fredag 14 maj 2010

Tänk vad man hade kunnat göra

Idag var det en så kallad klämdag efter Kristi flygaren. Jag har sett fram emot dessa fyra lediga dagar med stor förväntan och hadestorskaliga planer, till exempel:
- plantering av mig själv på balkongen,
- besök på tre nya fikaställen
- in- och utvändig biltvätt,
- fortsatt slängning och röj av kläder och böcker,
- besök på Ikea,
- viss städning,
- shopping,
- med mera.

Ja allt detta hade jag kunnat åstadkomma om inte vädret hade gjort mig så nedstämd att jag förkastade alla planer. Jag jobbade istället - hemifrån alltså.

I ärlighetens namn
Hade vädret varit varmt och soligt hade med säkerhet ändå bara punkter ett och två blivit "åtgärdade". Det vill säga ingenting hade blivit gjort iallafall. Status quo med andra ord. Å det är faktiskt roligt att jobba i detta urtrista väder.

PS. Några av er ville ju se min nyinköpta bikini. Kolla bilden. Jag förstår att somliga kommer att bli besviken på att den "inte sitter på plats" om man säger så, men det struntar jag i;-) Om ni undrar varför underdelen är lika bred vom överdelen så beror det på min konstiga kropp: storlek 34 ner till och 40 upp till. Undrar vem som har skapat mig... egentligen;-)

10 kommentarer:

Jess sa...

Supersnygg bikini!! Nu behövs det bara lite sol och värme också!
Jag förstår dig, med detta vädret kan vem som helst tappa lusten...

anne sa...

Du har haft en dag liknande min med andra ord; oinspirerad...

Bikinin var jättefin, jag skulle tro jag har 2-3 storlekars skillnad upptill och nertill, jag är skapt som en morot, men en stoooor morot i jämförelse med dig.

Pallra dig iväg på bio ikväll så lyfts nog livsandarna ska du se. :)

S o F sa...

Jag gör som vanligt, blåser och pustar åt ert håll - för "kors i taket" vi har haft sol och varma vindar idag.
Å, det var det väl inget som var utlovat alls. Jag har för mig att det skulle regna hela långhelgen här nere i Västergötland.

Men tji fick de.

Hoppas jag nu lyckas få iväg det uppåt.

Varma fredagshälsningar!

Mia sa...

Livet blir inte alltid som man tänkt sig... men du verkar överleva ändå! Tur är ju det.

Susanne sa...

Så snygg bikini...
Tur att du inte var på IKEA, såg på FB att Marie varit där, kopierade hennes status som lyder: ,,,, vad ni än gör åk inte till IKEA!!! Alla är där
Jag har fixar hemma och försökt cykla med en cykel som kedjan hade hoppat av på =)

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Vad härligt med en till människa som inte är skapt som Gud ville, eller så var det faktiskt det han ville.

Du är ju åtminstone lång har jag förstått, eller. Nåja - jag har alldeles för stor överdel och för liten underdel för att de ska passa ihop storleksmässigt, har också tydligen du.

Trots att vädret vände så har jag varit ute en del och hade nog varit det fortfarande om inte andra älskade att vara ute idag. Nu klarnar det upp och prognosen visar på högsommarvärme imorgon. =)

Nu är det fredag i stugan och sambo vill se hockey Sverige-Lettland och mamma vill se talang, får se vem som vinner. Skulle gissa på mamma för sambo är ganska snäll mot mamma.

Att jobba hemma frivilligt kan kännas bra och du kunde ju lägga av när du kände för det.

cat sa...

Här har det för en gångs skull varit en riktig fin dag. Inte så varm, men ändå fin.
Det tråkiga för min del att jag var tvungen att spendera den fina dagen på jobbet. Ingen klämdag för mig inte.
Ha en skön helg och dröm om dagar då du kan ha din fina bikini på dig :)

Hörni sa...

Jättefin bikini! Och visst blir man på dåligt humör när det är dåligt väder. Fast ibland kan jag tycka att det är skönt också. Man kan slappa inne med gott samvete.:)

Bildgatan sa...

Jag trodde du var längre, kanske för att jag läst hur lång din make är. När du skrev så kom jag ihåg att jag läst längden tidigare, trots allt tre centimeter längre än mig.

Bildgatan-Avsändare Margareta sa...

Jag kom ihåg minneskortet är fullt men inte så att jag inte kan ladda ner för kortet sticker jag bara in i datorn utan jag menade att fullt för inlägg men sedan beror det på vad jag ids och orkar.