fredag 27 juni 2008

Spanien och fredagskap

Med gårdagens match mellan Ryssland och Spanien på näthinnan måste jag säga att den spanska flaggan vajade högt på mitt jobb. Precis som med kompisgäng-tipset står det mellan två personer som har chansen att vinna. De nuvarande ledarna Wiweca och Berit gick om de tidigare ettorna och dessa ledde i stort sett från början. Synd för Per och Johan, verkligen, men åt andra sidan är det två tjejer som kanske kammar hem vinsten. Det tycker jag är hur kul som helst. Innerst inne vill nog alla att Spanien vinner Euro 2008, eller hur... om det inte vore för tipset förstås!

Snygg vas
Tycker jag gjorde världens kap. Kolla bilden! Hamnade på MIO i Täby av en ren slump (!?) idag och kunde inte stå emot denna snygging. Har länge letad efter en tung, snygg röd eller grön vas till balkongen. Den skulle fyllas med kvistar, riktiga sådana alltså, inte kopior av plast. Det visade sig vara lika svårt att hitta rätt kvistar som att komma över en lämplig vas. Borde kanske ha börjat med vasen...
Ska leta efter mindre spretiga kvistar under helgen, då blir det ännu snyggare hoppas jag.
Nu är det fredag, en god bok och en välförtjänt vinare väntar!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Snygg vas !
Och självklart förtjänar du en vinare. Det har "vi" redan påbörjat här hemma. Ha, ha !

många kramizar

Mrs Bettan sa...

Visst var det en häftig vas. Helt i din stil alltså. Det där med vinare har vi också fått ikväll, det är ju fredag. Vi gillar fortfarande fredagar, underbar dag, då har man hela helgen att se fram emot.Sen jobbar vi med allt möjligt i veckorna. Såg ett program förresten idag där de gjorde hattar och skor av fiskskinn. Helt otroligt alltså, de garvade skinnen och sen gjorde de saker av det. Skithäftigt, dessutom luktade det inte fisk.
Kram MrsBettan