onsdag 27 juli 2011

Man kan göra mycket på en onsdag

Det är fler bloggare som på sistone har undrat hur vi mår och vad vi gör. Nu är det ju sommartider, endast få jobbar och då vill jag gärna passa på och berätta vad jag har gjort idag. Och om ni undrar – jag mår förträffligt.

Skriva och läsa
- Fick tre mejl av sjuklingen R och skrivit lika många tillbaka. R mår bättre för varje dag, vilket måste bero på att han skäms bort av sin underbara familj.

- Fick inget mejl av sjukling nummer två – N – men skickade en hälsning till honom.

- Kollegan Håkan befinner sig i La Rochelle utanför Bordeaux i Frankrike. Där fungerar iPhonen endast i hotellets matsal – uppenbarligen då han mejlade därifrån. Önskade honom en fortsatt solig semester.

- Korrläste 166 sidor av kollegans bok, hittade inga fel, godkände den och omslaget. Med andra ord så skrev jag ett mejl till – den här gången till en dryg herre utan humor på tryckeriet i Skåne. Nej, jag har inga fördomar mot skåningar i allmänhet;-)

- Monterade cirka 60 bilder av extremt hög kvalitet – fotona alltså – i en kommande bok, vars författare är synkad med mig och otroligt snygg, vilket gör ju saken inte sämre direkt.

- Har även ätit lunch, beundrat kollegan Carolas nya busiga frisyr, kollat in en väggspegel på redaktionen (förstod inte syftet med den riktigt), bytt LED-färg på espressomaskinen från grönt till illrosa, lämnat iPhonen för ”räddning” till experten Thomas, gått på toa och druckit några capuccinon.

- Förresten så har jag byggt ett hus också som ni ser på bilden ovan:-)

Jag tycker att det var en väldigt rolig dag :-))) Å nej, jag ska inte fråga vad ni har gjort för det ska jag ju läsa på era bloggar sedan iaf;-)

PS. Dagen är ju inte slut än. Snart ska jag gå på afterwork – nej, inte med maken för en gångs skull utan med en bloggkompis som bor i en håla nära den lilla och långt ifrån den stora staden;-) DS

21 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vad du har hunnit med mycket! Jag är djupt imponerad :-)

Anonym sa...

Och dessutom är jag först :-D

Anonym sa...

sv: 15 grader (nästan) hade vi i havet när vi tog vårt traditionella nyårsdopp (2 dagar försenat, det var skitväder på nyårsafton). Så jag hade inte blivit skrämd av vattentempen om jag varit 08:a. När jag VAR 08:a så badade vi en midsommar - 11 grader i vattnet. Är man norrlänning i grund och botten så är man :-D

LillaTuss sa...

Idag bloggar jag inte om vad jag gjort så jag kan lika gärna berätta. Jobbat 4 timmar (3 samtal och nästan en hel utredning skriven), lunch med dottern, hem och sovit i soffan drygt 2 timmar och nyss smällt i mit kycklingpytt. Vid kl 7 blir det en liten enkel tjejträff (jag går hem tidigt... de andra har semester). Å idag börjar "cyklarna" rulla in i stan... MC-dagarna på G

Olga T sa...

Har espresson LED lampor? Nu har jag skaffat sådant duschhandtag som du. Var besviken i början men sen kom vi på att man inte ska tända vanliga lampan i duschen. Då blev det jättemysigt! Önskar bara att den kunde bli röd utan att behöva öka värmen så att huden blir illröd....

Jess sa...

Om skånegubben är i typ50-60-års åldern kan jag garantera att han är dryyyg och utan humor. Så är det.
Vad kul med blogg-träff, ha det så trevligt!

4U2 sa...

Du är verkligen en konstnär, fint hus med Love Beate och allt :)
Själv skall jag följa ditt goda råd, jag skrev nog lite konstigt (!) för det kan tolkas som att jag är bakis fast jag dricker lite men jag blir bakis oavsett, alltså t.ex igår drack jag 0, ingenting! Men, nästa gång. då det bjuds på något gott till maten eller så, då skall jag tacka ja fler ggr :)

Monica sa...

Wow 166 sidor har du split vision, vilket sött litet hus med fin text;-)))
Ha det trevligt med bloggvännen.

Inga rådjur är rädda för den stora lufsen, han utstrålar nog lugn tror jag;-)))

anne sa...

Vad är det med iPhonen?!?

Sv. Nope, no AC!

LissenTo sa...

