tisdag 18 maj 2010

Min tisdag i bilder

Igår jobbade jag hemifrån, då hände det ingenting på jobbet (tror jag). Idag var jag på kontoret och då inträffade både det ena och det andra och lite därtill, men det sparar jag till ett senare inlägg.

Nordiska mästare
I helgen anordnades nordiska mästerskapen i kvinnlig Barbershop på Aros Congresscenter i Västerås. Min arbetskompis Yvonne visade idag upp sin snygga guldmedalj. Det var nämligen hon och hennes 119 körsystrar från Rönninge Show Chorus som vann tävlingen med rekordhöga 700 poäng. Denna seger betyder att Yvonne kommer att åka till Houston i Texas nästa år för att delta i VM. Självklart har jag anmält mig som bagagebärare;-)

Korridor-konst
Kollegan J är visserligen civilingenjör men lika tekniskt begåvad som jag. Han hade för avsikt att byta den svarta tonerkasetten i en av våra färgskrivare. Han glömde dock att täppa till hålet längst ner. Resultatet ser ni till vänster. Då jag är en trevlig person hjälpte jag honom att svabba. När vi sedan skulle torka golvet tog jag massvis med handtorkspapper, la det under högerfoten och började "rotera". Metoden ogillades av kollegan som "knätorkade" golvet istället. Han var svettig. Det var inte jag.

Mustaschkampen
Vdn E:s mustasch som han började "odla" förra veckan för att stödja Cancerfondens kampanj mot prostatacancer börjar te sig, eller vad tycker ni;-) Om ni vill jämföra kolla här. Måste säga att han klär sig i mustasch faktiskt och jag tror inte att han har problem med att äta soppa... än.

PS. Det är endast SoF som uppmärksammande min "söta" profilbild längst upp till höger igår. Det är Lisa som har gjort den på beställning. DS

13 kommentarer:

Susanne sa...

Jag hörde om Js tilltag på arbetet idag, men trodde inte att han hann gå så långt ;) Jag såg din profilbild igår, men glömde att kommenterar den. jag tycker att den är kanonfin.

Jess sa...

Jag såg faktiskt din fina profilbild, men glömde kommentera den! I vilket fall som helst är den väldigt fin!
Grattis till kollegan, vad roligt att få åka till Houston! Förstår att du anmält dig som bagagebärare.

Petra sa...

Klart att du skall agera pickolo. Kan man anlita dig på mina resor också?

egoinasmamma.nu sa...

Hahaha! Jag "hakar" upp mig på mustaschen. Vad roligt!

PjoltaS sa...

Ja, kolla vilken fin profilbild!
Snart har VD:ns musche växt ikapp Pjoltas. Ska äta ägg och proteinpulver så att min snorfångare blir stor och yvig som Jonas Hallberg.
=)

S o F sa...

Japp - jag har blivit PhotoshopNörd!

:)

Hörni sa...

Jättefin profilbild!:)

Vad kul att de vann, Grattis Yvonne! Häftigt att få åka till Texas och tävla! Jag kan också bära bagage, eller något annat, vad helst de behöver.:)

Och mustaschen den frodas ser jag, hahaha.

Olga T sa...

Jag har sett din profilbild idag, hann inte med bloggadnet igår. Jag tycker du är så söööt. Lisa vet jag inte vem det är men nu ska jag kolla in henne.P.S. snygg färg på mössan;)

Ellis sa...

Ojoj mustaschen växer till sig, ja tycker stubb är hett!!! :D

Haha blev de inte märken på golvet?

Gillar profilbilden ;)

sv: Ja klart ja ställer upp för syrran fast de tog emot som FAAAAN.... hahaa

cat sa...

Vilken jättefin profilbild du har :)

Det var snällt av dig att hjälpa din något klantiga kollega.

Mia sa...

Vilken fin snorbroms han har fått till! Jag hejar på :)

anne sa...

Söt du var på profilbilden!!!

Mustaschen cool. Kletigt golv. Hur gick det för Baltic Harmony tro?

Du kanske uppskattar mitt senaste inlägg, är inte så säker att många andra gör det...:)

Avsändare Margareta sa...

Nej måste ovilligt erkänna att jag inte såg den men ... bättre sent än aldrig och den var verkligen läcker.

Barbershop tycker jag verkligen är läckert att lyssna på samtidigt som jag vill se de som sjunger för att lyssna bara på radio eller skiva känns inte lika kul (eller bra). Förstår att du anmält dig som bagagebärare och det är tur att hon inte var med i någon stor orkester och spelade bas eller något sådant.

Korridorkonsten var vacker på bild men skulle det arit jag som gjort det, hm... skulle inte velat vara i närheten av mig själv då. Det skulle också vara lite typiskt att det skulle kunna tänkas hända mig.

Jag är så glad att min sambo har hållit sig så välrakade och trevlig den sista tiden, det går väl att stödja mustaschkampen utan att odla mustasch.

Jag gillar inte mustascher eller skäggiga män (inte kvinnor heller).