måndag 2 mars 2009

Tandkrämsspår


Måste faktiskt ta upp en sak som förvånar mig. Man borstar tänderna två gånger per dag (förhoppningsvis). Uppenbarligen är det mera brådis på morgonen än på kvällen. Men varför måste man promenera runt i hela lägenheten med tandborsten i munnen, som uppenbarligen har en sträng grön tandkräm på topp - samtidigt som man borstar gaddarna ? Varför?!
Visst, BBCs morgonnyheter ska följas (kök), DVD-inspelningen från kvällen innan måste kollas (vardagsrum), strumpor ska hittas (sovrum), en tröja ska grävas fram (klädkammare 1). Är alla datorer avstängda (kontrollrum)? Dörren till klädkammare 2 ska också stängas.

Spår
Vad är det för fel på att borsta tänderna i badrummet med ansiktet ovanför handfatet (helst)? Jag ser inget fel i det alls. Men om mannen vill bevisa att han har simultanförmåga, så är det okay för mig.
Som tur är har han dock insett att alla gröna tandkrämsspår som lämnas på golvet inte är speciellt - hmmmmm konstnärliga. Han har också förstått att spåren inte försvinner - simsalabim - med hjälp av en dräng. Han har också begripit att simultanförmåga kanske inte helt är hans grej - speciellt inte med tandborste, -kräm och saliv inblandat. Handfat... here we come!

PS. Munnen på bilden tillhör huvudpersonen i inlägget. Han fick mutas med en middag hos indiern i Enebyberg imorgon för att ställa upp på bilden. Förstår ni hur himla kul vi har det i vårt tvåmanna-hushåll... plus Yin och Yang då förstås. DS

5 kommentarer:

Anonym sa...

hahaha...ja det där är en bra fråga? Vet många som ränner runt med tandborsten men icke jag! Jag sitter allt vid handfatet på badrummet.

Kram & godnatt!

Anonym sa...

Måste ju säga att tandborstfärgen är väldigt vårgrön och grann! =)
Jag som brukar göra många saker samtidigt är ganska sparsam med sysslorna i samband med tandborstningen. Möjligen att jag hämtar hårborsten från det ställe där jag torkat håret... (Skulle vilja ha flera toaletter i huset har jag kommit på.)

Anonym sa...

Jaha du, även din livspartner har sina egenheter...(min hittar ju aldrig något...). Synd att du inte fick med den där gröna tandkrämssträngen på fotot, det hade varit häftigt! :)

Ulrica sa...

Det är helt galet fantastiskt. Men kommer maken ut ur badrummet med tandborsen i munnen får han smisk...

Mrs Bettan sa...

Varför är det alltid män?
Varför är det alltid män som sitter och petar näsan i bilkö?

Som tur är håller min man till i badrummet med tandborsten.

Kramis MrsBettan