torsdag 9 juli 2009

Semesterdag


Tog semester idag och undrar varför... med ett mycket blött facit i hand. Lägger upp några bilder speciellt till er som lapar sol med en paraplydrink i handen så att ni kan tycka synd om oss stockholmare... och värmlänningar. Skulle gärna utlova någon slags revansch om jag hade makten över himlens portar, vilket jag tyvärr inte har.

Hantverkargatan
En bilfärd till innerstaden med vindrutetorkarna i snabbaste läget förde mig till Hantverkargatan och Taylors and Jones. Inför den stundande "riktiga" semestern tyckte jag att en uppladdning med utsökta engelska korvar kunde sitta skönt. Kanske tröstäta kommer ännu närmare sanningen ;-). Bredvid porten Hantverkargatan 14 hittade jag bilden ovan: en målad tidningsbox. Snyggt tycker jag.
Resterande bilder är fotobevis på dagens blöta tillvaro. Vad jag tycker om dagen får den extremt fula hundstatyn utanför KTH vid Östra Station visa er;-)


PS. Gårdagens inlägg om Facebook fick en mycket otippad respons. Jag är uppenbarligen inte ensam om mina funderingar. Men gruppen "Vi som inte förstår det roliga med Facebook, men e med ändå!" låter ju onekligen rolig ;-) DS

8 kommentarer:

Jess sa...

Tycker synd om er att ni inte har någon riktig sommar! Idag har det varit lite molnigt och lite soligt, ok, men ingen stranddag.
Tycker det är roligt att de piffar upp tråkiga saker, som att de målat lådan! Ha det bra!/Jess

S o F sa...

Stockholmare, värmlänningar OCH dalmasar kan vi tycka synd. Jag har en bror som bor i Borlänge (där det ju har regnat nåt hemskt) och jag funderar på att ringa och beklaga semestervädret = syskonkärlek. ;)

En del tröstäter andra tröstshoppar, eller hur?

Vågar jag säga: Ha det fint!?

Olga T sa...

Jo, den där FB gruppen verkar ju kul men är ju omöjlig att hitta!
Brevlådan här gillar jag skarpt. Bilen kan köra runt hörnet.
Efter regn kommer solsken!(sägs det)
:)

Mrs Bettan sa...

Tidningskiosken var ju häftig. Vilken timing på bad semesterdag i regnet. Men för mej var det bra, slipper vattna den nya gräsmattan.
Kramis MrsBettan

Lissen sa...

Vet du Beate, nu har min semester börjat! Samtidigt så är det ett envist regnande. skulle kunna ta lika bilder som dej! Har frysit om fötterna senaste dagarna. Vill ju helst inte ha stumpor på!

woopsidaisy sa...

vi måste ju tänka på bönderna och deras grödor. gröna, frodiga gräsmattor blir inte till av gassande sol, så tacka ödmjukt för regnet! Ang Facebook... Jag sällar mej till organisationen VVF - Våga Vägra Facebook! Nåt dummare har jag väl aldrig sett maken till. Jag känner folk som sitter och häckar framför sin jäkla Facebook i timmar istället för att umgås med sin familj.

Lena sa...

Semester dag är ju inga fel men vädret är det absolut fel på!!! Hur länge ska det regna...

Ha iaf en skön fredag, kram

Malin B sa...

Om man inte förstår sig på Facebook men är med ändå?! Hm.
Fast lite dubbelmoral är det allt, blogg och annat internetvänskapande går väl LITE hand i hand?!
(Tänkte jag på sedan i går kväll...)

Här har det bara regnat LITE i dag. Hallelulja!