onsdag 27 april 2011

Skafferiet med (jag menar och) Putin

Skafferiet Ekoparken
Idag lyxade vi till det på min avdelning på jobbet: Kollegorna Eva, Håkan, X och jag åkte till Skafferiet Ekoparken för att äta lunch. Har skrivit om detta mysiga ställe och deras mat för cirka ett år sedan. Då var den här Matpatrullens betyg hög och det är det den här gången också. Gillar man svensk husmanskost som är tillagad från grunden och vill frossa i bland annat Lingon- och krusbärspaj är stället en höjdare. Många uteplatser med utsikt över ekoparken och några kossor – Highlanders, som varit hos frissan under vintern – får man på köpet.

Putin på besök
Stockholmarna har inte kunnat undgå att Vladimir Putin, Rysslands Premiärminister har varit på blixtbesök i huvudstaden idag. Jag menar om man stänger av E4:an i 45 minuter för att han kan åka tillbaka till Arlanda, skapar trafikkaos i hela stan och cirkulerar med en mängd helikoptrar över våra tak så vet man att vårt lands största oljeleverantör tas omhand som han förtjänar. Helt okej för min del faktiskt.
Och om man har kollega X vars rum vetter mot motorvägen och som alltid har kameran redo så far man två höjdarbilder till bloggen också. Här välkomnas det alltid ett scoop!!! Coolt va:-)

PS. Imorgon är det återigen tum- och tåhållning för bästa vännen N som gäller. Hoppas att jag ”can count on you”! Stort tack på förhand!!! DS

14 kommentarer:

Olga T sa...

Japp! Ett riktigt scoop! Grattis!!
Riktigt bra bild på bilen trots att det var i förbifarten. Helikoptern är också bra. Funderar bara över han som sitter i dörröppningen där...hade jag aldrig vågat.

Petra sa...

Nästa helg när jag kommer på besök så hoppas jag på samma pådrag.

Kram

Rantamor sa...

Vilket häftigt foto på helikoptern..och coolt med han som sitter å spanar...
Jasså ni har haft så fint främmande i Stockholm.

Undrar om han var å spelade golf dådå Put-in... den var dålig =O

Men dina foton var bra.
Kanon.

Tjingeling...ska hålla tummarna i styr imorron...lovar.

Bildgatan sa...

Maten ser god ut och förmodar att den inte bara är lagad från grunden utan också ekologisk, med tanke på namnet.

Det händer grejer i Sthlm och lockas man av sådan spänning så är nog inte friden i stugan ett alternativ. Skulle gärna vara där och fota lite aktion mellan varven, riktiga scoopbilder.

Självklart håller jag tummarna i morgon, ska sitta som passagerare i bil ett tag och sedan ska jag inte göra så mycket nytta annat än att visa något för någon så jag har verkligen tid till att hålla både tummar och tår hela dagen.

Imorgon får jag också hoppas att det går bra för oss, till vår fördel även om det är mer världsliga ting och inget jag kommer att varken berätta eller skriva om förrän jag vet hur det blir. Det handlar inte om jobb (inte avlönad i alla fall) men däremot sysselsättning kan det bli.

4U2 sa...

Ja, när jag ser den där svarta kan jag berätta att dottra och jag fick åka i en sådan en gång, brist på taxibilar?
Självklart håller jag fingrar och tår!

Jane sa...

Mmmm, det ser ut som om det är potatisbullar och fläsk, gott!
Tur för din arbetskamrat att inte polisen i helikoptern fick syn på "blänket" i kameralinsen ... då kanske man trott att det var attentat på gång :O
Riktiga kanonbilder :))

Hörni sa...

Vad coolt med ett riktigt scoop och paparazzibilder av högsta kvalitet! :)
Jag håller tummarna och tänker på dig och din bästis imorgon! Kram

LissenTo sa...

Klart jag håller tummarna.

Scopbild, händer mer i storstan.

Blåsippor finns i flera nyanser, så ja, det är blåsippor.

Per-Anders sa...

Till helgen får Stockholm ännu finare besök än idag. Då ska nämligen jag och sambon göra ett besök i huvudstaden. Får se om vi också får helikopterescort.

Monica sa...

Läckert med lite svensk husmanskost det riktigt vattnas i munnen;-)
Frågar mej vart P:t i polis tagit vägen men ser att det är övermålat eller vad det är. Nä du i den där rostburken skulle jag inte ge mej upp, fiskmåsen verkar ligga pyrt till Hihi. Riktigt bra scoopbilder men fattar inte allt stohej över den lille mannen "Puttifar";-))= ej impad.
Ja du här hålls tummar och tassar både för N och S det vet du.

Monica sa...

Det gäller att granska ordentligt, nu har jag löst problemet med P:t Haha

cat sa...

Wow den helikopterbilden är grym!

Låter som ett toppenställe för lunch :)

Ellis sa...

Oj oj vad gjorde han här?

Herta sa...

Kul att vara där det tydligen händet lite.