tisdag 7 juli 2009

Cyberklapp och "Herr Snigel"

Det var faktiskt bara ett enda rätt svar bland alla gissningar om vart vi ska åka på semester. Och vinnaren av cyberklappen på axeln är Simon. En otippat vinnare faktiskt då jag inte ens visste att han är fotbollsintresserad. Undrar om du är lika bra med fotbollen som du är med penseln Simon ;-)

Ny bekantskap
Det är riktigt roligt med spontana tävlingar på bloggen. Har nämligen upptäckt att det alltid är minst en ny bekantskap som kikar in. Den här gången var det Per-Anders som hittade till "Konst eller konstigt". Kolla hans blogg... den åkte raka vägen in på min favoritlista. Dessutom verkar han gilla fotboll, vilket väger tungt i sammanhanget;-). Läs hans inlägg om Facebook och förvänta er ett "kommentarinlägg" på min blogg imorgon.

Herr Snigel
Då det regnade i stort sett hela dagen idag tog jag ett antal regn-/översvämmningsbilder i stan. Men då dom är alltför deprimerande att titta på både för mig och för er lägger jag istället upp bilden som jag tog imorse på väg till bussen, då Herr Snigel korsade min väg. En av få fördelar (?!) med det här eländiga vädret är ju att man upptäcker en massa djur på vägarna som annars befinner sig under jord. Nu hotar dom att drunkna var dom än befinner sig. Bäst att dokumentera alltså tänkte jag;-)

6 kommentarer:

Olga T sa...

Jag kan inte göra annat än skratta när jag läser trots att regnet strilar på dej. Tur att Herr snigel vart och rullat hatt så han kunde få upp ditt humör lite.
Regn har vi ont om i Falkenberg faktiskt. Kom lite i förmiddags. Kanske är det därför persikorna växer. Jag kan lova att det inte beror på mej, jag är helt okunnig!

Per-Anders sa...

Ska väl erkänna att jag inte är ngn fotbollsentusiast, men tycker det är stimulerande med en bloggtävling (svår i det här fallet) och man får göra research på nätet. Cool snigelbild!

Simon sa...

Vad roligt! Tack för cyberklappen :) Jo jag tycker mycket om fotboll.

Ulrica sa...

Har varit off några dagar igen... bloggtorka:(

Men härligt att komma in till dig. Nå, finns du på Facebook då?

Polen - intressant. Har aldrig varit där, hoppas på många spirituella inlägg från dig om den semesterresan. Vem vet kanske du väcker ett fotbollsintresse hos mig :)

Jess sa...

Jaså Polen! =)
Jag surfade runt på nätet ett tag men det enda landet som jag hittade vars fotbollsförbund grundades 1919 var Guatemala! jag gissade att det inte var dit du skulle nu så jag drämde till med något annat närmre land. Kul är det i alla fall att tävla!

Anonym sa...

En sån söt liten snigel...måste dock säga att det ser döds äckligt ut när det inte regnar...de lämnar liksom något som skulle kunna liknas vid en snor rand på marken.