torsdag 19 november 2009

Här ska det kramas och smekas

Har kommit underfund med att november har påverkat mig mera i år än tidigare (måste vara ett ålderstecken ;-)). Det har varit grått och regnat hela tiden. Dessutom innehöll månaden en fredag den trettonde. Jag tycker att det ser lika mörkt ut i min (redan konstiga) hjärna som det är ute klockan 15:30. Tänk positiv intalar jag mig själv, ha kul… ja ni förstår.

Idag
Idag lossnade det... äntligen!!! Min hjärna skymtade nämligen två suveräna ljusglimtar som jag gärna vill dela med mig till er. Kolla bara bilderna.

”Mitt” lilla gröna hus
Visst vill man stryka det gröna huset medhårs, drömma om att lägga huvudet på dess skorsten och kisa upp mot solen. Krama om det helt enkelt medan man ändå håller på.

Två betonghäckar
Skulpturerna har vår VD gjutet under en aktivitet som anordnades på mässan ”Betongfeber” (hur kunde jag missa denna event?) igår. Vet inte om ni håller med mig men jag vill bara smeka dom – speciellt den högra. När jag kollade den vänstra skulpturen lite närmare så kändes ”huden” lika len som en babystjärt. Är dock tacksam över att min bak inte liknar denna päronformade betonghäck. Lenheten däremot skulle jag inte tacka nej till ;-) Häckarna är tänkta att fungera som bokstöd. Mmmmmhhhhh.

10 kommentarer:

Jess sa...

Jag vill gärna ta på både huset och häckarna! :)

Olga T sa...

Jag förstod att fredagen den 13:e innehöll något riktigt tråkigt. Tankar till dej.
November har varit grått, grått, grått och en fördel med att adventsstjärnorna kommer upp nästa helg är att det blir ljus i mörkret.
Ditt alternativa pepparkakshus gillar jag!
Gillar också häckarna:)

S o F sa...

Betonghäckar - vansinnigt roligt!

Så vackra har jag aldrig tänkt mig dem... :)

Ha det gott!

Daniel sa...

De blir fina bokstöd det där.. du e så duktig så!

kramar i massor!

Lena sa...

Snygga häckar :D Betong är ett fräckt material att skapa med. Har lust att göra annat än murar som vi gjort.

Nog är ditt illgröna hus härligt!

Ha en fin helg Beate/Kram

Anonym sa...

Tidigt i morse (fredag 20/11) när jag skulle med tåget från Stockholm såg jag ett annat hus i centralhallen. Inte grönt. Men stort. Recept utdelades. NU har julhysterin börjat och vi har köpt 6 st nya adventsstjärnor.
/\ Olle

Simon sa...

Tycker mycket om huset, det påminner lite om en tavla jag håller på med till SB utställningen :)

Nina Xi sa...

Tuffa bokstöd ;-) Det gröna huset var ju helt underbart!
Solen sken faktiskt idag! Kanske det finns ett liv efter november :-)Men otroligt vad det gjorde skillnad på ens humör o pigghet! Hoppas solen sken på dig med o att ditt gröna hus kan pigga upp dig!

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Jag håller med dig till punkt och pricka i allt du skriver i detta inlägget så därför är det inte något mer för mig att tillägga.

Förutom - Trots att det i dag varit ett perfekt fotoväder med tjock, tjock dimma och solen som skymtar lite någonstans och här sitter jag.

Kan jag skylla på sent uppvaknande eller på att det inte är någon ide för det är ju strax mörkt ute?

PRuddan sa...

Klappvänliga! Både huset och häckarna.