söndag 16 oktober 2011

Sju LJUSpunkter

Ni som hade förväntat er tre bilder till min (älskade) Fototriss blir nog (inte) besviken idag;-) Monokrom är liksom inte mitt stuk, även om jag är väldigt svart/vit = antingen eller som person. Tänkte istället lägga upp ljuspunkter till 4U2:s tema ”Ljus”. Ja ni avgör själva vilket foto ni gillar bäst;-)

Dessa LEDade (lysdioder) slingor på bild 1 älskar jag. De eggar min fantasi och nu får ni läsa min tolkning. Ni kan väl gissa vad dessa sju ljuspunkter har gemensamt. Svaret hittar ni i slutet av inlägget.

Ljuspunkt 1: Margareta: Vi har aldrig träffats irl, men hon vet precis vem jag är. Hon har järnkoll!

Ljuspunkt 2: Susanne, som jag träffar (nästan) dagligen på jobbet och som är lika sprallig irl som på hennes blogg.

Ljuspunkt 3: Jess, som har varit lika dum som jag och tog trapporna upp till Sacre Coeur i Paris.

Ljuspunkt 4: Sister Moonshine, som är en otroligt bra och osentimental bloggare. Hon har mycket gemensamt med mina vänner N och R. Jag gillar henne skarpt!

Ljuspunkt 5: 4U2, som borde starta en fotoblogg med temat: Endast mobilbilder, tack!

Ljuspunkt 6: Frunatmaken, som såg en post it lapp på min blogg och mindes en skrivmaskin med ett speciellt budskap…

Ljuspunkt 7: Monstermalla, som har (totalt otippat) genomskadat mig totalt och det tackar jag för. En Lisbeth Salander typ som jobbar med optimering av sökmotorer, så hon vet nog troligen även var jag bor;-) (Hela inlägget kan ni läsa här). Gud så mallig jag blir nu;-) Tack Malla!!!

Och så har vi BP.
Det som jag alltid får skratta åt är BP:s brutala ärlighet. Den är inte brutal som att jag får ont i hjärtat, utan brutal på det viset att hjärtat fastnar i halsgropen tillsammans med ett skratt.
Jag gillar ärlighet, tack BP.


Min bild speglar de nämnda ljuspunkterna väldigt väl tycker jag.

Fler ljusa bidrag hittar ni här.

PS. Ja ni förstår väl varför jag hellre visar upp mina bloggkompisar som har länkat till mig (1 000 tack!!!) än en monokrom bild som jag lägger upp ändå – som jämförelse liksom;-)

17 kommentarer:

Anonym sa...

Hmmm, jag är ju "nykomlingen" här, kämpar lite för att "uppdatera mig" känner jag... Men ge mig ett år eller så, så skall du se att jag är ikapp er andra, ja, åtminstone nästan...
Men vafan, jag ser i alla fall ljust på tillvaron, någon skall ju vara den tröga också, eller? :p

cat sa...

Gillar alla dina ljuspunkter :)

Olga T sa...

Lovely! Såväl bilder som text och nu måste jag ju genast gå på en bloggrunda hos dessa 7 ljuspunkter. Kul!!
Ha en gó söndag i solen!

P.S. Kanske tråkigt att ta upp Superettan idag (med tanke på ditt lag) men kan du tänka dej vilken säsong vi får i Halland nästa år? Varbergs BOIS, Falkenbergs FF och HBK i Superettan. Hur många säsongskort ska man skaffa? ;) Nej det blir inget men ett antal macther kommer det att ses live, det lovar jag.

Hörni sa...

Otroligt läckra lysdioder!
På tal om ljuspunkter så vill jag säga att du är en ljuspunkt i mitt liv och en av mina absoluta favoritbloggare. Älskar dina kommentarer, dina inlägg och ditt sätt att vara så där brutalt ärlig så att man känner att man alltid kan lita på ditt ord.

Anonym sa...

Fint! Fast jag saknar än en gång led-duschen...
:-)

Trevliga ljuspunkter du har!

:-)

Malla sa...

Men åh, så glad jag blir! :D
Underbara ljusslingor!

Susanne sa...

Åhhh, Stort tack, Va gla´jag blir, tänk att få va en ljuspunkt =D
Kramen

Anonym sa...

Du är nog mer färgglad.

Monica sa...

Härligt med en massa ljuspunkter i tillvaron, själv har jag The Dogs och ett par riktiga vänner;-))))
Haha, ja jag har ju aldrig uppfattat dej som någon rumpslickare direkt;o))

Kicki sa...

Jag gillar nog den övre bäst för den lyser mest, även om blått inte är min favoritfärg...svartvita bilder är nästan aldrig fel:)

4U2 sa...

Men, inte bara bidrag utan en länkning och en rad från den som är absolut rak på sak (och som valde oraka ljuspunkter) i sina kommentarer, precis som Malla skriver! TACK! Helt i min smak! :)

Per-Anders sa...

Fast de där bilderna är ju på gränsen till monokroma de också. En till i röd ton och du hade haft ett bidrag till fototriss.

Pialotta sa...

Gillar din blå bild lite mer .. ljuspunkter är fint de i både real live och på bloggarna så väl som på fajjan :) Ja som du vet så "Facebookar" jag mest var dag ;) Gillar oxså din blogg som jag med nöje läser även om det är en massa text ... alltid ;) Men i din är det lagom stor text och dina ord sticker ut.. rakt på sak lixom :)
När det är liten tillkrånglad text tätt, tätt och inga som helst mellanrum med bilder.. då är det en annan femtilapp .. orkar varken för ögonen eller sinnet ta in allt .. så är det bara .. Tack för dina alltid så kul och trevliga inlägg både i din egen blogg och andras (min) ..
Ha de gott .. Tjingeling

4U2 sa...

Hej igen! Kom på att jag glömde ge min opinion om vilken bild jag gillade bäst (tror du ändå vet min smak) och det är ju den första med sina blåtoner som framträder mer, därför mer till sin rätt.
Fick också kontrollera ordet monokromas betydelse (nog skriver jag som en kratta då jag skriver först,"sänder" och tänker sen) och kunde andas lugnt: en färg ;) :)

Unknown sa...

Försökte räkna och komma fram till sju ljuspunkter, men...
Ja, hur som helst. Kul bilder är det!
/SA

Bildgatan sa...

Jag ler stort och blir varm av att få vara en ljuspunkt. Funderar bara liksom vilken av dem jag ska tjinga som min. Borde ju få välja först. Helt klart blir det en av dem i den "riktiga" bilden. Även om jag gillar monokroma bilder, ibland och om de passar. Föredrar färg men kan inte låta bli att leka ibland.

Apropå det här med länkar så skulle jag kunna länka hur ofta som helst till dig, för det är ofta jag asgarvar, skrattar, ler på något sätt när jag kommer hit, men mycket klokt och tänkvärt finns det i din humor också.

Nu blir det väl en länkning till när jag måste berätta att jag är en ljuspunkt. =) Ett flertal av dina ljuspunkter har jag ju "träffat" genom dig.

Än en gång tack och godnatt.

Ps. Den där BP gillar också jag, förutom dina övriga ljuspunkter.

viagra online sa...

Det som jag alltid får skratta åt är BP:s brutala ärlighet. Den är inte brutal som att jag får ont i hjärtat, utan brutal på det viset att hjärtat fastnar i halsgropen tillsammans med ett skratt.
Jag gillar ärlighet,