tisdag 10 november 2009

"Fifteen forever"...

... stämmer in på många människor - inklusive mig själv. Det spelar liksom ingen roll om de är 30, 40, 50, 60 eller ännu äldre.
Ta till exempel kollegan Janne. Han har fyllt 40, är (nästan) proffscyklist och spelar olika instrument i fem band. Ja, han sjunger också, är utbildad journalist och civilingenjör, har tre barn och är 1,95 meter lång.

Tattoo
Trots (eller på grund av) detta har han aldrig fyllt sexton. I helgen skaffade han sig en Tattoo. Bara så där. Spontant. I London. Av en fransyska. Tattoon är en stjärna som ni ser på bilden ovan. Och vet ni vad: jag gillar den och jag är en extrem tattoo-motståndare.

Klocka
I lördags köpte jag ju klockan till vänster. Jag har heller inte fyllt 16 än - uppenbarligen. Det har mina kollegor Eva och Yvonne heller inte gjort. De ville nämligen också ha en sådan klocka - en orange (Eva) och Yvonne fick en blå. Men det roligaste är att fashion-gurun och avdelningschefen Mats ville ha tre: en gul, en orange och en grön. Anledning: Han köpte strumpor hos Carlings häromdagen som har ränder i dessa färger. Säger bara yessssssss:-) Kalendern skvallrar om att alla tre har fyllt 40. Kalendern ljuger ;-)

Slutsats
Det finns många människor på mitt jobb som inte har fyllt 16 än och troligen aldrig kommer att göra det heller. Gud vad skönt!!! Det finns hopp om framtiden!!!

PS. Då jag har tröttnat på Googles Sesame Street loggor lägger jag upp den här krabaten istället. Kan liksom inte låta bli efter gårdagens inlägg. DS

13 kommentarer:

Lena sa...

Härligt när man är ung till sinnet :) Jag kan inte fatta att jag är 43 år men det är iaf så, knepigt. En sak är dock säker i sinnet är jag ung men betydligt klokare än när jag var 15 år ;)

Ha en skön kväll Beate.

Ps. Jag har alltid älskat sport och moton så det påverkar nog våra kidz :) Liksom att vi gillar sång, musik, dans och teater mm. När ungarna blir uppväxta med detta så är det nog ett lättare val för dem själva. Grabben höll på med judo när han var yngre han gillade inte bollar på den tiden :) Fast det var sannerligen en bra sport det också.

Natti natt

Jess sa...

Sweet sixteen! :) Klart man ska behålla det unga sinnet!
Jag gillar Mike Vyskovskyj!

Kunde nog tänka mig att göra ett och annat med "äckel-mannen i bilen".

Malin B sa...

Då blir det ju ett bra medelvärde om jag ställer mig i raden. Jag brukar få gissningar på att jag är minst 10 år äldre än vad jag är. Fast det är bra, då kanske det dimper ner en pensionslapp i lådan bara hux flux sådär!?

Gun sa...

Jag kan inte heller fatta att jag är 47! Det låter ju lastgammalt! Jag känner mig som en 25-åring ibland och som en liten flicka ibland. Men vid vissa tillfällen är det väldigt bra att vara vuxen och betydligt klokare också.

Lissen sa...

Tror det är bra att man hoppar över den där åldern. Det verkar vara mycket roligare människor. Vilken tur att det är flera, som har hamnat på ditt jobb!

Natti natti

Marita sa...

De där klockorna såg jag i butik för en tid sen och blev klart intresserad att köpa mig en. Stod och tänkte –hmmm… vilken färg? Men gick vidare. Kanske blir det en. Det är väl inte åldersbetingat att gilla färgglada annorlunda klockor. Bara ett sundhetstecken. Vi som inte kan sjunga en ton här har skaffat oss playstation och Singstar. Vad säger du om det?

Daniel sa...

Ålder e så obetydligt

Kommer att fnittra i rosa tills jag e 80.

Huvudsaken man har livsglädje!

Petra sa...

Vilken fin tattis. Kram

Olga T sa...

Ha! Jodå en liten tanke. eller två ;), till dej var det i mitt inlägg, och så en till kusinen i Viksjö som av födsel och ohejdad vana är DIF:are ut i fingerspetsarna. Han passar nog in i "Fifteen forever...." vilket vi är flera som gör i alla fall i vissa avseenden och tur är väl det. Hur tråkigt skulle man inte ha annars??

anne sa...

Ser man til min kiss&bajshumor så har jag nog inte ens fyllt tre än, men det tar jag! ;)

Nää, tatueringar gillar jag inte heller, hur kommer det sig att du gillar denna? Är det för att den passar personen i fråga? För det är ju "bara" en stjärna...

Nina sa...

Låter bra, behålla barnasinnet ska man!
Jag har rätt så nyss fyllt 30 (liten kris) men får fortfarande visa leg på systemet (krisen minskar, markant!)... :-)

BIldgatan-Avsändare Margareta sa...

Det kanske är 16 jag inte fyllt efter att en god vän påstod att jag såg så barnslig ut. ?.

Barnslig, nåja om hon visste att jag inte var 16 hade hon inte sågt så för då ser man väl ganska barnslig ut?

Barnasinnet är nog det mest underbara vi kan behålla till den dagen vi inte kan styra det och verkligen har barnasinnet.

Pruddan sa...

Här är en till...vet inte hur många gånger jag tittat på och suktat efter en svart axelremsväska med tryck från "Nightmare before Christmas"...Och klockorna kan jag tänka mig i samtliga färger!