måndag 23 mars 2009

Belöning och svart mellanmjölk

Idag har jag fått veta att jag lever, på riktigt alltså. 40 konstnärer dök upp i en strid ström från klockan 9:00 till 16:00 för att hänga/ställa upp sina verk på mitt jobb inför vernissagen nästa vecka.
Logistiken klaffade till 100% (ja nästan i alla fall). Carola, Inger, Monica och jag tog hand om 38 1/2 trevliga konstnärer. En och en halv mindre sympatiska "varianter" skötte vi också galant.
Det är i ett sådant myller som adrenalinet spruter åt alla håll och kanter, man får helt enkelt veta att man lever. Man är "produktivt" slut i både kroppen och hjärnan. Vilken underbar känsla!!!

Belöning
Jag har alltid varit oerhört förtjust i Simon Rodericks tavlor. Nu när han är utställare på jobbet passade jag lite inofficiellt på att köpa tavlan som jag suktad efter ändå sedan den kom upp på hans blogg. Nu är den min!! En bra belöning idag, yes!

Svart Mellanmjölk
Måste bara lägga upp den svarta mellanmjölken också. Kollegan Anders hade - precis som jag - köpt hem den och såklart plåtat av kartongen.

Fördelar
- Den goda intentionen "Earth Hour": Lördagen den 28 mars klockan 20:30-21:30 ska man släcka för jorden.
- Kartongen är svart och skiljer sig äntligen från grannen "A-fil" i kylskåpet

Nackdelar
- Ska jag verkligen sitta i mörker i en hel timme, eller ska jag tända levande ljus överallt och troligtvis sätta eld på bostaden?
- Kartongen är svart. Jag gillar inte lakrits och inte andra livsmedel (i fast eller flytande form) heller som är svarta (förutom bläckfisk då).

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det känns lite udda men snyggt med en svart mjölkkartong.

Ulrica sa...

Jag gillar verkligen den svarat mjölkkartongen... men förmodligen skulle jag tröttna efter ett tag. Kul att det går så bra med utställningen låter helt kanon. Johan berättade att han hört av sig till dig - kul det med:) Och grattis till konstförvärvet, det är sådant som gör en glad ända in i själen. Och man kan kika på sin utsökta smak vaje dag:) Ha det gott!

Anonym sa...

Oj den svartamjölk kartongen har jag inte sett! Vi har iof Milko i vårt område...

Läckertavla du köpt dig :D

så till frågan...hur ser en halv konstnär ut? ...hahahaha


Kram

Anonym sa...

Sitta i mörker i en timma, mitt under Robinsson! ;) TUR att programmet inte föll mig i smaken då.
Här har vi varit ofrivilligt strömlösa i en hel vecka. =( Men andra var ju strömlösa ännu längre då de där ilskna Gudrun och Per härjade. Ack ja!
Efter en veckas strömlöshet tyckte jag inte att värmeljus hade den minsta mysfaktor.
Jag har inte sett de där mjölkkartongerna i affärerna här... Kanske bara för er storstadsbor! ;) Tur att jag har dej som kan uppdatera mig.