lördag 1 augusti 2015

Prideparad – del 1Den enda kändisen jag spottade var moderatledaren Anna Kinberg Batra. Å hon fastnade till och med på bild.


En streaker var också med. Han var dock tämligen ensam om detta tilltag.


Addicted... to what kan man ju fråga sig - om man vill.
Alltså vädergudarna måste verkligen gilla Prideparaden. Det var nämligen en riktigt fin heldag med sol och värme, det vill säga det började inte ens regna prick klockan 15:00 som det gjort hela sommaren. Prideparaden är Stockholms största och mest spektakulära event under året. Det är liksom en färgexplosion utan dess like för att inte tala om alla musikintryck på högsta volym. Fantastiskt helt enkelt! Å då såg jag inte ens hela paraden. Kom till Stadion och Valhallavägen först klockan 15:00 och njöt sedan i två timmar. Här får ni ett litet urval av de 167 (!) bilder jag tog. (Note to self: motsolsbilder blir sällan bra – ooooops.) Det kommer fler under Skyltsöndagen imorgon och fotona lär nog räcka till Helgbilden också;-)

18 kommentarer:

Anita Malta sa...

Åhh.. det här var precis vad jag ville se !! Färg, fest och mer eller mindre galna tokroliga upptåg. Nu känns det som jag varit med iallafall en liiten stund och vilken himla tur med vädret!!

Tycker du lyckades fånga väldigt mycket på två timmar av vilket vi ännu "bara" sett ett smakprov och bilderna du visar är ju superbra. Ser självklart fram emot fler :-)

Susjos sa...

Snacka om tur med vädret!!! Förstår att det var underbart att vara på plats idag! Härliga bilder, och döm om min förvåning när jag känner igen killen som är med på de båda sista bilderna, han med skägg och rosa linne ...han dansade vi med på Ambassaduer i torsdags!!!(gay)världen är liten!!

Della sa...

Där kan man snacka om mycket färg. Och rosa! :) Kul att se!

Geddfish ♥ sa...

Blå himmel, jepp, det hade jag idag med.
Stôllafora, skulle min far ha sagt, om dessa spektakel, haha.
Kul färgexplosion, säger jag, häftigt!

Eva Trillian sa...

Streakern hade tur med vädret :) alla som inte tyckte det var så bra kunde ju kanske blunda ;)
Ser fram emot fler fina bilder från soliga stolta Stockholm!

Anki sa...

Wow... häftiga, kul och färgsprakande bilder från denna fantastiska parad! Tack för att du delar med dig till oss som inte var där! ser fram emot fler soliga bilder!

Anni sa...

Önskar att jag varit närmare tåget och sett mera - nu hörde jag det mest, som du ju vet. Häftiga färgstarka foton du fått!

Och så tog det en stund att kika ifatt här på din blogg, men den där libanesiska restaurangen var helt klart värd "besväret" med läsningen. ;-) Den ska jag kolla in!

Ama de casa sa...

Snacka om tur med vädret och vilken färgprakt! Och du har bloggvirke för flera dar framöver - kan det bli bättre :-)

Steve sa...

Festligt, folkligt, fullsatt. Och tur med vädret dessutom.

Monica sa...

Jag tycker det är helt underbart och så
jävla osvenskt, Batra klarar jag mej utan
liknar mest röstfiske vilket ter sej lite
löjligt i mina ögon.
Gillar tuttarna inga fake boobs där inte HAHA
Ha en skön söndag

Ama de casa sa...

sv: Det händer inte så mycket här på sjukan, så det är inte många detaljer som man missar. En spindel är till exempel inne på sitt tredje varv runt taklisten (om han inte har tjuvrusat när jag har blundat en stund ;-) ).

Jodå, det var epidural-bedövning jag hade, och den styrdes av manicken som var i bild GW-uno. Dom har samma manick till "maten" också, antar att det beror på den där CVK-n som Susjos informerade om. För att få in "käket" i en centralven behövs nog lite tryck och inte bara självdropp... :-)

Och tack för dina härliga och uppmuntrande kommentarer! :-)
Kram

Carita Liljendahl sa...

Härliga bilder i solsken och under blå himmel!
Kul att de tillåts vara nakna också.
Mer folk på de här bilderna än på mina... får mig att komma ihåg löftet jag gav... att åtminstone FÖRSÖKA få levande människor med på mina bilder...
Kram!

Olga T sa...

Oj vilka härliga prideparadfoton du tagit! Vad bra att vädergudarna ser till att det blir fint väder på paraden. Det gör ju jättemycket!
SV: Ha ha! Samma person som sänkte Fbg i förra mötet. Strax dax för HBK.

Anders W sa...

Suck!

Ama de casa sa...

PS: Är det förresten såna där ADDICTED-badbyxor som du tycker att Anders ska skaffa? ;-)

KajsaLisa sa...

Addicted till vem kan man ju fråga sig, men vill man ha ett svar får man nog fråga honom :)

Husbilen-Ellen sa...

Härliga färgsprakande bilder!

Marit Johansson sa...

Tala om partystämning i dina bilder :) väldigt roligt att se!