lördag 11 september 2010

Shannaras Saturday Mix: "Reflektioner"

Shannara vill att vi reflekterar lite och lägger upp våra "Reflektioner". Till temat kan jag bidra med två bilder som reflekterar både det ena och det andra - om man tittar noggrannt. Foton är tagna förra söndag på Vallentunas Flyg- och Motorshow och hade vädret varit bättre så hade även reflektionerna varit mera synliga om man säger så.

The Old Speckled Hen
Den här bilden reflekterar bland annat vilken konstig position jag är tvungen att inta för att få ett bra foto. Mina ben med Adidas dojorna ser ni längst upp till höger.

Pontiac
Den här Pontiac reflekterar mycket om ni kollar noggrannt - till och med en röd yankare till höger. Även maken och jag (flygplanet i mitten;-) )reflekteras på ett roligt sätt tycker jag.
Hoppas ni gillar bilderna:-)

Fler reflektioner hittar ni här.

19 kommentarer:

Petra sa...

Som vanligt så bra bilder.
Kram

Jess sa...

Just de där sakerna som reflektioner är roligt för det brukar inte vara det första man lägger märke till, men dessa kan ofta vara mer intressanta än själva bilden! OJ, lång mening blev det också! ;)

Susanne sa...

Sååå häftiga bilder. Snart ska jag åka in till Halvmaran och heja fram Andreas och Nisse. Kanske blir det lite häftiga bilder...
Sv: Visst var jag skötsam som var hemma innan midnatt. Jag kan bara jag vill ;)

Ellis sa...

Du ser kissnödig ut på bild 1 och på andra helt... fel gjord! :D
Puss!

cat sa...

Mycket coola bilder :)

Tess sa...

Och jag som tyckte jag hade fått till min header så bra...:( Fast jag kan ju absolut ingenting sådant så jag är nöjd ändå! :)
Underbart coola bilder!
Femstjärnigt

Monica sa...

Läckra bilder, den där benföringen brukar jag ha när jag blir nödig i skogen haha. På bild två ser ni ut som något som är på rymmen från Moderna museet.

Olga T sa...

The Old Speckled Hen är min absoluta favorti. Helcool bild och spegling!

Jah Hollis sa...

Den gamla spräckliga hönan (Old Speckled Hen) var populär dricka på min stampub för ett antal år sedan. Nu tror jag inte den finns i sortimentet längre. Den är bortjagad av Sleepy Bulldog och Twisted Thistle och diverse Flying Dogs för att nämna några.

http://www.hoppsy.com/uk-ireland/the-old-speckled-hen/

Marie sa...

Snyyyyyygt BP!

maria sa...

fina bilder och tolkningsbara på flera sätt :)

må så gott !

Tingeltangel sa...

Ja. Jag gillar dina bilder.... Intressanta reflektioner.

red sa...

Det enda jag undrar över är varför alla, alltså ALLA helt okritiskt sväljer (ordblinda?) Shannaras felstavade översättning från engelskan?
Men dina bilder är ju bra (kissnödig eller ej)! Påminner om Rock'n Roll Jamboree på Holmen.

Shannara sa...

Som vanligt så älskar jag dina bilder. =)

Välkommen in i veckans Mix!

Och Red(förlåt BP, men jag kunde inte komma in på Red:s blogg och bemöta "anklagelsen" , om det nu finns någon) om jag har skrivit fel på något vis så får du gärna berätta för mej hur jag ska skriva för att det ska bli rätt. Jag, liksom alla andra människor, är inte perfekt och kan inte allt (tack och lov). =)

Sen får jag tacka för att "ALLA helt okritiskt sväljer (ordblinda?) Shannaras felstavade översättning från engelskan". Tur att ALLA förstår att jag menar att man kan välja både speglingar (på vilket sätt de nu månde vara)eller att reflektera över en bild rätt och slätt! ;)

Pjoltas sa...

Fina!
Jag håller dock med Ellis lite.
Hehe! =)

Pjoltas igen sa...

sv: Det blir väl så när de öppet stöts bort från TV-median. Odemokratiskt. Inte för att jag skulle rösta på dom. Men det finns ju en gräns liksom. Och uppenbarligen ett problem som ingen vill tala om..

Nu är det slutbloggat om politik för min del. Så du vet!
Ha en fin lördagskväll!
=)

Hörni sa...

Snygga bilder, och coola reflektioner. Du ser ut som ett ufo på spegelbilden längst ner. ;D

Susanne sa...

Sv: M=Micke en kompis
N=Nisse från Umeå

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Sköna reflektioner och visst kan jag fundera över de konstiga ställningarna och en kroppsform som skulle göra sig på mars.

Det kan verkligen bli sköna speglingar genom en bil och tycker att du har lyckats utomordentligt, ser inte att det på något sätt skulle vara suddigt.