söndag 18 juni 2017

Skyltsöndag #110

Idag kunde jag ha satsat på en röd tråd om jag velat ålltså. Hittade nämligen tre nya och en gammal skylt hos Claes-Göran. Men åt andra sidan hade det ju bara blivit tre foton (ville inte upprepa den gamla texten), så jag struntade i den för mig uppenbarligen alltför ambitiösa röda tråden;-)


Claes-Göran hade ändrat texten på en sida av skylten till ”800 grader”. Här fick jag googla för att se vad han menade. Skylten syftar troligen till Ebba Grön:s låt ”800 grader”. Musik är uppenbarligen inte min starka gren om man säger så.


Sedan upptäckte jag den här nya texten på självaste skyltfönstret. Japp, jag vet att den är aningen svårläst så jag skriver ut den: ”Svart är fult, brunt är nice, grönt är också nice, även blått är nice, vi har inget i rosa. Claes-Göran – I love you, då jag håller med dig helt och hållet:-)


Lite udda öppningstider kan jag tycka. Å jag är inte ”out of my mind”;-)


Den här kartongen hittade jag på Systembolaget. Tänk vilken grej – man köper Adobes Photoshop, Acrobat och/eller Indesign med mera åsså får man ett organiskt rosévin på köpet. Nej, det får man inte;-)


I Ticketbutiken i Täby Centrum hittade jag den här skylten. Gissa om jag skrattade högt:-)


Pumita har uppfunnit Skyltsöndagen. Jag förvaltar den.

Alla skyltare hittar ni här.

18 kommentarer:

Emma, Sol som sol? sa...

Helt underbara skyltar!

Skrattade också högt till den sista, letade efter förgäves efter Adobe-vinet till mina Adobe-program och tycker att Claes-Göran har ett roligt skyltfönster. Skylten förstod jag trots att den typen av musik är blä.

Susjos sa...

Haha! Ja, verkligen roliga skyltar! Claes-Göran har verkligen humor...och till din lycka inget i rosa! Ticket-butikens skylt var ju också så roligt! Tack för kvällens skratt, det behövde jag idag! Kram och trevlig kväll!

Ama de casa sa...

800 grader kände till och med jag igen! Fast det var väl ungefär då när den kom som jag inte kom att ta in nån mer "ny" musik. Utom Schlagern då ;-)

Haha! Gillade verkligen den sista skylten - härlig humor där :-D

Sen VET jag att du bara låtsas att ogilla rosa. Hur kommer det sig annars att det är så himla mycket rosa grejer med på din blogg? ;-)

Geddfish ♥ sa...

Jag kunde faktiskt 800 grader! En del musik har jag lyckats lyssna till under åren.
Roliga skyltar, bästa var ju absolut Tickets 💙 poäng där!
(obs, jag satte inget rosa hjärta till dig)

Hälsar varma svullna fötter och anklar. Skönt med skratt!

Åke sa...

Man ska nog läsa skyltarna och se på texten vad det innehåller, helt klart :) Ebba Grön är inget favoritband men denna låt gör sig... ibland får man lite protest att tänka på :) Ticket skylten fick en att läsa två gånger :) Den gjorde reklam den ;)

Olga T sa...

Bra Skyltsöndag! Här gillade jag alla bilderna och så ett skratt på slutet! Inte illa!

nalta norrland sa...

Är ju Ebba Grön uppväxt ;-) så jag förstår inte att Du icke visste att Ebba Grön är bäst :)

Ditte sa...

Tack för härlig skyltning!
Vad gäller Ebba Grön så minns jag ju både gruppen och 800 grader. Lite kult, men kanske inte det bästa i mitt tycke i musikväg- Håller däremot inte med om att svart är fult, inte alls, beror på sammanhanget som så mycket annat. Men vår gode CG har nog en tanke här...
God idé med ett vin som kan ingå vid köp av Adobe. Något de kunde kluta vidare på.
Greklandsskylten var nog allra bäst. Jag åker ju oftast på enkel biljett...För säkerhets skull.

Steve sa...

Claes Göran, som alltid nyskapande.

KajsaLisa sa...

Ebba Grön är klassiker, även om jag inte tillhörde generationen. Däremot var dom kult inom Seniorscouterna för sådär 15 år sen.. Även om jag inte håller med om Svart gillar jag hans kreativa tilltag.
Sen kan man ju gömma sig när det är dags för hemresa :)

Marina sa...

Jag tillhör den varianten som genast började nynna på Ebba Gröns låt när jag såg skylten! Sista skylten är helt underbar!!

Eva Trillian sa...

Undrar om Claes-Göran syftar på värme han lider av eller önskar sig :)
Riktigt bra flygreklam!

Anita Malta sa...

Tänkte spontant på Ebba Grön:s låt när jag såg CG:s nya skyltning. Åttahundra grader lär det inte bli i Stockholm men har sett att du har solen på din sida.
Måste erkänna att jag faktiskt tycker om rosa, det kanske du redan visste men inte att jag tycker MYCKET om den färgen, japp, det är sant :-)
Sista skylten är riktigt träffande men vete fåglarna om jag skulle vilja flyga till Athen av alla ställen. Fast det kanske är ok, har inte varit där sen jag tågluffade på 70-talet. Hjälp vad tiden går !!

Mias Mix sa...

Suveräna skyltar! Speciellt sista:) Konstigt att det kan ha så udda öppettider, svårt för folk att hålla koll.

Husbilen-Ellen sa...

Sista skylten gav ett skratt! Så skönt!

Anni sa...

Claes-Göran och Ticket är ju bara för roliga. Jag gillar verkligen när man tänker till lite och busar med sina kunder!

Carita sa...

800 grader är lite i varmaste laget, kanske man kan få nästan det om man åker till Aten då där inte finns nån returbiljett :-D

Biggeros sa...

Instämmer med dig att det är väldigt udda öppningstider....
800 grader ( här i Spanien kan det oxå gå hett till) 😰😰😰Det var väl den låten som alla kunde hänga med under Ebba Grön: s Era. Jag var väl ingen större fan till gruppen..
Däremot diggar jag färgen ROSA men det gör tydligen inte Claes-Göran÷d

Härligt att Ticket bjuder på sig själva. Gillar den typen av reklam😁😁😁