onsdag 30 november 2011

Benidorm calling: rose och fotboll

Ni vet ju vid det här laget vad jag tycker omfärgen rosa. Aversionen gäller även vinet med denna färg, som jag inte druckit på minst 20 år. Idag tyckte maken att vi skulle "fit in" på den utmärkta lunchrestaurangen. Alla drack rose och det skulle vi minsann också göra. Om jag tänker efter så har jag aldrig i hela mitt liv delat en hel flaska vin till lunch. Kan väl säga som så: tur att man inte är spanjor och får återvända till arbetet klockan 17:00.

Fotboll
Om ni är fotbollsintresserade är Spanien landet ni borde resa till. 24seven om man säger så: just nu är det Celtic - Atletico Madrid som visas i baren. Tyvärr för maken är högtalaren placerad precis över våra huvuden. Oooops, å det är inte så smart att heja på skotterna om man är i Spanien. Men det löser sig nog: Atletico gjorde precis 1:0;-)

12 kommentarer:

Unknown sa...

Självklart är du saknad! Lite ovanligt med bildfattiga inlägg från din sida. Men det kommer väl desto fler när du väl är hemma igen.
Fortsätt och njut av vistelsen!
/SA

Jane sa...

Avundas dig inte ett dugg ... dåligt med uppkoppling, inga bilder, fotboll och fotboll och dessutom rose´vin ... nä, tacka vet ja en vårlig vinter med snålblåst så man nästan lyfter, varm glögg och Brynäs som ligger överst på listan ;))

Kommer du hem snart?!? Saknar dina underfundiga bilder :)

Susanne sa...

Fotboll + Rosé = Me like =)

Rantamor sa...

Fotboll är ju din grej så där mår du som en prins...
menar prinsessa i rosa tyll...
jag menar dricker rosè...
gör du verkligen det eller skojar du...???

Ha fortsatt bra resa.

Bildgatan sa...

Jag har läst vad du skrivit under din resa men har inte ens kommenterat!

Beror på att jag själv inte är uppkopplad just nu och inte för att jag inte saknar dig. Har inte skrivit en rad sedan ... vet inte när.

Att Spanien har sin fotboll vet jag mycket väl speciellt nu när jag är här i Linköping med två Barcelona fans. En har sin tröja på sig just nu också.

Jag ska kommer tillbaka och läser dina tidigare uppdateringar bättre (och kommentera) men nu är jag trött och ska gå och lägga mig.

Godnatt och hoppas att matchen slutade bra.

Hörni sa...

Jag gillar rosévin. Och det beror inte på färgen.:) Ni verkar ha det bra, fotboll och vin, det kan knappast bli bättre.:)

Olga T sa...

Tycker det låter som en skön ocg avkopplande semesster. Passa på och njut. Internet och vi andra bloggnördar finns kvar när du kommer hem.

Petra sa...

Härligt ni verkar ha det!
Kramar

Anonym sa...

Rosé funkar bara på sommaren för mig och även då rätt sällan och i måttliga mängder. Vi kan väl säga att jag i min ungdom gjorde en insats för att för alltid få mig lite skeptisk till rosé.

Ama de casa sa...

Fotboll... Det är synd att jag inte gillar det mer med tanke på utbudet här nere. Men att följa Spaniens väg mot VM-guldet på barerna i Andalucien var helt klart en häftig upplevelse :-)

LissenTo sa...

Tittar in och ser att ni mår gott, och heja heja på det lag ni gillar (lagom högt)

Jess sa...

Gillade du det nu då? ;)