onsdag 18 november 2009

Dagens kanon och dagens kalkon


Dagens kanooooon
När IT-kompisen Radde ville skicka en födelsedagspresent till en mycket trevlig kille idag tipsade kollegan Susanne honom om den här länken. Kolla, välj din egen "hjälte", ladda upp bild på henne/honom, gör din egen film och gör någon glad. Tack Radiotjänsten för denna briljanta idé! Å ja, jag har betalat tv-avgiften.

Dagens kalkooooon
Efter en liten promenad runt kvarteret i eftermiddags gick jag med (något sådär) raska steg tillbaka till fastigheten där jag jobbar. Öppnade entrédörren och satte fart mot hissarna (nej, jag tar inte trapporna upp då jag jobbar på 9:e våningen). Där stod en kille med ett papper i handen. Upphissad flagga i min hjärna: Marknadsundersökning (älskar sådana nämligen).

- Ska du till XX-pension och gruppmötet?

Flagga på halvstång i hjärnkontoret. Så snabbt det kan gå.

PS. Lyckades fånga "ett stycke" blå himmel imorse vid Östra Station i Stockholm. Stycket försvann efter bara några sekunder. Men jag hann med:-) Kolla noga, så här ser en blå himmel ut, just ifall att ni har glömt alltså. Det hade jag. Nu minns jag igen. DS

8 kommentarer:

Jess sa...

Men han kanske trodde du var en föreläsare?
Ska kolla in länken, låter lite roligt. :)
Tack för den blå himmeln, jag behövde det. Här i Skåne är det ju storm... = svart alltså.

Anders W sa...

Du som hittar allt möjligt, finns det inte glasögon med blåfärgade glas och en liten gul prick i ena kanten. Då hade man alltid både blå himmel och sol!

Gun sa...

Den där lilla snutten av blå himmel susade förbi mig idag också. Det varade bara en minut, men ändå..

Sv: Du har ju lite rosa i din header;)

Olga T sa...

Blå himlen syntes här igår men idag är här storm och regn! Hu! Hoppas taket håller.

NinaXi sa...

Ååh vad underbart med lite blå himmel, den har vägrat visa sig för mig!
KUL tips, med tackfilmen, var bara tvungen att prova...:-)

Em sa...

Ofta är vädret betydligt bättre jättetidigt på morgonen, så jag ser blå himmel rätt ofta - om det inte är för mörkt.. :D

God morgon!

Malin B sa...

Blå himmel piggar verkligen upp dessa gråa novemberdagar.
JAG hade tagit trapporna även om jag jobbat på nionde våningen. Ogillar hissar väldigt mycket. När jag hade fått min dotter skulle vi fotografera oss på BB på 8:e våningen. Jag vägrade ta hissen som barnmorskorna propsade på att alla nyförlösta tog. INTE JAG!!! Den nyblivna pappan fick åka hiss med sin lilla dotter i "glasvagnen", jag gick.
Vid de där tillfällena har man extra mycket hormoner ikroppen och alldeles omöjlig att omvända i tankarna ;)

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Intressant, menar du att du gillar marknadsundersökningar? Trodde jag var ensam om att gilla att fylla i de där tjocka biblarna som ibland kommer i brevlådan, jag brukar även fylla i åt andra. =) Förstår att du blev besviken.

Ska kanske göra en liten film till någon jag känner eller bara till mig själv för att kolla vidare vad som händer och om jag kan spara ner den.

Intressant att se hur en blå himmel ser ut, det har inte jag gjort på mycket länge och någon ljusning ser jag inte heller i sikte.

En annan gemensam sak i ditt förra inlägg -jag hatar verkligen att äta lunchbuffé.