söndag 14 februari 2021

Skyltsöndag #301

Den här veckan lyckades jag med att fota skyltar varav två har en anknytning till Alla hjärtans dag. Inte illa, då kombinationer vanligtvis inte är min styrka. Enjoy!

På tal om Alla hjärtans dag  - hoppas ni har haft en fin och kärleksfull dag:-)

Sugen någon? Inte jag. Gillar inte färgen på raviolin;-)

Eloge till Estrella! Det är första gången någonsin att jag ser salta hjärtan. Nu är dessa hjärtan troligen lika (o-)hälsosamt att äta som dess söta kusiner, men bara att tänka på oss som inte gillar sötsaker förtjänar en applåd.

Det är ju många bloggar som har invaderats av reklam de senaste månaderna. Personligen avskyr jag dessa blaffor som ofta lägger sig överst i bloggen. Men sedan så plötsligt händer det – bonprix hade precis det jag ville ha och letat efter ett tag. Cliffhanger igen, för det jag klickade hem är perfekt till ”Glad måndag” imorgon.

Veckans höjdare: Ja, tror det eller inte. Butiksdöden i Täby Centrum verkar ha avstannat, eller rättare sagt centrumledningen har lyckats förändra ”konceptet” från modecentrum till lyxig bilexpo. Tesla och några till märken har ju lyckats i centrum. Koenigsegg spelar i och för sig i en hel annan division, men jag önskar företaget lycka till!

 

Pumita har uppfunnit Skyltsöndagen. Jag förvaltar den.

Alla skyltare hittar ni här.

21 kommentarer:

LillaSyster sa...

Nej tack inte röda ravioli och Nej tack till pms semlan som jag såg bild på i veckan. Den får mig att må illa. Att klicka hem saker är inte fel. Ha en bra och solig eftermiddag! Jag ska ta kaffe nu innan tjejerna startar i skidskyttet, hoppas att det blir lika spännande som när killarna körde.

femfemman sa...

Har också väldigt svårt för reklam i bloggarna. Tror att det "ingår" reklam i någon blogg och i blogger kan man ju ställa in så att man ev. kan få betalt för reklamplatser. Undrar om det ger några pengar. I alla fall är jag inte alls intresserad.
Och hjärtematen- jag säger, nej tack!

Klimakteriehäxan sa...

Kul med röd ravioli men jag känner inte nån salivavsöndring direkt. Ravioli ska väl helt enkelt inte vara röd?

Geddfish ♥ sa...

Jag säger fy för reklam. Ibland kommer jag inte ens in på den enskilde bloggen, för att reklamen tar så stor tvingande plats. Då är väl samarbeten bättre för den som vill. Skönt att blogger är reklamfri än så länge och den nya varianten funkar ju bra nu.

Toppenskyltat, även om jag inte vill ha produkterna ;) och att klicka hem saker, det har jag gjort några gånger under pandemin. Är det tungt väljer jag hemleverans.
Trevlig kväll!

Guldkryckan sa...

Estrella ligger ju längs vägen här till kneget, har en hög med påsar av chips här därifrån....riktigt gott tycker undertecknad, hellre chips än sötsaker.
Reklam får jag ju inte in på min blogg, konstigt, har jag missat något eller är jag befriad kanske? ;)
Bra skyltat här BP och det ska bli intressant att se vad du klickat hem.
Handla online är ju änna "grejen" ;)

Ha det bäst Bp.Åke sa...

Jag vägrar reklam på min blogg, skulle aldrig låta någon få styra den. Om jag inte bestämmer själv över den. Hjärtana på påsen var ju perfekt för att inte nämna raviolin, men nyansen vette sjutton. Nu gillar jag inte ravioli heller så. Ack dessa bilar. Två fina märken helt klart men BMW får gått o väl räcka hemma på min gård. En fortsatt glad Alla Hjärtans Dag nu BP.

Ditte sa...

Håller helt med dig om att reklamen tar bort mycket av glädjen av att läsa. Jag kan också nu bli irriterad på Blogger och Blogspot där man ska kryssa i en massa dåligt fotade bilder för att tala om att man inte är en robbot. Detta för att ens kunna kommentera. Ibland kan jag få hålla på och göra 5-6 försök trots att det var rätt från början. GRRRRR...Ohc jag har förstått att det inte går att påverka av de som har bloggen. Måtte ju finnas andra sätt för att undvika "robotar".

