tisdag 17 november 2009

"Äckliga" tänder och en svinis-tanke

Att kollegan Eva och jag gick vilse i Vasastan idag har vi lovat att behålla för oss själva. Vi letade efter den nya vietnamesiska restaurangen - Thang Long Pho - som ligger på Upplandsgatan och lovprisades i tidningen City. Lunchbuffén var helt okay med tanke på att buffémat aldrig är en höjdare. Ett extra plus för de färska vårrullarna som vi satte tänderna i och priset: endast 70 kronor.

"Äckliga tänder"
Citat från "Materialistiskt" :
- Ibland kan det vara svårt att hålla sig ifrån subjektiva värderingar när man ska skriva en informativ och inspirerande blogg. Just idag blev det så gott som omöjligt. Vi släpper därför objektiviteten och utmanar er att kontra med ett ännu äckligare materialval. Om ni kan… Vi vågar påstå att vi lägger ribban högt när vi går ut med ”Återbruk av människotänder i smycken” och ”ringar som odlats av DNA ur kindtänder.

Visst måste killen, som skrev detta ha haft min blogg i åtanke. Äckligt men samtidigt ganska coolt tycker jag. Definitivt konstigt ;-) Någon som vill ha ett sådant smycke i julklapp kanske;-)

Svinis-tanke
Läste det här meddelandet på min husläkares hemsida idag. Tror ni att jag tryckte på "Länk till info". Klart jag inte gjorde. Om jag hade gjort det så hade jag sett att dagens vaccin var för "Risk groups only". Vaccinationen stannade vid en svinis-tanke. Nöff, nöff;-)

11 kommentarer:

Jess sa...

Konst, konstigt eller annat, men äckliga var tänderna!!Har själv fått kallelse till på söndag att vaccinera mig...

Gun sa...

Men fyy vilka äckliga tandsmycken!! Man de passar ju här på din konst eller konstiga-blogg:)

Sv: Japp, det har han!:D

Olga T sa...

Vilka ringar!! Jag hade aldrig tagit på mej en sådan. Kanske en tandläkare som är hjärnan bakom. Du kunde deltagit i Tisdagstema idag som har accessoarer som tema.
Klart du ska vaccinera dej! Han har ju t.o.m. vaccin doktorn, inte illa!

Olga T sa...

Nu fattar jag....
Bättre att gå hem än att frottera sej med 150 svin i en trappuppgång, tala om risksituation!

S o F sa...

Konstigt var ordet!

Tack för att du alltid piggar upp mig, här med dina inlägg och hos mig med dina kommentarer!

Varma hälsningar från ett mörkt och regnigt Västergötland.
(men mysigt!)

Rajson sa...

Tilltalar inte ens en tandläkare!

AnnA sa...

Med en snabb blick, trodde jag först det var tandproteser...
Men detta är väl konstnärens sätt att ta upp tråden hur viss urbefolkning smyckat sig, med människodelar, eller?
Och tänk på kullorna som gick runt i gårdarna för en hel del år sedan och sålde hårsmycken...Var faktiskt på en marknad för ett antal år sedan, där en kvinna hade ett stånd med egengjorda hårsmycken och hårartiklar. Jag glömmer aldrig underbyxorna, som hon hade virkat,stickat...
Ha det!
hälsn
AnnA

Nina Xi Fotoblogg sa...

Usch säger jag, inte sugen på att ha en sån ring, men visst, kan inte annat än säga att det är kreativt o annorlunda... :-)
Aporpå kreativt, så var din "tolkning" av min bild oerhört kreativ och fantasifull, fick mig ett gott skratt! Trevligt så här på kvällskvisten eftersom jag just läst ut en andlöst spännande bok, så jag vågar knappt gå och lägga mig :-)

Daniel sa...

Konstigare än jag! Nej ush tänder icke min grej!

Men vårrullar.. det du! Smaskens!

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Jag avstår absolut, inte ens om det var från "kända" tänder, mina barns eller någon annan när så skulle jag komma på tanken.

Fy vad äckligt, men garanterat så kommer det med stormsteg.

Konstigt, visst.

PRuddan sa...

Näe...det där smycket tror jag får vara :-)