torsdag 5 mars 2009

Konstig bok, mat och fotouppdrag nummer 4

Den här bloggen - eller rättare sagt dess ägare - kan inte göra så mycket åt det faktum att vi alltid råker ut för konstiga saker: Två kollegor och jag beslöt oss för att fira vårt enboksförfattarskap (det är ju fler på jobbet som utnyttjade företagets presentkort) genom att bjuda några arbetskamrater på tårtkalas.
Beställde tårtorna i tisdags och bad om en mycket passande dekoration i tårtans mitt - en bok så klart.


Resultatet
Kolla bilderna så ser ni resultatet. Vi hade då aldrig sett en bok med ett vitt omslag och svarta blad med text i samma färg. Och det som ser ut som mögel runt "boken" var faktiskt bara smält gegga. Marsipan och mousse = ingen bra kombo. Suck!!! Endast en person (av 14 inbjudna) såg att det var en bok. Dekorationen fick ju verkligen tummen ned (vi slapp betala extra för dessa missfoster) men tårtorna var utmärkta. Alltid något!

Mera mat
Gårdagens inlägg om "Mat à la USA" fick er att skriva några riktigt roliga kommentarer som jag skrattade gott åt. Då det är fler av er som vill kolla på flera äckliga rätter så laddar jag upp bild nummer två: Pommes frites klistrade (med vad kan man ju fråga sig) på en korv. Hela anrättningen sitter på en glasspinne. Yuck!

Fotouppdrag nummer 4
Kolla här vilket bilduppdrag jag ska utföra under helgen. En baggis, ha, ha. Och ni därute som har bloggar med jättefina bilder upplagda, kom igen, ladda upp något ni också på temat "Nerifrån och Upp eller Uppifrån och Ner".

PS. Jag lovar att inte bestiga Hammarbybacken, inte heller hiva upp mig på en flaggstång än mindre klättra upp i ett träd... eller kanske jag gör det ändå, men då tar jag en hmmmm hiss. DS

6 kommentarer:

Anonym sa...

Men den var säkert god ändå, med lite konstiga böcker! ;)
När sonen fyllde år beställde jag en fototårta, mailar in en bild till bageriet och så vips kommer det ut en tårta med bilden - på smaskig prinsesstårta. Det får ni prova nästa gång!
(Jag behöver inte berätta att det var en Manchester City tårta förstår jag.)

Anonym sa...

Men kära du, dina GÄSTER >pekar på mig själv< kanske uppskattar prinsesstårta! ;) Om du nu bara vill ha tårtan till att TITTA på är ju huvudsaken att den är VACKER! ;)
Själv äter jag som en häst, det gäller ju att göra skäl för sitt namn. =)

Anonym sa...

Glömde förresten (jo, jag ska ta rekord i inlägg hos dig! ;) )jag äter hellre, mycket hellre mörka mackor (som det recpetet jag hade härom dagen) än tårta.

S o F sa...

Så kul att jag har hittat din blogg. Dina inlägg gör mig glad - härligt humoristiska. Sitter här och småskrattar åt tårtorna...

Tack för dagens första leende.

Ha det gott!

Ulrica sa...

Hmm, det ska verkligen bli kul att se ditt bidrag till fotouppdraget. Själv ska jag verkligen klura... kanske kan jag överraska, eller inte :)

Min lilla vovvsing heter Leo och är en Jack Russel. Busig, envis men underbar. Charmar allt och alla, faktiskt en hel del hundrädda också :) Han är ju mindre än vår ena katt så, det säger ju en del...

Anonym sa...

Nog för att ovackra tårtor kan vara goda men som du säger, mousse och marsipna? Var det OK?