Röd ravioli avstår jag. Ser inte aptitlig ut. Men jag skulle gärna testa Estrellas hjärtan. Ett och annat chips kan absolut slinka ner.
Kul att se vad du klickat hem. Just att klicka hem saker är jag dålig på . Vill gärna se i verkligheten. Mne häromdagen klickade jag hem ett par överdragsbyxor. De fanns inte i butiken i min storlek så då blev detta ett bra alternativ. Men då visst jag ju vad jag beställde.

Intressant med bilexpo. Och bara att önska dem lycka till.

En del att tänka på här både vad gällde skyltar och annat...Tycker du som vanligt lyckats bra.

Emma, Sol som sol? sa...

Hu för den röda raviolin! Ser lite rått ut så kanske ngt för den som gillar blodigt eller tartar. 😉

Tove Olberg sa...

Röd ravioli, nej tack, salta hjärtan ja tack, en åktur i bilarna, ja tack!
Reklam är inget jag föredrar. Klicka hem gör jag någon gång och är oftast nöjd.
Fint har förvaltaren fått ihop dagens skyltar:-)
Hoppas din hjärtansdag varit fin.

Susjos sa...

Men jo, nog skulle jag prova den röda raviolin, ser att den är fylld med ricotta och mozzarella och tomat, hur gott som helst ju! Hjärtchipsen smakar jag också!

Har aldrig hört talas om Koenigsegg, visade maken och han tappade hakan, det är visst riktigt dyra bilar, kollade in länken och förstod också det då!
Tack för att du fortsätter med härliga skyltsöndag, spännande att se din glada måndag i morgon!

Geddfish ♥ sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Geddfish ♥ sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
byblixtra sa...

Du öppnar med två nyheter. Har under sett röd och hjärtformad ravioli tidigare, inte heller salta hjärtan som jag tror kan vara godare. 🙂

Det blir spännande att se i morgon vad du köpt. 🎁

Det gäller att vara kreativ och hitta nya hyresgäster till tomma lokaler. Det här hör ju till den lyxigare varianten.

KajsaLisa sa...

Ha ha, klarat mig utan godis i helgen förutom några hjärtlösa öl. Ta valfri Tesla och betala i kassan.
Länkar upp nu.

Paula sa...

Varning för dregel på skyltfönstret till Koenigsegg!! Bilfirmorna har iaf råd med hyrorna men är det så kul med en massa bilar i ett innecentrum?
Estrellas hjärtan har jag inte sett röken av, men omslaget var snyggt, raviolin, haha, jo jag skulle nog äta dem om de smakar som de vanliga.
Det bidde ju bra även denna vecka! Och vi fortsätter på 300-talet...

Anki sa...

Salta hjärtan tror jag är mycket godare än den röda raviolin.
Snyggt skyltat!
Blir spännande och se vad du handlat på Bon Prix :)

Ama de casa sa...

Den röda raviolin var ju jättefin! :-)

Sen en klipphängare... Jag gillar inte klipphängare, men som tur är så är det ju måndag allaredan. Ha en glad sådan!

nalta norrland sa...

Ravioli äter jag icke och i den färgen så urk så läskigt.
Bra om Täby slipper butiksdöden för tomma skyltfönster är skittrist och även o man inte direkt shoppar så är det kul om det i alla fall finns affärer.
Jag shoppar mestadels på ICA/COOP ;-)känns som om jag senaste månaden bara gjort av med pengar på sånt vi äter.
Bra skyltat som vanligt.

Christian sa...

Jag skulle köpt den röda raviolin på direkten....sån är jag, klart man ska prova!
Salta hjärtan har vi nog haft förut, gott med salt ibland...
Bon prix har frugan nyttjat vid ett flertal tillfällen, tydligen något som passar "aningen äldre damer"......bäst att uttrycka sig försiktigt!
Jag har otroligt svårt att fatta hur msk har råd med dessa lyxbilar, framförallt förstår jag inte poängen att äga en sådan i ett land där maxhastigheten är 120......
.....du går väl och provkör?!?
Ha en fin vecka!

Anni sa...

Vad var det för färgämne i pastan? E120? :-)

Freedomtravel sa...

Oj vilken ravioli! Fint med hjärtan, men lite väl stark färg kanske ;)