tisdag 3 mars 2009

Äntligen


Drygt två månaders väntan är över. Idag fick jag äntligen min efterlängtade bok "Life in a Northern Town". Nu kan jag lägga till "författare" som titel på mitt visitkort.
Känslan att hålla sin egen inbunden bok i handen kan bara beskrivas som total lycka. Stoltheten att både text och bild är min (okay, några bidrag levererades av mannen också, därför får han stå som medförfattare, ha, ha) är stor. Självklart.
Att upplagan är begränsad till ett exemplar gör mig ingenting.

Vill ni prova på att vara författare ni också, då kan ni gå i mina "fotspår", det är busenkelt! Tomas på Gördinegenbok är en ängel och bokbindaren Jakob har slitit hårt han också har jag hört. Tack grabbar!

PS. Kort inlägg på grund av "Desperate Housewives" Kan bara slita mig från serien i pauserna. Om ni undrar varför jag suddade ut författarnas namn längst ner till höger på boken så lovar jag att jag sätta ditt namnen när vi har fått vårt internationella genombrott i North Lincolnshire i England. DS

10 kommentarer:

Ulrica sa...

Gud så häftigt och vad kul.... Konfererade med maken - måste genomföras. Tack för tipset.

Anonym sa...

Den ser ju riktigt snygg och proffsig ut också. Jag får gratulera till författartiteln.

S o F sa...

Wow!
Vilken känsla - f ö r f a t t a r e.

Grattis!

Anonym sa...

Det ser ju ut som en riktigt vacker bok! Vad kul :D

Då är vi författar kompisrar då.....hahaha om ja nu kan kalla mig för det :D Fick en roman utgiven 2000....och mera är på G men bara på G ....och vem vet om de sedan finns förlag som vill ge ut. Mitt förra förlag var litet och har gått i pension....

Så du har tryckt upp och stått själv för kostnaden? Min grabb och en kompis till honom håller på med en bok "rollspelsbok" grabben står nog mest för de tecknade bilderna...men iaf de kommer nog bara trycka upp ett mindre antal först och de har inget förlag.

Kram

Mrs Bettan sa...

Vad häftigt. Det var väl en härlig känsla att hålla i sin Egen bok.
Grattis.

Anonym sa...

Grattis till din "lilla bebis"!
För visst måste det väl vara lite så det känns, när man äntligen får se den man väntat på!!!
Vet hur det var när jag började jobba och hade med MITT NAMN i redaktionsrutan! ;) Det var det första jag kollade efter. Fniss.

Anonym sa...

Jag vet att alla brukar säga "Men MIN hund, HAN är SÅ trevlig" och så hoppar hundskrället upp och smutsar ner finkostymen. ;) Eller något i den stilen.
Jag är tvärt om, jag förutsätter att INGEN vill träffa min underbara hund vilket gör allt så mycket lättare, dels för att han faktiskt ÄR underbar och dels för att de som är hundrädda faktiskt får välja själva. Frippe har stenkoll på vem som det är tillåtet eller inte tillåtet att busa med. =) För busa, det kan han - när han har bussällskap. Perfekt.

MaMalena sa...

Jag som har sett den "live", vet att den är ursnygg! Blev så sugen på att åka till den bortglömda delen av England! :)

Anonym sa...

Men så häftigt med en bok!!!! Grattis!! Men varför en så minimal upplaga!?! Nog torde det väl finnas folk som är intresserade av detta!?!

Jag vill också skriva böcker (fotograferande är det inte tal om...)! Jag samlar på karaktärer, scener, händelser, men än så länge har inte helhetsidén trillat ner på riktigt. Kanske handlar det om hårt arbeta bara, som en del säger, man får slita och jobba med sitt skrivande.

Anonym sa...

Vilken fin idé.