lördag 23 april 2011

Shannaras SaturdayMix: ”Utslagen”

Om det är någon som undrar vem som skickade ett sms till Shannara sent igår kväll med en påminnelse om Mixen så kan jag tala om för er att det var jag. Att hon skulle ligga utslagen i sängen borde jag ha tänkt på, men det gjorde jag inte. Åt andra sidan kom Mixen upp imorse, så mitt dåliga samvete är inte så dåligt längre.

Utslagen
Det är ju långhelg – ett perfekt tillfälle för att ladda batterierna med strålande sol som ler åt mig (och många andra) från en underbart blå himmel. Om jag vore en solcell så skulle jag värma upp hela lägenheten medan jag ändå ligger utslagen på balkongen.
I ärlighetens namn ska sägas att det faktiskt inte är så varmt att man kan inta horisontalläge utan kläder på. Bilderna jag lägger upp visar
- Utslagen klockan 11:00 (då fotot togs)
- Utslagen klockan 14:00 (hoppas jag)
- Utslagen klockan 11:00, då jag fotade mina vinterbleka fötter endast för Mixen. Om ni kollar noggrannt så är det inte mina tår ni ser utan (mina) klor. Detta beror på att de frös men de ställde ändå villigt upp för temat;-) Ja dom hade ju inget val - egentligen;-)

Fler utslagna bidrag hittar ni här.

PS. Om grannen har barnbarnen (2 och 4 år) på besök och parkerar dom på balkongen klockan 08:30, där dom för ett himla oväsen väcks man och skulle vilja strypa ungj****na. När sedan den unga (och snygga) grannen sätter igång med sitt gitarrspel klockan 10:00 är det helt okej. Han är duktig och har "vår" musiksmak. Att han sedan sjunger högt också, men inte hittar dom höga tonerna gör att man är utslagen på grund av sömnbrist resten av dagen. Nu är det tyst - konstigt;-) DS.

19 kommentarer:

Petra sa...

Tycker du skall visa dina utslagna ben utan jeans!
Kram

Anonym sa...

DRÅPSLAG MOT MEDELKLASSEN

4U2 sa...

En fördel att inte bo i lägenhet längre: slipper den vägg-i-vägg störningen men detta innebär inte att man t.ex slipper skällandet från grannens psykskadade hund dagarna i ända!

cat sa...

Vad snällt av dina fötter att ställa upp på bild sådär ;)

Själv störs jag av en ny grannes lilla bjäbbande hund och en annan som sjunger opera i tid och otid.

Rantamor sa...

Hahaha...härligt.
Första bilden...då tänkte jag...
Nu vill jag se dina fötter...
Och va ser jag dina fötter fick sol...
Skönt...

Nu väntar vi på Lillafamiljen och lunchbordet är dukat...men som vanligt....småbarnsföräldrar ÖR alltid sena... =D

Och grannens ungar studsar på sin studsmatta....

Vilket oljud dom för....

Jösses jag har nog blitt gammal å grinig...

Nu bli det cava med jordgubbar snart bara lilla familjen dyker upp....

Nyrökt öring till lunchbordet va sägs om d ?????

Ha en jättemysig lördag du, långe mannen och kulan....

Shannara sa...

Hahaha... Du är underbar!

=)

SoF sa...

Perfekt trissbidrag till Shannara´s!

Har det någonsin tidigare varit en så här vacker Påskhelg!?

Som jag minns det genom åren bakåt i tiden så var det alltid så kallt på påskarna och man stod och huttrade vid påskeldarna (som jag tror var en tradition mestadels i södra delarna av Sverige - resten av landet har nog valborgsmässoeldar istället).

Vi njuter för fullt också! :)

Soliga hälsningar från Sof o tPix.

Svorskan sa...

Jag är som oftast uppe med tuppen, men man vet ju att man får avhålla sig från saker som kan störa. Jag dammsugar till ex aldrig på morgonen. Problemet är att man inte egentligen kan klaga på att folk låter från typ åtta på morgonen.

Jane sa...

Mina fötter har då inte fått se solljuset idag ... jag har stått på dem hela dagen lång. Mycket besökare till utställningen och kulturredaktörerna på båda tidningarna tog sitt förnuft tillfånga - vi hoppas på resultat i morgondagens tidningar :))
På tal om grannar och höras ... jag föredrar en som sjunger "fel" än den jag har som fiser så det hörs ner till mig!

Bildgatan sa...

Borde ha anat detta. =) och visst är det perfekt för att ligga utslagen på balkongen under påskhelgen när solen strålar och värmer i sin helhet.

Även om det är en del snö här (inte i stugan) runt älven så har tempen varit runt 20 ( i solen), enligt sambo ungefär 17 i skuggan - jag är inte den som har koll på sådant.

Jag lovar att det inte är kallt. även om det kan se ut så på en del bilder. Tror jag fått en del färg idag, hettar lite på kinderna.

Hoppas påskafton fortsätter i samma utslagna tecken, eller?

Imorgon verkar det inte heller bli något tema så jag får väl hitta på något annat, för foton har det blivit i helgen - och knäppandet fortsätter säkert imorgon.

Inga grannar som stör, jag kan "störa" mig på en smällande dörr - svåra ålderstecken -ja och tror att hörseln har blivit känsligare trots att jag tycker jag hör sämre.

Per-Anders sa...

Ränderna efter strumporna syns på de bara fötterna. God fortsättning på påsken!

Hörni sa...

8.30 är väl lagom tid att vakna? ;D Själv blir jag galen på våra grannbarn som gungar på den blå älgen i sandlådan på kvällarna..dunk..dunk..dunk..dunk, högt som bara den, man hör inte ens tv:n! :D
Skönt att slappa på balkongen. Ska jag nog göra imorgon också.

Kicki sa...

Du kunde inte ha väntat till randmärkena hade förvunnit?!:)

Jess sa...

Hoppas du kan fortsätta solandet av fossingarna i dag! :)
Det där med grannar...

Du har en award hos mig! :)

Svorskan sa...

Hoppas du får sova länge i dag! God morgon! :D
Sv: Jag håller med, Gun skulle nog kunna göra det stor. Däremot förstår jag att hon har ett dilemma (jag HAR försökt pusha på ;))

Olga T sa...

Perfekt tolkning:))

SoF sa...

Kan du fatta hur fint väder det är?!!
:D

Vi passar på och njuuuuter så mycket vi bara kan.

Tänk att hela Sverige (tror jag) har en sådan här Påskhelg - har det någonsin hänt förut tro.

VARMA hälsningar!

Susanne sa...

Kanonbra fotomix.
Jag ogillar mina grannars barnbarn intensivt. de kan nämligen inte gå grannens trapp (som gränsar till mitt hus). De springer som hulliganer.

Ellis sa...

Åhh hatar oväsen då jag sover.

Min lillebror spelade gittarr spel OCH SJÖNG till kl 03!! strax innan 03 fick jag fnatt och skrek tydligen i sömnen då jag sov orolgit och hörde han konstant: SLUTAAAAAAAAAAAAAA!!!

Så mamma sprang upp från nedervåningen i världens panik och trodde någon gjorde illa mig, och ja sade att han inte håller käften och jag inte kan sova så fick han utskällningen.

När jag sedan vaknade vid 09 vaknade jag med en enorm migrän och de FÖRSTA gången jag VAKNAT med en migrän. Tack som fan för de bror.

Jag önskar jag hade klor ist för en halvt kapad tånagel :(