söndag 24 juli 2022

Skyltsöndag #376

För första gången någonsin blev jag besviken på Lidl. Nej då, inte för att de inte hade ”mitt” toa- och hushållspapper, för båda fanns på sina vanliga platser. Men inte en enda rolig eller felstavad skylt till min Skyltsöndag. Skärpning om jag får be;-) Tur att man har Täby Centrum nära;-) Enjoy!

Som ”pop up” skylt i Täby Centrum – Ditec bilvård, Sveriges största bilvårdskedja som jag aldrig hört talas om. Ooooops. Absolut älskar färgerna och kompositionen av dekalen. Så himla snyggt:-)Den serveringsbrickan var aningen felplacerad, åtminstone för mig som "bara" är 1,65 meter. Så jag fick sträcka mig snett uppåt bakåt som det heter på fotbollsspråk för att ta en hyfsad bild. Gillade budskapet på brickan:-)Veckans höjdare. Visst är det KUL att köra en Tesla, åtminstone för ägaren av den bilen. Det enda som är riktigt "okul" är att de flesta Teslor i Täby är antingen vita eller svarta. Ganska så fantasilöst om någon frågar mig, vilket troligen ingen kommer att göra - Tesla-ägare och jag lirar nog inte i samma division om man säger så;-)

Pumita har uppfunnit Skyltsöndagen. Jag förvaltar den.

Alla skyltare hittar ni här.

13 kommentarer:

nalta norrland sa...

KUL var en bra skylt, någon Tesla har jag inte sett på nära håll så jag kan inte uttala mig om färger.
Ofta sitter skyltar för högt när man är kort, är man då nästan dvärg 🤪 jag är ju knappt 155cm så är alltför mycket helt galet högt upp.
Lidl ska kanske få ett besök till veckan 🤔 kanske har jag tur med skyltar då 🍀
Bra skyltat 👍

Äventyret framtiden sa...

Det är ju inte endast Teslaregisterskylten som är kul idag här hos dig. Allt är roligt på olika sätt. Gillar verkligen brickan! Bilreklamen är toppen, den syns säger en annan som en gång i tiden läste marknadsföring.

Åke sa...

Alla vill väl ha en tesla såklart, ända till dom ska ladda dom 🤗 Den där kedjan finns nog uppe hos mig också… Trevliga sommarskyltar du bjuder på BP. Tänk att jag var så nära Täby dagarna före helgen. En fortsatt trevlig söndagkväll på dig 🤗

LillaSyster sa...

Ditec har våra senaste bilar fått besöka för lackbehandling. Går även att lämna in för rekond invändigt och då är bilen som ny då man hämtar ut den. Vita, svarta och grä bilar är bara för tråkiga, jag föredrar röd och blålack.
Ja, det blev ett inlägg och jag har testat att göra inlägg i mobilappwn och det verkar funka bra. Tack för tipset ♡

Guldkryckan sa...

Oj, felstavade skyltar har vi massor av här nere i butiken på torget, ska se om jag kan fota det nästa gång.
Tesla har jag aldrig kört någon ännu, lär väl aldrig få göra det heller.
Vin finns det alltid tid för, 24 timmar om dygnet ;)

Ha det bäst Bp.

Ditte sa...

Snyggt skyltat! Skrattar alltid när jag ser "Sveriges största" i olika sammanhang . Hur räknar man då och vem kollar? Nåja! Ditec hade en snygga färger och snygg dekal-
Bra bild på brickan och budskapet gillar jag också.
Instämmer helt i att det är trist med bara vita och svarta "Teslor." Men en kul reg.skylt är det. Snyggt fotat!

Klimakteriehäxan sa...

Är faktiskt lite förvånad över hur många Teslor man ser på vägarna. Har inte tänkt på färgerna, dock. Finns de i turkost?

Paula Merio sa...

Det var ju snopet att Lidl inte levererade! Vet dom inte att dom har huvudrollen i din söndagsblogg?? Och får en massa gratisreklam???
Vilken tur då att du hade andra skyltar att tillgå!
Brickan var superkul, rimmar på nine, hur ska jag få ihop ett rim på beer a´clock??

byblixtra sa...

Jag har inte heller hört talas om Ditec men de har en fin logga.
Rolig text på brickan.
Ägaren till Teslan är nog nöjd över sin registreringsskylt. Håller med dig om att Teslan har tråkiga färger och sen tycker jag att de liknar gamla bilar i formen, då man tänkte mycket på att de skulle vara strömlinjeformade men förstår att de är det för att minska luftmotståndet. Det är jättefina bilar och behagliga att åka i men tycker att det är en stadsbil, även om de rullar här på gatorna.

Guldkryckan sa...

SV: Pommes och sallad var helt rätt, tillbehöret i övrigt var kyckling.
Jag gillar ju kebab och så men "kycklingtallrik" är det jag gillar mest, bor man i förorten så gör man ju. ;)

Ha en fin måndag Bp.

Susjos sa...

Tyckte förts det stod Ditte på bilen när jag tittade snabbt!
Verkligen bra text på brickan, för mej är det wine o´clock idag när jag vakat av efter två nattpass! KUL reg.skylt på Teslan!
Ha det gott!

Anki sa...

Tesla ... vet ju vad det är för bil, men lär nog aldrig få provköra någon ... tyvärr är ju min bil vit, men det får jag väl stå ut med!
Dags för vin är det väl nästan när som helst :)

christian sa...

"Kul" skylt den sista, om man säger så . . .