tisdag 24 juni 2008

Ljuskonst

Igår var det bilkonst. Idag blir det något riktigt häftigt också, nämligen ljuskonst. Varje år anordnar Alingsås kommun "Lights in Alingsås", där olika platser i staden smyckas med ljusarrangemang. Ljusdesigners - jag skulle nog kalla dem för ljuskonstnärer - kommer från alla världens hörn och bilderna på den egna webbplatsen är helt underbara. Ovan ser ni ett smakprov. Fotograf: Robert Persson.
Årets upplaga av "Lights in Alingsås" äger rum den 3/10-2/11 2008.

Mrs Bettan
Skrev ju om "Rock'n Roll Jamboree" på/i Jäderfors Holme igår. Mrs Bettan kommenterade så här:
- Häftiga bilar - det var sådana man var ute och raggade med på 60-talet på Kungsgatan. Trodde först att du tittat på discovery channel men läste sen vidare att du hade Olle på jobbet.
Jag kan tala om att jag i unga år var med både Rock Ragge och Boris och satte upp deras högtalare och sound med mera eftersom vi var kompisar. Ganska kul så här efteråt.

Jag säger bara: Sweet Sixties, och visst jag har min egen Olle på jobbet!!!

1 kommentar:

Mrs Bettan sa...

Visst är det häftigt med all konst. Det finns ju så många olika alternativ och smaker. Inte som förr precis när det bara var tal om oljemålningar.
I morron är det match igen, fotboll alltså. härligt. Fick sån abstinens så jag har börjat att sticka en liten tröja till Leon.
Kram MrsBettan