onsdag 18 juni 2008

En sliten söt bil mitt i Euro 2008

Har gått runt halva dagen på jobbet med min Sverige-tröja på. Min chef Mats började med den "traditionen" 2006. I år är han på semester i USA och lär nog inte ha tagit tröjan med sig. Däremot var det arbetskompisen Anki som visade upp sig i gult och blått med Zlatans nummer 10 på ryggen.

Inte skrockfull
Själv fick jag min landslagströja tillbaks idag från Manfred - en annan arbetskamrat som hade tagit med sig den till Spanien för att heja på sitt hemland. Då var det ju bara att följa Ankis exempel och stoltsera runt med landslagsdräkten på jobbet. Är inte skrockfull, men jag tror stenhårt på att tröjan kommer att göra susen och leda Sverige till en seger mot Ryssland ikväll. Om inte så kommer jag inte sätta på mig den igen när Sverige spelar :o).

En riktig rysk? "sötis"
Kan inte låta bli att visa er världens sötaste (???!!) bil som vi hittade på Riga Motor Museum i Jurmala, ett av Europas bättre bilmuseum enligt Expressen. Mycket öststatsbilar som inte finns någon annanstans. Bland annat den Rolls Royce som Brezjnev krockade med. Vitsen med muséet är att alla bilar och motorcyklar som finns där visas i originalskick, vilket betyder att många objekt ser ut som min lilla "sötis": sliten, rostig och utan innanmäten om man säger så.
Han ser inte mycket ut för världen och är inte så söt i sitt nuvarande skick, men tänk hur fin han skulle vara om man satte klorna i den och började renoveringen.

PS. Någon som vet vad det är för märke? DS

1 kommentar:

Mrs Bettan sa...

Ingen aning om vad det är för bil - får fråga hr P i morgon för han har gått och lagt sej. Ser ut som en fiat , men jag har antagligen fel.
Kram mmrsBettan