måndag 30 mars 2015

Helgbilden: Bajenland – del 2

Anita har helt rätt med sin kommentar – gårdagens bilder som visar Gullmarsplans t-banestation var ganska risiga – ja inte fotona då utan hela området runt Gullmarsplan. Men Bajenland kan faktiskt se lite trevligare ut (än så länge i alla fall) och enstaka stycken blå himmel gör ju sitt till att man blir gladare att titta på bland annat Globen och den nya Tele2 Arenan. Ja, det tycker jag då i alla fall!


Globen ser genast mindre smutsigt ut när solen skiner. Eller vad tycker du Gärdsmygen!?


På nya Tele2 Arena samsas nu både mitt favo lag Hammarby och Djurgårdens IF.


Den här bilden är till er som inte gillar fotboll - å ni är ju några stycken. På Tele2 Arenan äger också konserter rum. Om ni gillar Paul McCartney är det bara att komma till huvudstaden den 9 juli 2015. Visst är det omtänksamt av mig att tänka på er som inte gillar fotboll;-)


Tro det eller ej, men just utanför Globen upptäckte jag även årets första vårtecken. Det gäller verkligen att befinna sig på rätt plats vid rätt tidpunkt - någon gång;-)

Fler helgbilder hittar ni hos Marit.

Det här är mitt 30:e inlägg till Blogg 100. 30 down, 70 to go.18 kommentarer:

Eva Trillian sa...

Snygg bild på globen - där visar du den verkligen i bästa dager! Snyggt!

Olga T sa...

Ser absolut mer putsad ut nu! Bra!

Kicki sa...

Globen kommer verkligen till sin rätt mot den blå himlen!
Hm, fotboll eller Paul, svår fråga det där!

Mias Mix sa...

Riktigt snygg glob! Och vårblommor, inte illa! Är ingen Hammarbyare men annars föredrar jag ju fotboll framför musik. Vi skulle se matchen i fredags på hotellrummet, men så fanns inte den kanalen... Vilken besvikelse. Fick alltså lov att umgås med varann på vår weekend ;)
Och visst är löjrom gott! Köpte ett halvkilo äkta kalixrom och tar fram lite ur frysen då och då, känns så lyxigt.

Susjos sa...

Stockholm i mitt hjärta!!! Har dock inte varit in på Tele2 Arena ännu, men tror minsann att det är där Madonna ska uppträda i höst?!
Vore absolut kul att se Mc Cartney där också!

Marina sa...

Nu blev det onödigt mycket fotboll från öster tycker jag... jag tycker fortfarande att blått och vitt är rätt snyggt...;)

Ama de casa sa...

FÅR man verkligen hålla på BÅDE Hammarby och Djurgården??? ;-)

Jag var och tittade på Paul MacCartney på Hovet nån gång på 80-talet. Satt långt fram... Vinddraget från högtalarna fick mitt hår att stå rätt ut - jag tror det var då min tinnitus började.
:-)

Steve sa...

Se där, det dyker upp vårtecken i storstan oxå. Det är er väl unt.

Monica sa...

Ja alla dessa arenor som byggs och går med förlust och fotboll törs man ju inte gå på utan skyddsutrustning.
Fina bilder och vårblommor blir man ju glad av;-)
Ha en bra dag

Husbilen-Ellen sa...

Tänk att även snödroppar och skilla hittar till huvudstaden.Globen tycker jag är fin. Tele2 Arena har jag inte sett annat än på bild. Blev ingen helgbild för mig. All tid går åt för att få mamma till ett äldreboende, särskilt boende som det heter numera. Därtill läkarbesök och annat. Elisabeth

Geddfish ♥ sa...

Första bilden var riktigt rymdlikt maffig, den blå himlen bakom är magisk.
Nja, jag gillar inte fotboll men kan allt njuta av fina sportbilder.
Tackar för allt som hör våren till också ;)

Life of Johanna sa...

Jag var faktiskt på invigningen av tele 2 arena :)

Ja bloggvärden är kanon på många sätt. Och när man ses så är det inte alltid det klickar och så är det ju. Har med någon jag inte klickat med, men läser fortfarande bloggen :)

btw tänkte på att mina inlägg inte uppdaterades på din blogglista. Testa ta bort den och lägg in den igen, kanske strular för jag bytt bloggportal, det är ju värt ett test! :)

Anita Malta sa...

Ja, när himlen är blå lyser även globen upp. Verkligt snygga bilder på de två arenorna. Den senaste har jag bara sett från utsidan, än så länge... Snällt att tänka även på oss som inte är fotbollsfantaster ;-)

Du ser, det är söder om stan man ska befinna sig !!! Fann ju vårtecken där redan för mer än två veckor sen !! Tror du glömde redigera bort fimparna eller vid närmare eftertanke lät du dem nog vara kvar. Du är inte den som döljer den krassa verkligheten ;-) ;-)

Svar. Ingen vovve i sikte ännu på ett tag. Blev visst lite fel där men tack ändå för din smittande glädje. Menade bara att en vecka närmare målet men målet är inte tidsbestämt. Vi måste sälja lägenheten först men sitter just nu i en beklämmande rävsax mellan grannen, advokater och Mepa. Men det är bara att gilla läget ;-) Tack för länken snälla du !!

cat sa...

Den ser verkligen ren och fin ut, arenan.
Tänk att även du fotat blommor :-)
Det hör ju inte till vanligheterna.

Johanna - inspo för briljanta bloggare sa...

Va snällt att du tänkte på oss som inte är ett jätte fan av fotboll. Grymma bilder!

Ha en fantastisk dag

Marit Johansson sa...

Jag säger bara så här.. förra helgen när jag befann mig i dessa trakter såg det inte ut som på dina bilder, det verkar som att skitvädret förföljer mig :)
Supersnygga bilder på arenorna BP!

esterii sa...

Hej, Sverige är avlångt , här snöar det:)

Carita Liljendahl sa...

ÅÅÅH! Heja Bajen! Vet inte varför laget blivit min favvo, men så har det alltid varit sedan jag flyttade till och bodde i S:holm 1998.
Har du märkt vilka färger du fick med på sista bilden? Grönt och vitt. Kram!