söndag 8 november 2009

Bilduppdraget: "Konstigt"

Dags för ett "konstigt" bilduppdrag hos Inspiration och Kreativitet. Nu är det jag själv som har föreslagit temat och Nina nappade :-), vilket betyder att ni "slipper" rösta på mig. Detta i sin tur för med sig att jag... lekte i sandlådan.

Konstig bildlek
Varför gjorde jag det då? Därför att jag tycker att det är konstigt att temperaturen den 8 november 2009 ligger på hela åtta plusgrader och barnen kan fortfarande leka i sandlådan. Att ni inte ser några ungar på bilden beror på att jag förvisade dom till grann-lekplatsen medan jag roade mig med en "konstig bildlek" själv ett tag. (Se bilden ovan)

PS. Det är heller inte så konstigt att man är trött mest hela tiden i det här gråa vädret (själv gick jag upp klockan 11:50 idag). Ja att åka till Ikea en grå söndag är fullt normalt det också (ska göra det strax) speciellt då outleten bredvid lockar. Tröstshoppa kallas det visst. Inget konstigt alls. DS

21 kommentarer:

Birgitta sa...

Ja, det är allt konstigt att barnen fortfarande kan leka i sandlådan. Inte konstigt däremot att du vill fara och shoppa en gråtrist dag ;)

Jess sa...

Inget konstigt alls, som sagt var!

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Att det var konstigt hos dig är ju inte konstigt.

Konstigt hos mig just nu är att klockan är strax 14:00 och jag har inte gjort ett jota idag.

Att vädret är grått, att siga upp sent, att åka på IKEA en söndag, att tröstshoppa är inte något konstigt, bara helt normalt vad alla människor gör en grå, blaskig söndag i november.

Petra sa...

Kan ju bara hålla med kloka dig, Kram

Margareta sa...

Ja visst är det mörkt och grått. Att det är milt tycker jag om, gillar inte slask och blött. Vi brukar aldrig ha några vintrar längre. Till jullovet och sportlovet ska det vara snö, men så är det inte.
Det konstigaste jag har gjort i dag är att plantera blommor. Tog skott nere i Grekland i september och dom har rotat sig. Växtkraften finns säkert inte när det är så mörkt. /Made

Lena sa...

Absolut, detta är konstigt!

Något annat som är konstigt är att det bara är några veckor kvar till advent...knepigt och så här års förr hade jag avklarat flera julklappar. Nu har jag absolut inga känslor för att köpa julklappar men å andra sidan...jag trivs med att det inte är kallare. Jag skulle vilja ha sommar året om med undantag för en månad med mycket snö och mycket skidåkning :)

Kram

Cecilia Artista sa...

Skönt för barnen att kunna leka utomhus ett tag till!

S o F sa...

Nä, du verkar ju nästan konstigt normal denna grå söndag.
Trött + IKEA + tröstshopping. :)

Önskar dig en fin söndag och bra vecka!

Lissen sa...

Ur led är tiden (kanske). Här leker också barnen fortfarande i lekparken. Undrar vad dom tyckte om "tant" Beates lek?

Sover för mycket jag också!
Borde kanske leka mer???

Lasseivomma sa...

Har lite svårt att förstå att man kan trösta sig med något som är ännu tråkigare typ shoppa ;-)
Ja, jag har sett parkeringsplatsen på IKEA en grå höstdag, så jag vet att jag är minoritet.

Olga T sa...

Kul tema du valt!
Apropå lekplatser så fotade jag en lekplats igår. De flesta lekplatser numer är ju tomma trots att det är 8 grader ute! Kanske är jag ute på fel tidpunkt möjligen.

ormbunke sa...

Det konstiga är väl att du fick vara ifred att skriva. Jag sysslade med det konstiga idag att handla på Väla och köpa med mig hem en farsdagstårta.Anita

Veronica sa...

Å, tänk om man fick fara och shoppa bara sådär på IKEA =) Hoppas du fick en bra dag.

Malin B sa...

Mera lek åt folket! Fortsätt med det!!! Inte det minsta konstigt. Jag väntar på att det ska gå att åka pulka igen. En del tittar lite konstigt när de åker förbi. ;)

Photos by Storm sa...

Verkar vara varmt i hela landet idag. Låter som en ganska normal novembersöndag. Ja, förutom att leka lekplats alltså. Mitt Parishus är helt äkta och jag har funderat i snart 1,5 år hur det hänger ihop. Måste nog åka tillbaka och studera baksidan. Ha det bra/Lis

annalarssonphotography sa...

Klockren bild!
Och jag instämmer: Mer lek åt folket :)
Men det BORDE vara vinter nu..

Hoppas du hittat nåt kul på tröstshoppingen! :)

cat sa...

Själv har jag inte orkat mig utanför dörren denna trista novembersöndag. Det är kanske inte lika konstigt som den milda väderleken.

Mona sa...

Haha. Ja nu råkade jag ju läsa din kommentar om vad du skrivit i sanden innan jag såg bilden, så jag kan ju låtsas att JAG defintivt hade lagt märke till det!

anne sa...

Outlets är på gott och ont, man kan inte räkna med att hitta något mansöker där.

Nina Xi Fotoblogg sa...

Åh vad härligt med både sovmorgon o ikea på samma dag!!! En riktigt bra dag, i mina ögon :-)

Om du har möjlighet får du gärna så fort som möjligt imorgon maila mig dina 5 favvobidrag, så väljer jag 5 och sen på kvällen ska jag försöka hinna lägga ut dom för röstning.

Tusen tack igen för att du ställer upp! Känns både skönt och fram för allt jättekul att "dela" med dig!

Artlover sa...

Konstigt behöver inte vara så konstigt. Allt beror på hur vi ser på tillvaron efter erfarenheter. Jag vet inte hur insatt du är i bildpsykologi. Men jag skrev om det i mitt inlägg till bilduppdraget, som är ett intressant ämne.
Ja, vad gör man i en tråkig söndag. Konstigt vore det annars.