onsdag 16 december 2015

Klantig – moi???!!!


Hoppas ni förstår nu varför jag ogillar rosa skarpt;-)


Även glittriga skor är väl bättre än svarta, eller ...


Fyndigt, jo kanske.

Efter gårdagens inlägg och era kommentarer måste jag säga att jag känner mig riktigt trygg i ert stora sällskap med att inte vara tekniskt begåvad. Skrattade gott när jag insåg att uppenbarligen inte ens ni som faktiskt använder kommentargranskning vet hur ni gör. Hur f*n ska jag då, som aldrig använt funktionen veta hur jag ska gå tillväga????? Fick ett enda förslag till en lösning som jag troligen kommer att testa nästa vecka. 1 000 tack Eva:-)

Sällsynt?!
Klantig – moi??? !!! Att klanta till det med blogspot är jag alltså inte ensam om. Undrar om det också är fler som är klantiga rent fysiskt. Vad jag menar är - att i nyktert tillstånd snubbla över en tröskel må ju vara hänt. Att göra det i onyktert tillstånd förekommer säkert ganska ofta. Att krocka med en tröskel när man har skor på sig är inte ovanligt heller kan jag tänka mig. Att snubbla över tröskeln utan skor och få en blåtå – för det mesta stortån eftersom den är längst – har nog troligen hänt de flesta. Men att lyckas med bedriften att få lilltån - som förresten nu inte är så liten längre - skimra i rött och blått måste väl ändå vara sällsynt. Med andra ord var jag aningen halt idag och lär nog vara det några dagar framöver också - å jag är ingen häst, jag lovar;-)

PS. Idag har bilderna då verkligen ingenting alls med inlägget att göra, tänkte bara bespara er åsynen av lilltån;-) DS.

23 kommentarer:

Carita Liljendahl sa...

Ja, det där var ju verkligen svagt och blekt rosa. Varför inte köra på med en rejälare nyans? :-D

Susjos sa...

Nej men stackare, måste gjort väldigt ont! Krya på sig lilltå!
Jag fick blånagel på stortån i våras, tappade den så småningom, en ny växte ut, men tro´t eller ej, nu är stortån blå igen??!!! Av jympadojjorna tror jag? Ska jag tappa den igen..vi får se!

Nja, den rosa granen var inte så snygg. Men de glittriga kängorna var häftiga,liksom tröjans text, hihi!

Vila nu i soffan ikväll!

Maria sa...

Ajajaj - lilltån är ju så ömtålig. Jag vet för jag bröt min när jag drog den i kökspallen för några månader sen. Den har knappt hämtat sig än ;-)
Beträffande gömda kommentarer så har Eva rätt. Klicka i "alltid"!
Sen hamnar de i "väntar på moderering" under kommentarer i menyn och då kan du välja att publicera dem. Känner att jag inte är glasklar i min förklaring så om du inte fattar får du återkomma!!
Kram

Eva Trillian sa...

Aj! Visst har jag hört att tårs syfte är att hitta möbler i mörker ... men trösklar mitt på ljusa dan? Onödigt! Hoppas tån återhämtar sig snabbt! Ett par glittriga rosa skor kanske kunde ha påskyndat det hela ;)
Tack för länken :)

Per-Anders sa...

Stortån är störst och lilltån minst. Detta faktum råder oftast.

Ditte sa...

Helt underbart! Jag fick dagens skrattfest när jag läste ditt inlägg. tackar för det! Ja, alltså inntef för lilltån , den ömmar jag för. Verkligen. Har för egen del två krossade stortår och en lilltå som hänger på "halv stång" och som tillsammans med sina stortåvänner med ojämna mellanrum tappar sina naglar. Inte helt enkelt att ta pedikyr...
I peking vande sig ersonalen, men det har inte hänt vare sig i Stockholm eller i Torrevieja. Här behövs nog längre tid.
Aha, var granen rosa... Had esvårt att ens uppfatta färgen. Men jag litar på dig.
Överväger starkt om jag både ska skaffa glitrtiga skor och kaffetröjan. Men kanske kaffe tröjan är mer diskret.
Vad gäller blogspot och kommentarshanteringen kommer du att ta dig an den med ett järngrepp...

Anki sa...

Ajajaj! Lider med dig hoppas du får på dig skor i alla fall.
Vilken fruktansvärt ful gran!

Ulla Maria sa...

Oavsett vilken tå det är så gör det ont. Känns som det händer alltför ofta och lika irriterande är det.

Susanne ❤️ sa...

