fredag 27 oktober 2017

Lite mera färgterapi

Visst hade jag kunnat lämna lägenheten idag och rört på mig, men det gjorde jag inte. Gråväder och endast fem grader är liksom inte min grej. Å visst, jag vet att det blir värre och mörkare redan nu på söndag då den totalt värdelösa vintertiden börjar.

Vad har jag gjort idag då?
En sak har jag kommit underfund med, och det är att man faktiskt genom fysiskt arbete kan få upp värmen. Nu är det i och för sig inte alls kallt i lägenheten (21,9 grader), men yttertemperaturen har en väldigt konstig mental inverkan på mig;-)

Roliga färgbilder
Då jag är helt säker på att ni inte är ett dugg intresserade av städningen (japp, städning är lika med fysiskt arbete) jag ägnat mig åt idag lägger jag upp ytterligare några roliga färgbilder från besöket på Mall of Scandinavia i onsdags. Enjoy!

Perfekt färgkombo:-) Gallerians logotyp skiftar färg...


... till bland annat orange som ni ser här. Bilden är tagen mot ett gigantiskt spegeltak vid en av entréerna. Riktigt coola effekter tycker jag.


Läckra färgnyanser även här vid ingången till Telias huvudkontor.

14 kommentarer:

nalta norrland sa...

Finfint med färgspektrum :)
Lila och orange är färger som piggar upp å ger energi.

I mars visar sig Norrland från sin bästa sida :)
Vårvinter i Norrland är oslagbart.

Ditte sa...


Tack för uppigggande och läckra bilder från MoS. Färgkombinationerna gillas särskilt. Har i kväll förlorat min plånbok och är ganska knäckt. Men jag har ett hopp och det är att den kan vaar kvar i en liten blomsterbutik i Gamla stan. Men annars är den stulen från min ryggsäck. Jag försöker leva på hoppet om blomsterbutiken dock. Kort är spärrade och jag hoppas ingen hinnit använda dem. Verkar inte så när jag kollat.
Så ditt inlägg skingrade tankarna en stund nu på nattkröken och som sagt det var behövligt.
Apropå fysisk aktivitet så är ju städning verkligen en sådan. Och blr du tillräckligt varm kan du låtsas att du ockås är i ett varmare land. I varje fall leka med tanken.
Själv ska jag leka med tanken om att förhoppningsvis få tag på plånboken i morgon. Men jag är pessimistisk.

Anki sa...

Snygga bilder och läckra BP- färger där i centrum :)

Steve sa...

Minsann fick du inte med några byggkranar oxå.

nalta norrland sa...

svar Du är icke konstig ;-)
Allvarligt... jo jag å C pratade om det igår, att Elin blivit längre och att hon inte längre har en "barnkropp". Plötsligt ingen liten flicka utan en tjej :)

Idag blir jag ensam hemma då Elin & J åker med Karateklubben till Örnsköldsvik och badar på Paradisbadet :)
En tradition, mycket uppskattad :)

Igår kväll var Elin på Halloween-disco,
får se om jag lägger ut en bild senare på hur hon hade målat sig.

Ama de casa sa...

Läckra färgbilder - speciellt mot det där gråa! Såg att du till slut fick med lite rosa också där på sista bilden - grattis! :-D

Men du... Vintertiden gör ju att det blir ljusare på morgonen, vilket inte är så dumt. Men det märker nog inte du av... ;-) Fast sovmorgon är ju aldrig fel :-D

KajsaLisa sa...

Spegelbilden i blev jättehäftig, testade på skojs skull att vrida den, men den är bäst sådär.

Carita Liljendahl sa...

Härligt med färgterapi i grådasket!

Anni sa...

Ja, färg behövs verkligen dessa grå dagar. Fast idag skiner solen - hoppas du kommer ut och njuter av den då!

Åke sa...

Läckra bilder (som vanligt) Tur du inte visar upp dem i svart-vitt :)Igår var jag på ost och vin mässa, vänta ska du få se på skyltar ;)Hälsningar från ett blåsigt värre södra Norrland men ändå en grad varmt :) 3:e stormen sammanlagt nu idag så nu kommer vintern...

Biggeros sa...

Jag gillar din färgkombo som skiftar färg. Kan behövas i den gråa vardagen🤗

Paula i pörtet sa...

Japp, jag har varit där, på Mall o Scandinavia. Det är så att mitt barnbarn har varit med och lagt stengolvet där. Och han råkar själv bo i Hagalund med utsikt över Mallen. Så när jag besökte honom i somras så sprang jag in även här, grabben var pigg på att visa mig runt och jag var pigg på att snabbt ta mig ut igen. Jag och köpcentrum går inte ihop, jag hör ihop med skogen. Där går jag inte vilse, men det gör jag i dylika labyrinter. Besökte i alla fall Systembolaget, den butiken var inte stor...

Anders W sa...

Snyggt! Och gillar verkligen "upp-och-ner"-bilden!

Eva Trillian sa...

Nu kommer den tiden på året då färger behöver injiceras i vardagen på artificiellt sätt ;)