söndag 5 januari 2014

Några spanska bidrag till Skyltsöndagen

Då jag lider av en väldigt grav och mycket irriterande bloggabstinens, vilket är i och för sig fullt naturligt efter två veckors ofrivillig bloggsemester utan wifi, lägger jag upp några roliga skyltar som jag hittade på Costa Blanca. Hoppas ni tycker de är lika skojsiga som jag:-)


Alltså hos det här dataföretaget skulle jag då absolut inte köpa en dator än mindre lämna in en för reparation.


Chi Wa Wa låter väldigt likt den där hundrasen tycker jag. Vet inte riktigt om den är redo att bära direkt - förutom på armen då... (Prêt à Porter är ett franskt klädmärke).


Här ser ni en restaurangs specialiteter. Det framgick inte riktigt om äggen (huevos) eller skinkan (jámon) härstammar från torson. Tror dock inte det, då endast den vänstra axeln verkade vara skadad.


Efter dessa tre skyltar är ni kanske i stort behov av en öl på den här puben som erbjuder en fristad, asyl, en tempel, en tillflyktsort eller ett altare. Kärt barn har många namn som ni ser;-)

Det är Pumita som är mamma till Skyltsöndagen och jag vet att hon är väldigt förtjust i allt med spansk anknytning. Så det här inlägget är till dig tjejen - och till alla er andra såklart:-)

7 kommentarer:

En plats i solen sa...

Haha du ligger efter? sluta åka utomlands hela tiden då. och framförallt utan och ta med mig?! ;)

jag kent släpper skiva i år, så de bör ge sig ut på turne det brukar de göra då och Paris saknar jag bara resesällskap så bokas resan :)

de andra tre är lite mer kniviga :)

Ja, den olyckiga kärleken tog hårt och när jag väl försökte igen, så är det med ett svin, jaja skam den som ger sig, tredje gången gilt? :)

Pumita sa...

GRACIAS!!! :)
Här sitter jag och fingranskar alla skyltarna. Och ler med hela ansiktet. Fösta gapskrattet får it-kaoset (skulle inte heller anlita dem!) för att inte tala om hundskrället. Så typiskt spanskt med en "chi wa wa", haha. Lite oklart med styckningen på tredje bilden (pju, skönt att välja veggie-alternativ... om det finns några) så jag kanske får nöja mig med flytande föda. Vad blev det för asylöl förresten?

Ama de casa sa...

Haha! Underbara skyltar :-)

Mera Spanien, tack!
:-)

KajsaLisa sa...

Egentligen borde man lämna in där på grund av deras ärlighet, dom andra dataföretagen bara hycklar :).
Ser att du varit aktiv dom sista dagarna.
Härligt att få se en bild med blå himmel, den puben skulle jag vilja sitta utanför.

Stare Ström sa...

Haha! Det är bra du försöker komma ifatt! Härliga skyltar!

cat sa...

Tack för intressanta spanska skyltar. De lämnade mycket att spekulerar kring :-)

Anki sa...

Kul att du är igång igen!
Spännande skyltar! Fastnar för torson och funderar lite... :)