Låter som en riktigt effektiv och rolig dag.

Träff med bloggvänner en rolig, effekt av bloggandet :-)Ha det så kul

Hmm tycker det broderade är lite kitchigt snyggt :-)

Jane sa...

Det ska vara du till sådan fart :) Jag skäms nästan när jag läser hur mycket du hunnit med ... själv har jag legat på sofflocket hela dagen, typ, förutom små avbrott för att inmundiga nödvändigheter och för att uträtta nödvändigheter. Förresten har jag ngt att skylla på - ont i halsen och totalt kraftlös i värmen ... skulle sitta bra med en "afterwork" nu på kvällen då det blivit svalare!

Bildgatan sa...

Du gör ju en hel del intressant på dagarna, trots att du jobbar. =)

Här har det nu varit varmt sedan midsommar och endast natten mot söndag och på söndageftermiddag har det regnat, himlen öppnade sig och ganska mycket åska på natten. Åter igen kom hettan tillbaka på måndag med tillhörande sol och det tackar jag för. Svägerskan berättade att det idag är sjusovardagen och det betyder att om du sover länge (idag) så kommer det att vara samma väder som idag under sju veckor framåt och det tackar jag för. Jag sov längre än vanligt, med ursäkt att vi var igång från tidiga morgon till sena natten igår.

Hoppas att du har haft trevligt på after work med din kompis. Nästa vecka kommer jag än en gång att flyga över stora staden och jag hoppas då att den blå himlen och stora gula solen kommer att lysa över de mellersta delarna av landet den perioden, åtminstone i Östergötland.

Kan berätta av temperaturen på badvattnet igår säkert låg runt 25 grader i sjön, vi badade inte i havet men även där är det varmt nu, allt över 22 är godkänt för min del.

Duktig är du också på byggnationer, men ... vem har tryckt Vi love Beate? Eller står det 6 love Beate?

Unknown sa...

Oj, så mycket du har med på en enda dag!
Här blev det en riktig slapp och skön sommardag.
Må fortsatt fint! /SA

Pysselfarmor sa...

Du det var en hel del det...i semestertider....hur har du det en "vanlig dag" då ??

Jag har semester så jag gör bara skojsiga saker ;-)

Mad at you sa...

Låter som en underbar dag! :) Min spenderades med att städa och sedan gå på promenad och till sist spenderades med massa stoj i Maries rum :)

Lyckad dag med andra ord.

sv: Ja jag svammlar om olika saker i min blogg som tyngt mig - jag känner att jag behöver skriva av mig - därav nya bloggen med lite mer känslor från min sida speciellt då jag mått så dåligt på sistone.

Ja min familj åkte, de frågade om jag ville följa med men tackade nej så mamma stannade med mig och vi försöker ha så kul som möjligt med städborsten som du kanske märker hahah...

Donken och sushi sviker jag aldrig <3 någonsin!! :D:D:D Imorgon blir det sushi buffé till LUNCH med Marie :D Och jag skall göra något galet som att bleka mitt hår SJÄLV hemma, jag hoppas över allt på denna jord att mitt hår INTE blir gult... DÅ kommer jag gråta på riktigt och förbanna maries liv - då det är hon som gör det.

Hmm jag svammlade nog där ang karman... Minns inte vad jag menade haha :D

Anonym sa...

sv: Hemligheten med att LYCKAS bli först när man ser en nolla (för kommentarerna alltså) är att inte skriva så himla mycket :-)

Hur jag lyckades med bilderna? Tja, jag försökte hålla kameran stilla (eventuellt lutade jag den mot nåt) och så tryckte jag av. Kameran var inställd på automatik...

Pumita sa...

Här har det hänt mycket under min semester... husbygge och allt! Hur länge var jag borta egentligen?! ;D Nu ska jag ta och läsa allt om Turkiet... återkommer om ett par dagar eller så. ;)

Anonym sa...

sv: Ja, jag gillar också paradorer. Nästa rundresa skiter jag i tältet (inte bokstavligen då) och letar upp paradorer istället. Får börja googla rätt på dom redan nu :-)

Susanne sa...

Låter som en arbetsam dag, tur att du hann bygga det urtjusiga huset =)

Jah Hollis sa...

Snyggt hus!
Semester innebär att jag kan gå på quiz varje onsdagskväll (jag jobbar ju annars varannan), i alla fall så länge jag håller mig i Malmö.

Hörni sa...

Oj ett sånt gulligt hus, och söt text. :)