torsdag 31 december 2015

Gott slut, gott nytt!Återblick
Om ni förväntar er en återblick eller en årskrönika för 2015 på den här bloggen så kommer ni att bli besvikna. Är inte bra på tillbakablickar, för då måste jag ju gräva djupt i min hjärna, vilket är ansträngande speciellt med tanke på att den här aftonen/natten ju blir lite längre om man säger så. Ännu värre är det att djupdyka i mina fotomappar för 2015 som innehåller sisådär 6 000 osorterade bilder…

Nya bekantskaper
En sak som gjorde 2015 lite speciellt för mig var att jag fick så otroligt många nya bekantskaper ute i blogglandia. Nya bloggkompisar som ger (= skriver inlägg och ärliga kommentarer som är helt i min smak) och tar (= mina nedskrivna personliga åsikter). Det är jag otroligt tacksam för.

Stammisar
Har ju bloggat sedan februari 2008. Å vet ni vad!? De flesta av mina stammisar är också kvar hos mig. Det är ju ett antal som har slutat blogga, men de som fortfarande är aktiva följer min blogg än idag. Å jag deras såklart:-) Det känns helt fantastiskt!

Kvalitetsläsare
Är otroligt stolt över min fina läsarkrets. Att ha ”kvalitetsläsare” förpliktigar, japp det gör det. Så det enda nyårslöftet jag tänker avge är att jag ska få er att le, skratta samt hänga med i ”min” fotbollsvärld (oooops - här brukar jag tappa några av er, men lite svinn får man räkna med;-) även 2016.

Tack för att ni finns!

Hoppas 2016 blir precis som ni öskar er. Att era drömmar, önskningar och föresatser slår in! Kram till er alla!

PS. I stället för fyrverkerier som ju många ogillar, visar bilden små gulliga, vita bomullstussar som med lite fantasi kan vara lysande fyrverkerier. DS.

22 kommentarer:

Olga T sa...

Kram! Vi ses både här och där under 2016!

Meta sa...

Så roligt att hitta dig var det och jag kollar ofta inte alltid med en kommentar. Nu ser jag fram mot ett nytt spännande år med bloggen i fokus(ibland i alla fall)Livet går vidare hur det än är. medgång och motgång i alla tider Ibland blir det inte bättre än man gör sig
Tack för fina kommentarer hos mig. De värmer och gör bloggvärlden viktig
Ha en fin nyårsnatt och ett intressant Gott Nytt År.
Kram Meta

Geddfish ♥ sa...

Tusen tack för ditt kvalitetsbloggår (härligt långt ord).
Jag kan säga som så, att jag skyndar mig att läsa dina inlägg och dina kommentarer, gillar dem, ger både leende och eftertanke.
Kommer självklart följa dig 2016 och önskar ett Gott Nytt, precis som du också vill ha det. Kram med ♥

FREEDOMtravel sa...

Jag är ju stammis och kommer ju fortsätta vara det under 2016 (förutom fotbollsinläggen då ;)). Önskar ett riktigt Gott Nytt år!

Steve sa...

Det var ett bra nyårslöfte du gav. Jag håller tummarna för att du går i land med din föresats. En "fotbollsföljare" kan du ju alltid räkna med.
Fira nu in det nya året grundligt så "ses" vi på andra sidan tolvslaget.

cat sa...

Tack själv för att du bloggar och roar. Jag önskar dig ett riktigt härligt nytt år. Vi ses :-)

Mias Mix sa...

Gott Nytt År kära du!!! Kram

Stare Ström sa...

Gott nytt år till dig också!

Eva Trillian sa...

Tack för din stora del i bloggåret 2015 :) Önskar dig ett Gott Nytt År 2016 - bloggår och på alla andra sätt år!

Ulla Maria sa...

Gillar ditt nyårslöfte och tackar för det. Jag lovar med glädje att regelbundet titta in på din blogg för att låta mig underhållas, förundras och gissa. En sådan förmån det är.
Önskar dig ett inspirerande och alldeles fantastiskt nytt år.

Husbilen-Ellen sa...

Jag kommer nog inte ge något nyårslöfte, men jag gillar ditt och jag vet redan att mina mungipor kommer åka upp i höjden många gånger när jag läser dina inlägg! Ha ett riktigt gott 2016! Elisabeth

Ditte sa...

