fredag 27 november 2009

Alla goda ting är tre

1. Fabian
Idag fick vi nya fräscha gröna växter på jobbet. Jag fick Fabian som är min nya rumskompis . Nej det är inte jag som har döpt honom utan "grönsaken" heter så enligt floristen. Ett perfekt namnval, kunde inte ha gjort det bättre. Det är Terrakultur som sköter om Fabian, vilket betyder att han kommer att förbli grön under en lång tid.

2. Raddes "påse"
Av IT-bästisen Radde fick jag denna påse idag. Innehållet passar utmärkt för mörka adventstider. Och nej, den innehåller som tur är inte glögg utan något mycket godare. 1 000 tack, "I owe you one"!


3. Älsklingstavla
Fick ytterligare en present idag (är man poppis, så är man... uppenbarligen ;-) av en mycket trevlig kille, som den 21 november i år startade sin konstnärsbana. Älskar hans debuttavla som är målad endast i svart akryl på vit duk (se stora bilden). Här kan jag tolka länge och fritt. Jag låter fantasin flöda och ser det jag vill se och det han kanske tänkte på när han skapade den. Kan bara säga att "du är underbar och det finns inga gränser för vad du kan ta dig an". 1 000 tack, "I owe you one, too".

5 kommentarer:

Jess sa...

Är ju lite nyfiken vad som finns i påsen!

Pjoltas sa...

En sån påse skulle man ha! Grattis!
=)

anne sa...

Du verkar inte ha fyllt år, men grattis ändå till alla presenter! :)

Sv. Vi fick bekräftat igår att dottern har något som kallas "vocal cord syndrom", stämbanden blockerar delvis vid inandning vid ansträngning och INTE ansträngningsastma som var spåret som sjukvården varit inne på. Det var på MITT initiativ vi fick denna utredning och diagnos. Tänk att allt ska man då behöva göra själv...;)

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Du har rätt, det går att studera tavlan länge och se mycket i den. Den korta stund jag kollade fick jag fram en hel del motiv.

Någon glögg har jag inte drickit ännu, blir mindre av den varan med åren. Inte någon favorit men det går an och mysfaktorn är ganska hög, tycker jag. Hoppas att du får njuta av innehållet och att det kan vara lika hög faktor på den. =)

Jag förstår att någon annan sköter om din gröna växt själv köpte jag tre hyacinter i en kruka igår och hoppas att de överlever och även blommar över julen.

Har du haft födelsedag eller har du bara så där allmänt goa arbetskamrater?

Nina sa...

Väldigt cool och abstrakt tavla!