söndag 23 maj 2010

Smart

Idag kan jag med glädje konstatera att vi, det vill säga maken och jag är fruktansvärt smarta. Att jag är klyftig visste ni ju redan;-). Här får ni bevisen på hur kloka vi är:

Åska
När vi bokade vår semesterresa för två veckor sedan utgick vi iskallt ifrån att stockholmsvädret framöver skulle vara kass. Nu har vi ju haft en hel vecka med sol och 20 plusgrader. Idag var vi tillbaka på ruta "08" med 13,6 grader, störtregn och livliga inslag av åska. Visst var resan vältajmat;-)

Aska
Med tanke på all inställd flygtrafik tack vare Islands andra världskändis efter sångerskan Björk - vulkanen Eyjafjallajokull utgår vi även här iskallt ifrån att fanskapet kommer spy sin aska över Europa den 7 juni, då vi ska åka hem. Vi hoppas på några extra semesterdagar och kommer att inkludera kläder med mera för en extra vecka.

Bloggning
Vi är även smarta och tar oss med datorn. Många googlingar resulterade iofs i att Cypern är ett rent U-land vad gäller bredband och wifi, men jag vet ju att jag inte klarar hela två veckor utan att blogga och hälsa på er. Anne klarade bara med möda av 28 timmar utan cyberkontakt. Så håll tummarna att jag mellan alla meze, öl och ouzos hittar ett sätt att "kommunicera" med er.

Om inte så stay tuned... å ni får gärna sakna mig i två veckor;-)

PS. Bild nummer två visar vårt strukturerade sätt att samla allt som ska med på resan på ett och samma ställe: framför micron. Smart va;-) DS

21 kommentarer:

anne sa...

Vad är det med mikrovågsungnar och deras dragning på bråte? Kanske ska jag visa hur översidan på vår mikro ser ut!

Sv. Jodå. Du var nära, men nära skjuter ingen hare.

Och du...Är du säker på att Emirates Cup 2010 har spelats...? ;)

Och jooo....28 timmar...Det kändes. Jag gick omkring och formulerade och formulerade inlägg. Ta med datorn, du behöver ju inte släpa omkring på den. :)

Ellis sa...

Haha har var det verkligen planerat!! :D Hoppas ni får en underbar resa underbara beate ! <3

Ellis sa...

sv: HAHA du är väl medveten om att jag bara klickar på kameran och inte intar värsta positionen? jag höll Olivia på de flesta fotorna och hoppades jag höll kameran rakt när jag klickade. Kan man tro att de är mobilbilder? ;) Älskar min 12.1 megapixel mobil haha.

Ellis sa...

sv: HAHAHAHA du är för underbar!!

Du är fin som du är Beate!!! <3<3 bara jag som är rädd o åldras haha :D Sedan tror jag inte du har botox i fejjan eller solat sönder dig i dina yngre dar att du har sådan där läskig brun hy som vissa oldisar har?

sedan är du inte oldie!! kanske över 30 men ändå ung i sinnet ME LIKE!

Jess sa...

Det är bra att ni tänker på allt! Jag hoppas vi får följa med lite på din semester!
Ha det supertrevligt!!

Olga T sa...

Trevlig resa!! Kompassen är med det är bra så ni hittar tillbaka genom askmolnet. See you:)

Hörni sa...

Otroligt smart av er att åka till värmen precis nu! Om bredbandet funkar hoppas jag att det är fullt av aska i luften så ni blir kvar några dagar till. Annars får ni allt pallra er hem efter en vecka. Någon måtta på saknandet får det väl vara! ;D

Ha en underbar resa om vi inte "hörs" mer innan ni åker.:D

Avsändare Margareta sa...

Här packas det för fullt och vad skönt när jag läser att du åtminstone ska göra försök med kontakt. Men dvdfilmer?

Du har rätt i att vi visste att du är smart, men tråkigt med regnet och kylan. Här regnade (eller där vi var) lite inatt och nu kom en lite skur på ca fem minuter sedan kom solen tillbaka men inte fullt lika varmt som under veckan. Jag börjar ju min två veckors ledighet i morgon så det var ganska väntat.

Om inte kontakten fungerar så visst kommer jag att sakna dig jättemycket, men hoppas trots allt att du och maken får underbart på resan. Askmolnet får vi då hoppas kommer tillbaka eftersom det är en av de saker du ser fram mot. Jag unnar dig en vecka extra men sedan vill vi nog ha dig på plats framför datorn igen (om nu inte kontakten skulle fungera)

S o F sa...

Ja jag fattar inte hur jag ska klara mig ut dig, bloggen och dina uppmuntrande kommentarer i 2 hela veckor. ;) :) (obs! inte ironiskt)

Ha det bara helt UUUUUUUNDERBART!

Varma soliga har-varit-i-trädgården-hela-dagen-KRAMAR!

Tigris Predikantan sa...

Idag hamnade jag under ett sådant väder när jag promenerade ... usch! :(

Susanne sa...

Jag hoppas verkligen att vi får följa några dagar av er semester i din blogg. Ha det bäst min vän =)

LissenTo sa...

Jag får nog abstinens om jag inte hör av dej på 14 veckor. Men så många sladdar som du packar ner, borde det gå :-). Ska micron med också, för extra microvågar mot Sverige och kontakten med mej och andra bloggvänner?
Kram min vän och NJUT!
Ytters smart planerat val av semester nu!Go girl go..............

Petra sa...

Kommer toksakna dig. Hoppas verkligen att du kan blogga.

Ha världens bästa semester.
Kram

egoinasmamma.nu sa...

Kall beräkning? :D Ni verkar ha lyckats bra. Ifall vi inte hörs så önskar jag en underbar semester!!

Britt sa...

Hoppas det inte ser ut i handbagaget som framför micron när ni går igenom säkerhetskontrollen på Arlanda. Själv fick jag ju fläka upp hela väskan, köra igenom den genom scannern igen...öppen. Det var påfrestande...men jag tror jag fick med mig allt hem.

Shannara sa...

Haha... Microvågsugnar har en slags magnet i sej som samlar skrot, ehrm, eller ja, saker...

Hoppas att ni får det alldeles bäst på er resa och att du tar en massa kul kort som du kan stoppa in i mina utmaningar framöver ;)

Mia sa...

är redan saknad. Hoppas Internetuppkopplingen finns där den behövs allra mest :)

Daniel sa...

Jag saaaaknar dej redan!

Njut massor av resan!

I love u!!

cat sa...

Ha det så härligt på resan! Ni verkar väl förberedda:)

Anonym sa...

NU har ni otur, vulkan eländet har lagt sig till vila, men hur länge är det ingen som vet, så ni kommer nog hem i tid :)

Nina sa...

Låter mycket smart!

Superläcker bild av spöregnet!