söndag 15 oktober 2017

Skyltsöndag #127

Var inte vid Odenplan den här veckan, så jag kan inte visa om Claes-Göran har fortsatt med sin nedräkning på skylten. Men glädjande nog tror jag mig ha hittat ett alternativ till mitt stående inslag, och det på min hemmaplan. I Skyltsöndag #124 visade jag ju upp några minst sagt konstiga trosor. Den här veckan gick jag förbi samma affär i Täby Centrum och upptäckte att den verkar ”skylta om rumpan” varje vecka. Nu är jag i och för sig varken förtjust i sådana trosor eller butiken Victoria’s Secret, men man tager vad man haver… Det är förresten upp till er att bestämma här! Vill ni se trosor som stående inslag här hos mig under Skyltsöndagarna? Hahaha, så konstigt det låter:-)


Här ser ni veckans trosa…


Den här bilden tog jag inte för skyltarnas skull som ni ser i bakgrunden. Jag tänkte på killen som satt på stolen. Okej, det var relativt varmt och soligt i onsdags, men att gå barfota var väl ändå att ta i tyckte jag.


Ha! Det första jag såg var dekalen på det skamfilade elskåpet.


Den skyltningen upptäckte den bloggdresserade maken i Boses butik i Täby Centrum. Undrar hur dom satte fast hörlurarna på det högra huvudet som ju inte har några öron.


Visst är dessa servetter roliga:-) Rött är inte min färg, men blått tycker jag om som rogivande färg i vårt sovrum till exempel;-)


Pumita har uppfunnit Skyltsöndagen. Jag förvaltar den.

Alla skyltare hittar ni här.

PS. Såg precis att Susjos var vid Odenplan idag och gissa! Hon tog kort på Claes-Görans "nedräkningsskylt". Perfekt ju:-) Tack tjejen! DS.

13 kommentarer:

Ama de casa sa...

HAHA! Underbara servetter! Älskar den humorn som designern hade där :-D

Alltså... Jag föredrar ju C-G framför trosorna. Fast jag tror nog att det var dom där rosa necessärerna (?) i förgrunden som du fastnade för ;-) Men å andra sidan kanske jag föredrar stående trosor framför stående kalsonger i din blogg... HAHA!

Ooops! Men vi har faktiskt majfest här. Som tur är så tar den slut idag ;-)

Susjos sa...

Puh, trodde jag snodde din CG skylt idag, men det gjorde jag alltså inte! Gissa om jag blev paff vid Odenplan idag och inser att jag står utanför CG:s butik!!!!!

De där trosorna, kan de vara sköna att ha på sej, näe!
Å servetternas text var ju hur kul som helst!
Kram och fortsatt trevlig skyltsöndag!

Olga T sa...

Undrar var skorna är? Hos skomakaren? Fanns det någon sådan i närheten?

KajsaLisa sa...

Vicktorias Secret verkar ha en smart affärside, använd så lite tyg som möjligt, ta så bra betalt som möjligt. Men lägg gärna upp några ifall dom skyltar om ofta.

Not seeen ser ut som en bandsticker, alltså dekaler som säljs i mercen vid spelningar. Men det visade sig vara en intenetbutik som säljer plånböcker och passväskor, när jag googlade på det.
Barfotakillen blev bäst :)
Länkar upp nu, det blev en himla massa skyltbilder på min och Sandras knäppa promenad förra Söndagen. Orkar du inte läsa och kolla på allt så titta på den sista bilden. Tog den i HDR på henne under IKEA-skylten och är nog den bästa skyltbild jag tagit.

nalta norrland sa...

Otroligt osköna å dessutom fula trosor om Du vill veta vad jag tycker ;-)

Barfotabarn har jag hört talas om ;-) liksom att somliga går med trasiga skor :)

Ditte sa...

Rolig och omväxlande skyltning. Och kanske är veckans trosa det där "lilla extra". Har inte alls förstått vitsen med butiken V.S. Men jag förstår ju inte allt.

Servetterna var roliga! Och jag tar ju gärna det som kommer i blått. Och här men inslag av rött. Bravo!


Kallt att gå barfota men kansk ehar ynglingen lyssnat på Povel Ramel och "Ta av dig skorna".

Att få fast lurarna utan öron grunnar jag också på. Men det finns nog ett knep. Dår ta mig itll butiken och fråga. Men kanske får jag ta de i stötte modell. Ska fundera.

Tack för att du än en gång piggar upp mig. Behövligt kan jag meddela.

Carita Liljendahl sa...

Ja hahaaa... dom där trosorna kan ju nog bli en långkörare :-)
Jag skulle ändå inte heller kunna använda sådana där, men kolla på dem kan man ju!

Anni sa...

Veckans trosa tycker jag är en höjdare. Det finns ju andra affärer med trosor också, kul att få se hur utbudet ser ut genom din blogg ;-)

Men servetterna - de är ju som gjorda för mig! Var finns de?

Åke sa...

Jag röstar för veckans trosa :) Ett förträffligt inslag till en present tex. ;) Jag som jobbar mycket med kroppsligt arbete skulle önska att mina karlsonger satt så där i ett kryss upptill. Du ser Täby City går inte av för litet inte...

Anki sa...

Veckans trosa ... haha - det kan ju bli en bra grej :)
Kul och omväxlande skyltning ... som alltid!
Svar om svampen - inte ätlig!

Monica sa...

Ibland är det skönt att vara tant så man
slipper klä upp sej i sådana trosor för
att behaga mannen för det är väl det dom
är till för eller:-):-)
Parkeringseländet är inte kul, Danderyd har
problem stup i kvarten om det inte är akut
åker vi kommunalt.
Det nya digitala Sverige är no country for
old folks.
Jag är ingen robot är kul när jag fått fram
4 olika bilder och enligt dom tryckt fel hela
tiden gick det helt plötsligt vägen utan att
trycka, fattar nada HAHA
Ha det bra :-)

Steve sa...

Så du ska börja med rumpsöndag. Ett friskt nytt grepp.

Geddfish ♥ sa...

Måste ju in på förvaltarens skyltsöndag och kolla!
Har inte blivit några bloggvandringar för mig på några dagar, utan jag har roat mig kungligt, hönsligt och hundligt bland gospel och fin vinflaska.

Lade upp just den flaskan enbart för DIN SKULL, BP. Jag sa till Sarah, den köper jag och lägger i bloggen, så får vi se BP:s reaktion;) haha! Den var aningens för söt, annars god. Ett mingelvin, inget till mat.

Tack för kul skyltning här hos dig!