulle tala om att jag såg det:) Så du kan allt fortsätta dina drömmar om framtida karriär.
Galgen var snygg.
Vad är en Nudie?
Ler åt att maken gick miste om Hoodjackan!

Olga T sa...

Men gud, nu skrattar jag åt mej själv. Dey var ju butiken som hette Nudie....

Jess sa...

Tycker inte heller att du ska ge upp din fotokarriär! (Fast jag såg inte att det stod "konstigt" i sanden, men det behöver i bero på dina skickligheter i fotgrafering, kan bero på det faktum att jag närmar mig läsglasögonåldern! ;)
Jag förstod inte, vem gick miste om 699 kr, maken eller han i butiken? Detta att jag inte förstår kan även ha med åldern att göra...
Jag VILL veta vad som hände i Sloggy-butiken!!! ;)

Bildgatan-Avsändare Margereta sa...

Nej inte riktigt men det vill vi visst veta, i alla fall jag.

Hood och Nudie? Nu ser jag en kommentar, var det butiken -okej. Men hood, munkjacka kanske var konstigt på sin tid. Jag har då aldrig sett någon munk i en sådan. Varför inte bara kofta (eller jacka) med kapuschong? Då borde väl alla människor förstå.

Våra ungdomar kanske inte vet vad munkjacka är för något i alla fall inte den generationen som är efter mina barns.

Jag är nog en av de få som åkt till IKEA flera gånger och kommit ut med ingenting, absolut ingenting. Både i Göteborg, Linköping, Stockholm, Sundsvall och Haparanda.

Jag ska vara ärlig och skriva jag såg ingenting i sanden utan försökte koncentrera mig på de där gula sakerna i bilden som jag försökte kolla vad det var för någonting du gjort, satt dit och så var det i sanden du kreerat.

Du verkar ha någonting över dig som gör att det händer saker, kanske för att du ska kunna roa oss.

Lissen sa...

Jag lovar och svär att jag såg att det stod KONSTIGT i sanden,men jag svävade ut om andra saker i min kommentar. Fota på du!!!!!!
Nudie??? Jag har ingen koll!
Du köpte väl två sloggy och betalade tre, eller!

Gun sa...

Jag tillhör dem som ofta kommer ut från Ikea med ingenting. Vi går ofta in och bara kollar och tar en fika, som ju kostar så gott som ingenting:)
Jag vill veta vad som hände i Sloggi-butiken!!!

Lissen sa...

Härligt att vi förstår varandra.

Konstig expedit, boxerbrallor är ju "poppis" hos unga tjerer också!
Ha en skön dag!

Ps Ska höra på Emil Jensen ikväll. Lovordad ung man, aldrig hört honom, blir spännande. Ds

Jess sa...

Haha! Tack för att du berättade om Sloggi-butiken. Skulle gärna vara med när du är ute och handlar! :)