torsdag 19 juni 2008

bib

Det är halvlek mellan Portugal och Tyskland. När tyskarna gjorde 2:0 ledde sig tankarna osökt till gårdagens match mellan Ryssland och Sverige. Det är bara det att Sverige aldrig lyckades göra ett mål och förlorade. Portugiserna däremot prickade in reduceringsmålet till 1:2, före paus dessutom. Matchen lever i högsta grad och jag håller tummarna för Ronaldo och Co.

Bosingwa
Är förresten totalt förtjust i Bosingwa, Portugals högerback. Hoppas Stoor, Alexandersson och några till kollar matchen. Det är så här en modern back ska spela!

bib
Vet inte hur många av er som har tagit sig en vinare ikväll. Jag gjorde det i alla fall och jag har min bib (bag in box) placerad på högsta hyllan i kylskåpet. Det är bara som så att när glaset är tomt så måste man ju palla sig upp ur soffan i vardagsrummet, går 6 meter till köket, mjölka biben, gå tillbaks och sätta sig igen. Det är precis det jag gjorde när tyskarna gjorde 1:0. Missade målet alltså, men såg repriserna, vilket inte alls är samma sak.

3:2 till Tyskland
Tog inga fler chanser med påfyllning. Lät bibe:en vara med andra ord. Och som vanligt grejade tyskarna avancemang till semifinal, där det kanske får möta Kroatien igen, som slog dem i gruppspelet. Kul och spännande match. Två nya favoriter för min del: Nani och Deco. Kolla Allbäck och Svensson, vad dom kämpade och sprang och sprang och sprang. Kolla noga!!!
Nu ska jag faktiskt mjölka bib:en. Tycker att "I deserve it because I'm worth it!.

1 kommentar:

Mrs Bettan sa...

Jag gjorde som du, vände ryggen till när det första målet kom, visst är det typiskt. Vilket snyggt mål skrek hr P och det är ju inte samma sak att se det sen. Skit, skit. Tyskland har verkligen ryckt upp sej till sitt forna jag vilket f.ö också är kul även om jag hoppades på Portugal. Det är bara att spotta i nävarna och ta nya tag.
Glad midsommar mrsBettan