lördag 26 oktober 2013

Modeshow à la Lidl

Maken ville ha lite tyska korvar. Själv hade jag siktet inställt på hushållspapper och saltgurka. Alltså styrdes kosan mot Lidl denna varma lördag (15 grader). Lidl bjuder ju faktiskt på det mesta och idag kan jag presentera en modeshow som troligen gör att era smilband åker upp rejält.

Underkläder

Moderiktigt à la 1970-tal är Y-front kallingar för herrar tillbaka, fast nu har Lidl till synes insett att de i alla fall inte fungerade. Alltså är ”öppningen” borta, men kalsongerna är inte mindre gräsliga för det. Fanns att köpa som 3-pack - såklart;-)


Om man är väldigt kvinnlig kan man ju alltid köpa dessa trosor. Eller som maken uttryckte det: - At least she gets lots of ventilation.

Gummistövlar

Nej, det är inte IKEAs bollhav för barn utan Lidls utbud av färgstarka gummistövlar som jag faktiskt blev glad av. 99,90 kronor måste anses som ett bra bris för att garanterat synas på vägarna.

Funktionskläder


Ja, så heter de numera – underkläder som uppfyller en funktion alltså. Förstår inte riktigt vilken användning man syftar på, men jag gissar på skidåkning eller utomhusarbete. På något sätt tänkte jag på Superman, men han bar ju inga gröna läder;-)
Å om man nu är funktionsorienterad och väljer ett grönt underställ så kan man komplettera det med ett passande par funktionsstrumpor också – eller så låter man bli och tar dessa fantasirika svart-vita varianter som ni ser på bilden ;-)

PS. Bilderna är arrangerade;-) Ha en skön kväll nu! DS.

15 kommentarer:

Ama de casa sa...

Haha! Hur mycket underkläder köpte ni?
:-)

Ha en toppenkväll ni med :-)

Ama de casa sa...

PS: Om ni köpte hela lagret, så tänk på att det finns flera Lidl i Stockholmsområdet :-D

Eva Trillian sa...

De måste ha trott att ni var spioner från någon konkurrerande butik som var där och kollade in deras utbud och, dessutom, arrangerade varorna inför fotografering ;)) Men med den pondus och säkerhet ni utstrålade vågade de sig, med all säkerhet, inte på en konfrontation ;))
Tack för Lidl-information :) Jag har nu koll på allt jag inte behöver ;)

Husbilen-Ellen sa...

Måste titta in på Lidl här och se om de har samma häftiga utbud. Korvarna är köttiga och smakrika. Det blir nog dem vi fastnar för. Ha dé! Elisabeth

Margareta sa...

Jag har aldrig besökt en Lidlbutik och vet inte om jag någonsin tänker göra det, fast jag varit lite nyfiken när vi besökt Torneå, finns där.

Jag har lite mot deras produkter och tänker att ... men ska försöka låta bli att bli mer kritisk, det ska stanna i mitt huvud.

Men intressanta underkläder. =) 70-talet verkar de ha stannat kvar i, men retro är ju på modet. =)

Vi har en skön kväll, gott rött och lite annat som förgyller tillvaron.

cat sa...

Säger som Margareta om Lidl. Har dessutom så många barndomsminnen om hemska 70-talskläder att jag aldrig i hela mitt liv vill klä mig så igen. Men det är kul att se dina bilder och undra över de där funktionsbyxorna.

LissenTo sa...

Ja nog drog jag på smilbanden, speciellt åt maken som alltid har såroliga kommentarer.

Kerstins foto sa...

Hahaha, gillar makens kommentar och säger detsamma. :)Nej fy för de där kallingarna - inte snygga och trosorna - nä, även om jag påstår att jag är 25 så jag säger födelsebeviset nåt annat och även skrattgroparna på den inte så lilla bakdelen. Så den förvaras bäst innanför ett par rejälare trosor. ;)
Att du vågade fota i butik, det brukar vara fotoförbud på såna ställen. Du är cool! :)
Ha en fin söndag.

Åke sa...

Fin reklam för Lidl :) Härliga nyanser på det mesta, stövlarna trodde jag ett tag att ni befann er på Ikea :)

Freedomtravel sa...

Haha, tack för modeshowen! Men jag tror att jag fortsätter att handla mode på andra ställen ;)

Della sa...

Fin underhållning att titta i Lidls billighetsbingar. :)
Gott, nybakat bröd har de i alla fall i vårt lokala Lidl, som jag går/cyklar förbi varje dag.

Benita sa...

Haha, skrattar åt din makes kommentar angående trosorna. :)

Freja sa...

Green Lantern kanske behöver de där underställen? till och med jag, som vägrat gummistövlar i 37 år, skulle kunna tänka mig de där. Riktiga gladstövlar!

Carita Liljendahl sa...

Visst har Lidl en massa intressanta grejer och ibland bra kläder också. Smilbanden åkte nog upp här, ... associationen kallingar och korvar bidrog till det :-)

Marit Johansson sa...

Hahaha... underbart, älskar din makes kommentar.
De där stövlarna skulle jag behöva. Här uppe pågår ju älgjakt just nu, idag var det en jägare som stod med bössan och passade precis där vår tomt börjar, så det är väl bäst att klä sig i riktigt starka färger imorgon när jag ska ut och hämta tidningen :) skjutgalna gubbar är fan livsfarliga!