torsdag 6 oktober 2011

I like: ”LEDad ögongodis”

Nu vet jag inte vilket väder ni hade hos er idag, men stor-Stockholm kunde verkligen ”njuta” av sin första riktiga regnrusk höstdag. Med andra ord så var jag i stort behov av färgglatt ögongodis som jag hämtade på Elmässan i Älvsjö. Varsågoda och njut!!!

Då IT-bästisen Radde fick förhinder i sista minuten (Raid någonting som behövde åtgärdas på jobbet) och därför inte kunde följa med, så fick jag traska runt mässan alldeles ensam. Detta i sin tur förde med sig att jag inte har den blekaste vad jag egentligen tittade på. Jo, LEDar och lampor känner jag ju igen men resten var en gåta.

Fördel att vara ensam kvinna
Det finns dock en fördel med att vara ensam kvinna på en totalt mansdominerad fackmässa: man blir bjuden på en massa gott, man får fota precis vad man vill och då monterpersonalen utgår ifrån att man är en idiot, vilket är helt rätt antagit i mitt fall, så får man långa, detaljrika förklaringar av vad man tittar på. Sedan är det bara att låtsas att man förstått utläggningarna…


Fler bidrag till I like hittar ni här.

28 kommentarer:

Petra sa...

Tack att du lyser upp en sådan trist dag som det är idag.

Kicki sa...

Haha, tur du hade, tack för de fina färgglada bilderna!

Beppan sa...

Ha ha ha - bra tips! Går på mansdominerad mässa.... :-)

Ögongodis fick du verkligen med dig!!

Anonym sa...

Läckra färger, ser nästan ut som godis. Är det inte risk att man tar miste?

4U2 sa...

I LIKE sista meningen! Ha,ha,ha som när de förklarar ngt jag inte är intresserad av (för jag inte förstår vad de säger) och nickar och ler och plötsligt inser jag att de väntar på ... ett svar! ;)
Härliga bilder i vilket fall!

Margareta sa...

Men så är det och jag gör likadant när jag ringer någon support eller något annat. Även om jag kan och förstår vissa saker så är det absolut bäst att verka helt novis för då förklarar de det som jag inte förstår så himla bra och pedagogiskt, och oftast hjälper de till mer än de behöver. =) VI är inte dumma vi kvinnor även om vi ibland lyckas framstå som det.

Tycker att din passion för led verkar spännande, även om jag inte förstår så mycket (eller inget alls). =)

Härliga och spännande bilder är det i alla fall.

Margareta sa...

Förresten apropå väder så hade vi ett underbart vackert väder igår och idag var vi tillbaka till regnrusket som vin numera vant oss med. Enda fördelen är väl att elpriset sjunker och har till och med halverats. =)

Nu varnar det för storma i natt och i morgon. Hoppas att det gått över till måndag då jag ska ut och flyga igen.

Lena sa...

Så coolt och vilka läckra färger.

Per-Anders sa...

Coola lampor! Här i Timrå har det också varit regnigt och ruggigt idag. Höstrusk - usch!

4U2 sa...

sv: en inte entusiastisk make tog bort äckelpäcklet så nu får man hoppas borrelian ej besöker mig. Jag klär mig ordentligt när jag promenerar/går i skogen men de har en fin teknik de där. Usch, vidriga är de men man skal vara glad att de kliar på ett speciellt sätt så man blir misstänksam, har iofs fått sådana som inte lärt sig klitekniken också ... :(

Jane sa...

Första bilden fick mig genast att tänka på de evinnerliga pärlplattorna som barnen tog hem från fritids ... dessa smusslades undan för att senare förpassas någon annanstans ;) (hemsk morsa man är)
Jag skulle inte ha ngt emot att ha LEDbelysning i taket, sådär som en stjärnhimmel, typ :)

Pialotta sa...

Vid första inblicken här.. men herre min ge vad är nu detta du hittat :) Du lyser verkligen upp min regniga dag oxså med dina färgglada bilder.. Elmarknad och konversation med säljarna.. låtsas man förstår.. nickar o bockar.. hm.. ja du det känner jag igen.. Härligt. härligt Beate :)

Simon sa...

”Sedan är det bara att låtsas att man förstått utläggningarna…” haha :)
Coola bilder, förstår inte heller vad det är, men gillar särskilt den första.

Nica sa...

Färger som inspirerar! Finfin blogg - hälsar från Malla:)

Susanne sa...

Dina bilder lyser verkligen upp denna gråa dag.

Hörni sa...

Hahaha, läckra bilder kan du ta i alla fall, och jag tycker det är en kraftig överdrift att påstå att du är en idiot. Lite galen kanske, på ett positivt sätt. ;D

SigridfraEnget sa...

LOL! Härligt

Pysselfarmor sa...

Att jag inte tänkte på det när jag var singel att knata iväg till en "mansdominerad" mässa....IT-mässor är inte det längre - det är där jag rör mig...ja nu ordnade jag ju det på annat sätt ändå det där med ny karl ;-))

ja huvva så kallt och ruggigt det blivit på en endaste gång!

Olga T sa...

I like dina bilder!!

Monica o Jacob sa...

Härligt när folk underskattar en och man blir huvudrollsinnehavare med en massa fördelar. För helt rudis var du väl inte hoppas
jag;-))))

Pinglan sa...

Oj, trodde det handlade om sådana däringa pärlor som man satte på plattor.. Haha.. Ha en lysande dag!/Melinda

cat sa...

Åh så härligt färgglatt.
Vad gulligt av dem att du fick fota som du ville :)

Anonym sa...

Åh vad färglatt och fint!

(Men jag saknade duschen lite... ;-) )

Anonym sa...

sv: Wow! Så du var nästan med i Robinson. Coolt! Synd att du föll bort... Vem vann det året?
Jag hade fleeera års uppehåll när jag inte tittade, men börjar jag titta så kan jag inte sluta. Jag VET det, ändå börjar jag. Så nu är jag fast. Igen.

Hahaha! 4U2 har helt klart läst min kommentar och blivit inspirerad ;-)

4U2 sa...

Nu tror ni för mycket Ama och BP, det är först nu jag läser denna kommentar och börjar fundera om jag skall ändra temat! ;)
Så sant så sant! :)

Freja sa...

Men tänk om jag kunnat följa med, vi ska ha ledtejp i vår vardagsrum, som ska gå att fjärrstyra. De får gärna behandla mig som bimbo, det blir så mycket lättare att lura av dem ett bättre pris då.....

Suzan sa...

coolt!

anne sa...

Så härligt med färg!!! Precis vad jag skulle behöva överdosera med känns det som!

Sv. Tack för att du tror på min poetiska förmåga! ;)