torsdag 12 oktober 2017

Att vara speciell

Ordningen återställd enligt mottot ”efter sol kommer regn”. Så de två första bilderna passar in perfekt här idag...

Nurcan

Nurcan – du är speciell”. Ja, det måste hon vara om någon hyr ett flygplan med det budskapet på banderollen. Hade dock verkligen önskat att flygturen hade ägt rum igår när solen sken.

Partnerlook

Lite speciellt är det nog att visa upp partnerlook år 2017. Det gjorde man väl på 1980-talet. Åt andra sidan är paret ju lite äldre, så regnkläderna köptes kanske redan då. Bra kvalitet i så fall!

Nizar

Ja, den otroligt trevliga bilprovaren var verkligen speciell. Trots att det var hans kollega som underkände Tintin (bilen) i förra veckan kom Nizar såväl ihåg mig (klart han gjorde – ”once seen never forgotten”;-), bilens registreringsnummer samt två av tre anmärkningar. Här släcker han tvåorna. Dessutom ställde han mer än gärna upp på bild. Vilken kille Carspect har lyckats anställa här i Täby – grattis säger jag bara:-)

13 kommentarer:

nalta norrland sa...

Bra med trevliga bilbesiktningsmän, jag har faktiskt aldrig träffat någon bilbesiktare som icke varit trevlig och tillmötesgående.

Vädret ja... ledsamt värre, grått å mulet å ständigt regn.

Jag har åkt bil nästan 22 mil idag å det regnade hela tiden.

Ditte sa...

Speciellt var detta!
Börjar bakifrån med den trevlige Nizar och Carspect! Och klart han mindes dig som en trevlig och positiv kund.Ömsesidigt tycke har nog här uppstått.

Paret i regnkläder. Tja, "partnerlook" i sitt rättta utförande. Och det gamla 80-talet hänger bog kvar.

Planet och hyllningen! Lite speciellt onekligen. Och vädret jan ju unte beställas. Däremot planet och loggan.

Tack för detta pigga inlägg denna onsdag. Uppskattades verkligen!

Geddfish ♥ sa...

Det var ett speciellt inlägg! Ovanlig första bild med flygplansreklamen, men vanlig grå himmel.

Paret har nog handlat sina regnkläder på outlet, bekvämt och bra pris.

Bilbesiktningskillen såg väldigt rar och go ut, och det är klart han gjorde mot dig, som trevlig kund!
Och jodå, jag har allt varit med om sura griniga typer. Jag hade nästan ont i magen, men det var på 70-80-talet. De hade inte gått charmkursen än ;)

Steve sa...

Mycket för mig att haka på i detta inlägg.

Jag kanske ska skicka upp en banderoll med texten " D - du är speciell". För det är hon ju.

Jeepen blir inte ens besiktigad i år då D inte längre får köra. Skönt att Tintin klarade provet på andra försöket. Bara att tuta och köra nu.

D får skaffa en sån där vagn på hjul då hon ska handla nu eftersom hon inte kan ta bilen till affären.

nalta norrland sa...

svar
Bra mår jag icke, men det känns bättre... har fortfarande ont/ett tryck över bröstet och jobbigt att andas + en bråkig mage, men inte akut toaberoende å trots jag kände mig yrslig å skakig kändes det som bättre att följa med på utflykt än sitta hemma å tycka synd om mig själv ;-)
Jag vet ju inte varför jag mår skit, om det är det allmänna dåliga måendet i kombination med ont i munnen å antibiotika eller om jag håller på att bli förkyld.
Helt ärligt tänkte jag att det finns ju en Sjukstuga med läkare i Vilhelmina oxå... kan ju funka bättre än här hemma i Åsele ;-)

Vi var å hämtade hem diverse traktorgrejjer... kommer kanske bild senare.

Bilden på byggkranen :) såg den å tänkte BP :)

Ama de casa sa...

Klart DU blev ihågkommen, men resten? Regnumret och felen? Imponerande! Grattis till Tintin den här gången då :-)

Jag minns när jag såg ett flygplan på en strand i USA med en banderoll efter där det stod "Wendy will you marry me?". Såååå romantiskt! Hmmm... Undrar om vi tog nån bild på det?

Minns också när vi gick omkring i Kanadas skogar i likadana regnställ. Haha! Jag kallade oss "familjen Tönt" redan då :-)

Vilket härligt och speciellt inlägg! :-)

KajsaLisa sa...

Visst hade bilden blivit bättre med blå himmel, sen verkar jackorna ha lite loose fit, känns några decennier sen.
En glad bilinspektör.

Anki sa...

Skönt att Tintin nu är godkänd och klar! numer brukar Bilprovningen ha unga trevliga kilar - den gamla sura generationen tycks ha gått i pension :)
Häftigt med flygande budskap!

Åke sa...

Trevligt med bilbesiktningskillen :) På senare tid har de blivit bättre eller så kanske jag har blivit bättre... Jag har oftast hamnat i luven på de... ok då kanske när man var yngre då ;) Två gånger har jag fått för motoreffekt okänd. Då blir det registreringsbesiktning... Men det värsta var nog när jag hade en Cheva Blazer med en hel massa fel ja typ papperet runt :) Inga allvarliga fel men jag minns ha sa: Jaha du Blomqvist nu syns vi inte förens till sommaren för denna går inte in i ditt garage :) Jodu Lundin den går in :) Ja då syns vi om en månad svarade han glatt :) Glad i hågen hade jag kopt alla grejor för ca 1000:- nytt också. Cheva har billiga saker... Jo tillbaka och fick den värsta av dem alla... så när han gick ned under Blazern sa jag: Du Åke allt du ser är NYTT! Han påpekade det ena och det andra för besiktningsmannen på översidan men han bara strök alla fel han hittade på... Så skulle Åke prova hastighetsmätaren: Tvåa skrek Åke!!! Den andre strök och sa till mig: Åk härifrån nu!!! Jag och Åke har aldrig varit kompatibel ;)Eller så har man haft bilar på gränsen med hästkrafter förstås ;)

Ama de casa sa...

PS: Jodå. Vi tog en bild på flygplanet med bandrollen. Det var i Myrtle Beach 2001. Måste verkligen tacka Anders för det välordnade arkivet ;-)

Anders W sa...

Det kan man kalla kundvård!

Anni sa...

Och grattis till dig som fick träffa på just honom! Bilprovaren, alltså.

Eva Trillian sa...

Tänk att någon lejer ett plan för att berätta hur speciell någon är :) kul!
Trevligt med trevlig personal när man ska göra något så tradigt som besikta bilden ;)