Jag är ju en av de där ganska nya bekantskapena i Blogglandia och är väldigt glad över att jag hittade hit.
Jag är också glad (inget smicker utan ärlighet...) över ditt nyårslöfte och jag hänger med in i 2016, även på fotbollen. Man måste ju hålla sig i form, säger media...
Jag önskar dig ett riktigt Gott Nyt År både vad gäller bloggen och i övrigt.

PS Ett litet tips inför 2016. När bilderna läggs över till datorn, gärna ofta, är det smidigt att lägga dem i mappar månadsvis med passande rubrik.Och det är bra att sortera ut lite bilder då och då för det är ju inte så ofta man tittar på bilder som man kanske trott från början.)

Comsi comsa sa...Tack själv att du finns å tack för årets roliga kommentarer.

Gott slut och Gott NYTT ÅR!

Kram ♥

anemonen sa...

Fniss det där med osorterade bilder känner jag igen Hmmm skönt att jag inte är ensam. Gott Nytt År till dig och det var en fin återblick önskar den vore min. Tack för att du finns /Inger alias Anemonen

Anita Malta sa...

Förväntade mig ingen återblick och är långt ifrån besviken ;-) Har du "sisådär" 6.000 osorterade bilder !!! Hahaa då har du iallafall liite att pyssla med när du inte riktigt vet vad du ska hitta på vilket förmodligen inträffar väldigt sällan ;-)

Det var ett tryggt nyårslöfte du gav och det där med fotboll gör ju ingenting oavsett om man gillar det eller inte. Den hör liksom till då den är ju en del av dig och därmed självklart finns med i din blogg. Har faktiskt lärt mig en del som jag inte hade en aning om tidigare och jag minns ett referat som du gjorde helt makalöst bra.

Tusen tack för alla fina och upppmuntrande kommentarer jag fått under åren och året som gått !! Du skulle bara veta vad betydelsefull du egentligen är :-)

Nä, inga fyrverkerier här inte, på gott och ont. Vi sitter hemma och firar för oss själva så jag kikar lite på dina vita bomullstussar för att höja stämningen lite innan jag går ner till maken för att skåla in det nya året :-)

Gott Nytt År Beate och KRAM från Malta !

Unknown sa...

Gott nytt år!
Kiki

Anki sa...

Gott Nytt ÅR!

Ama de casa sa...

Jag hänger självklart med dig (och fotbollen) in i år 2016. Då får du faktiskt offra dig och haka på mig (och schlagern) det här året också :-)

Snacka om att man får göra uppoffringar... :-D

Kram på dig, finaste BP, och god fortsättning!

Carita Liljendahl sa...

Javisst är vi tacksamma för våra läsare - utan dem skulle det ju vara trist att blogga.
Att blogga är att både ge och ta. Vill man ha besök får man lov att vara aktiv hos andra också, och det tycker jag att vi är :-)
... också det ska kännas naturligt förstås ...

TantGlad sa...

Tack själv för att du finns här i blogglandia. Du bjuder ju oss på en massa härliga inlägg som roar .
Fortsätt så.
Jag tycker nog , att här i blogglandia är vi lite som en enda stor familj. Och i min bloggfamilj är jag glad att jag har kvar bloggvänner lika mycket som att jag hittar nya.

Nä nu Äre slutsurrat.
Önskar dig en fin ny årsdag.
Kram.

Susjos sa...

God Fortsättning Kära BP! Detta år kan bara bli bättre..och är tacksam för att det ger mig en dag till! Jag är fortfarande inte riktigt kry ännu, men har upprört mailat livsmedelskontrollen på miljöförvaltningen, då flera personer på facebook har varit med om samma sak denna vecka (blivit magsjuka efter besök på Texas Longhorn i Sollentuna) så nu hoppas jag krogen granskas!

Ser fram emot ett härligt bloggår med dej, älskar din blogg och dina underbara inlägg i min blogg,Tack!
Mitt nyårslöfte blir som vanligt "att dricka mer champagne" (fast inte just idag då...hehe...
Ivanhoe pågår i bakgrunden på Tv3, men någon pizza tror jag inte att jag klarar idag,tyvärr!

Anni sa...

Ser fram emot EM, bästa sportevenemanget av dem alla! Småkronornas VM ligger god tvåa.