Ajjjjj göra illa tår gör så förbenat ont :( och man gör inget åt dom heller :(
Jag är nog klantigheter själv då jag brutit tår tappar saker blåtår och blånaglar och trampa loss en nagel :(
Så vännen du är inte ensam om att göra klantigheter ;)
Men det gör ju så ont :( hoppas du kan gå på foten och framför allt ha skor nu i det här vädret !!!
Så måste jag säga att trots att jag faktiskt gillar rosa så skulle jag aldrig välja en rosa gran det var bara groteskt
Så förstår att du inte heller vill ha en rosa gran då haha
Kram
PS svarade hur jag gör varje tisdag det är precis så Eva skrev !!
Kramisar igen
Sanna

KajsaLisa sa...

Lilltån har jag aldrig lyckats deformera. Håller med om den hemska granen, dessutom skymmer den den snygga jackan bakom.

Marina sa...

Jag har lyckats med samma bedrift - och det gör ooont!!!

cat sa...

Jag är född med tummarna mitt i händerna och stortåna mitt under foten. Jag är en vandrande slapstick komedi när det gäller klumpighet med andra ord. Kan snubbla på ett plant golv och sätta min egen saliv i halsen, det är alltså den nivån vi pratar om.

Budskapet på tröjan gillar jag men inte tröjan i sig. Rosa är ok så länge det inte är en skrikig eller baby nyans.

Ama de casa sa...

Aj, aj, aj... Att dänga i lilltån gör fruktansvärt ont. Nuförtiden gör jag det inte alls lika ofta sen vi bytte sida i sängen. Den sängstolpen som jag skulle passera på väg till toan får Anders hantera nu, och det gör han mycket bättre än jag :-)

Oooo vilken fin gran! Fast jag tror det är den där gröna fyrkantegrunkan uppe till vänster som du egentligen fotade... ;-)

Ama de casa sa...

sv: 1: Datormusen fungerar alldeles utmärkt i sängen, så länge lakanet/överkastet är sträckt. Använder den alltid där, är typ kass på att använda musplattan...
2: Grabbarna fick också plats i sängen... ;-)

Days By Johanna sa...

Stackars lilla tån :)

och om kommentarer, väl alltid, så syns inga kommentarer förrän du godkänner dem :) och för slippa få mail så gå in ndemobil och e-post och väl inaktivera :)

Operationen gick bra är nu hemma igen :)

Days By Johanna sa...

Haha fast du, Kristianstad spelar i Elitserien inte handbollsallsvenskan, fast hade de spelat där, hade nog också ägt serien som de gör nu. Match ikväll. Borta :)

Steve sa...

Ja du, alla har vi vårt ok att slita med och bära på. Men, vad är väl en tå jfrt med en hel fot.

Glittriga skor kanske inte hjälper mot en öm tå, men det kan bli roligare att halta omkring så.

Hade du varit en häst så hade du kunnat testa en lätt tåsko.

Comsi comsa sa...Det där gör förbaskat ont!!!!

Kramen ♥

Stare Ström sa...

Den där julgranen tar alla pris i fulhet!
Stackars lilla tå!

Ama de casa sa...

sv: Jösses... Jag är djupt impad över ditt minne. Visst var Ami och Patrik också med då när det regnade en skvätt inne i stan :-)

Lissen sa...

Stackars lilltån, gör ju så fasligt ont att slå i tårna

anemonen sa...

Hehe min syrra har en vit sådan, och jag tycker den ser förfärlig ut men det kunde jag inte säga till henne. Maken hennes visade den på FB och jag trodde det var ett skämt, men när jag besökte henne var det inte det utan de skulle ha den. Hmmmm hoppas hon inte ser det här inlägget. Jag är hellre utan gran än en färgad. Jo plastgran hade jag några år när sonen var allergisk och då hade jag inget val. Numera kör jag utan. Pysslar i tomtehuset och det går bra det med. Jag har kommentarsgranskning på för jag får så mycket skräppost och jag vill inte ha Viagra och narkotiska läkemedel och så förstås lite annat också. Vore intressant att veta hur man kan undvika skräpposten på annat sätt. Jag hoppas dock att din lilltå läker fort för det gör så ont och du även jag har lyckats med den bedriften så jag kan känna smärtan för ramlar gör jag ofta i nyktert tillstånd alltså för jag har obalans efter min olycka i simbassängen. Blev påhoppad av en som hamnade med rumpan på min nacke och det satte sina spår:-( men jag överlevde så jag är tacksam ändå även om jag raglar ibland.

Husbilen-Ellen sa...

Hoppas lilltån blivit mindre färggrann och att smärtan avtagit. Elisabeth