söndag 19 april 2020

Skyltsöndag #258


Tro det eller ej, men skyltarna jag lägger upp idag är faktiskt ”veckofärska”. Kan säga att skyltarna blev en överraskande bonus som jag inte räknat med. Å det roliga är att jag helt plötsligt hade bloggfoder till Skyltsöndag och till Weekly Photo Challenge.

Rituals
Måste medge att jag ”gått ned mig” en aning de senaste veckorna. Ni vet mopp, mysbrallor, tofflor med mera, med mera. Alltså bestämde jag mig för att rycka upp mig och skämma bort mig själv med lite tröstshopping hos Rituals (kostnadsfri leverans till dörren). Å det lyckades kan jag säga. Känner mig genast fräschare och har återigen jeans på mig;-)


Kartongen varorna kom i var utsmyckad med bland annat ett tänkvärt citat.


Visst är denna skylt på kartongen riktigt vacker! Är ju lite svag för allt som kommer från Japan. Med en sådan fin dekoration är det faktiskt ett rent nöje att öppna ett paket med lite godsaker i.


Veckans höjdare 1: Ändå har jag valt den här skylten som veckans höjdare. Anledningen är att fotot egentligen är totalt misslyckat med stolpen som delar företagets roliga logotyp i två. Men på något sätt passar lyktstolpen in i bilden , och jag fick mig ett gott skratt.

Pumita har uppfunnit Skyltsöndagen. Jag förvaltar den.

Alla skyltare hittar ni här.

18 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Härligt, du fick ju skyltarna hem till dörren så att säga! :) Vad kan man mera begära? Och jag förstår fullständigt vad du tycker att passar så bra med bilen och stolpen.
En fin tillfällighet som sitter som ett smäck eller rak linje. Toppen!

Susjos sa...

Perfekt att skyltarna kom hem till dörren! Å visst har Rituals härliga varor!
Sista fotot med stolpen som passar in är häftig! Du lyckas som vanligt fint med dina skyltar!
Kram

tanthuset.blogg.se sa...

Smart sätt att få hem skyltarna :) Snyggt dessutom... Måste nog gå in på Rituals hemsida och kolla lite, så det "tipset" tackar jag för :)
Ha det så fint, BP :) <3

Ditte sa...

Vilken härlig och inbjudande skyltning! Rituals gillar jag och var i deras butik i Skrapan igår. Hårschampo, duschkräm och olika hudkrämer och en fotkräm inhandlades. Och kartongen känns igen. Så fin! Och allt packat med stor omsorg. Kul att på nytt öppna när jag kom hem.
Sista bilden är riktigt rolig och stolpen hade ju klart sin funktion här. Humor!

Geddfish ♥ sa...

Här har du en till Rituals-älskare! I några år har jag brukat följa med Sarah till Karlstad och mysa in och dofta i den butiken. Vi har ingen i Lidköping, endast några få varor finns att handla på Kicks eller Åhléns och det blir inte det bemötandet. Det har varit mina fådda julklappar också några år, så jaaa, säger jag bara! Snygga skyltar blev det ju!

Bilen med stolpen blev verkligen succé! Läckert!

Det är bra att göra sig några uppdrag, för annars är det lätt att bara gå i myskläder hemma. Det är lätt att bli näthandlare nu också, något som jag aldrig varit förut.

KajsaLisa sa...

Jeans är roligare än mjukisbyxor. Parasollskylten var riktigt häftig snyggt med rött och svartvitt. Du får klaga hos tekniska nämden i kommunen på att dom satt en ljusstolpe just där :)

Åke sa...

Det är ju inte alla som får skyltar hemlevererade till dörren heller. Får du inte betalt för reklamen på bilen kan du lika gärna dra ett streck över ;)

Emma, Sol som sol? sa...

Njuter också av deras produkter! Fick ju när jag fyllde år förra året, fick massor och har inte använt allt än.

Klimakteriehäxan sa...

Gillar också Rituals. Och försöker hindra mig själv från total försoffning.

nalta norrland sa...

Bra skyltat 👍 gillar loggan på bilen å kartongens utsmyckning får 👍
Kul med tröstshopping 😊
Bäst att det inte var ett enda covid19 med 😊

Ama de casa sa...

Perfekt att få hemleverans av skyltar. Aldrig hört talas om Rituals. Eller ja, förmodligen har jag det, men har glömt...

Älskar den härliga bilden med dom röda parasollerna! :-)

Snyggt skyltat som vanligt :-)

Gunnel sa...

Vi behöver skämma bort oss själva lite extra nu. Vi har ju tid till det också. Verkligen fokus på sista bilden!

Shannara sa...

Säger som flera andra... Rituals är kanon! Och citatet på översta bilden gillar jag skarpt. Hos oss lunkar tiden på, corontän är inte riktigt möjligt då barnen fortfarande måste vara i skolan och mitt jobb inte går att sköta på distans. Idag är jag dock ledig och myser runt i morgonrock fortfarande. Igår tog jag mej faktiskt lite tid vid min egen blogg och lyckades slänga ut de tre inlägg som legat på vänt så att säga... så får du långtråkigt så är du välkommen att fördriva lite tid hos mej. 😉
Ta hand om er!

Paula sa...

Wow, vilka fina budskap på den kartongen, hur ska man kunna slänga bort den? Tror dock jag hade nöjt mej med bara kartongen, använder ingen parfym. Men det var skoj att kika in på företagets hemsida, mycket att välja på där! Och visst blev "transorna" komiska,haha, ibland är lyktstolpar annat än trötta ben...

Christian sa...

"Rituals" gillar vi skarpt, deras dofter är toppen, både mina tjejer å jag nyttjar deras produkter med glädje å ja, deras förpackningar å skyltar är inte illa heller

Anki sa...

Vilken bra skyltning du fick ihop! Bra budskap på den kartongen från Rituals :)

byblixtra sa...

Ah, jag har fått en present från Rituals idag! Den kanske får vara med på skyltsöndag den här veckan. :-)

Jo, gillar din bild med bilen och lyktstolpen i förgrunden och dessutom blev de andra fordonen beskurna i bilden. Läckert!

Anni sa...

Har aldrig och kommer sannolikt aldrig köpa något från Rituals, men jag gillar verkligen deras förpackning!